Právě je 18. červen 2026 15:40

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

adobe_cc_odpojování

Ahoj, mel bych dotaz ohledne adobe cc

Pouzivam CC kompletni balik neco pres rok a posledni dobou se mi porad odpojuje app creative cloud, tim padem musim treba 10x za den znovu vypisovat jmeno a heslo, abych mohl spustit konkretni aplikace a aby se mi synchronizovaly soubory. Nemluve o tom, ze po pusteni pc to musim udelat pokazde, drive se mi heslo vyplnilo po spusteni samo pokazde. Ma nekdo podobne zkusenosti, nebo reseni?

jen pro ...
Read more : adobe_cc_odpojování | Zobrazení : 2389 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotolia, zablokovaný účet

Jako slepý k houslím, můžete přijít k zablokování účtu na Fotolia. Nahrál jsem dvě stovky úplně jiných popsaných fotek (jiné zvíře, jiné prostředí, z jiného dne) na FTP, že si budu ve volných dodělávat kategorie. Někdy jim tolik fotek najednou nevadilo, vždy jsem najednou přes FTP nahrával i víc.
Přišel email a prd, skončil jsem.

"Hi there,

Your Fotolia/Adobe Stock account has been blocked because you have been sending content which is deemed to be ...
Read more : Fotolia, zablokovaný účet | Zobrazení : 24387 | Odpovědi : 34 | Fórum : Fotolia

Zobrazení prodaných obrázků iStock

Omlouvám se, asi se to tu už řešilo - ale nemůžu nikde najít, kde zobrazit prodané obrázky na iStocku. Je tam nějaká taková funkce?
A druhá věc - když se prokliknu na svoje portfolio, náhedy obrázků vypadají příšerně, jako kdyby je někdo převedl do CMYKu. Barvy jsou úplně mimo. Máte taky někdo takový problém?
Díky!
Read more : Zobrazení prodaných obrázků iStock | Zobrazení : 14217 | Odpovědi : 22 | Fórum : iStock

Motion Elements - začínají prodávat i foto

Ahoj všem, oslovili mě mailem z Motion Elements, že by chtěl mé portfolio na jejich stránky, začínají prodávat i fotky pomocí předplatného, posílám k náhledu smlouvu kterou posílají k podpisu, neshledal jsem tam nic zásadního, klidně mrkněte kdyby jste se také chtěli přidat a vydělat si nějakou kačku navíc :D
https://webshare.cz/file/Vi6983i666/con ... eement-pdf
Read more : Motion Elements - začínají prodávat i foto | Zobrazení : 86372 | Odpovědi : 95 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

nahrání opravených dat

odmítli mi fotku s člověkem, nahrál jsem MR v češtině. Jak mohu fotku znovu předložit po opravě? Musím ji celou nahrát znova?
Read more : nahrání opravených dat | Zobrazení : 2203 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

iStock a zobrazení portfolia

Už několik dní sleduju svoje portfolio na iStocku a pod volbou Nejoblíbenější obrázky se to pořád neuvěřitelně přelívá. Myslíte, že to pořadí má nějakou vypovídací hodnotu nebo je to podle generátoru náhodných čísel? :)
Read more : iStock a zobrazení portfolia | Zobrazení : 2233 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

IMAGE_HACK

Hehe, spíše něco pro pobavení, asi chlapci nevědí, jak fungují fotobanky:
http://www.m-journal.cz/cs/aktuality/do ... 12863.html
Read more : IMAGE_HACK | Zobrazení : 2221 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Adobe stock / Fotolia

Mám na Vás takovýto dotaz. Jsem již několik let registrován na Fotolii, kde mohu nahrávat fotografie. Mohu se pod stejným uživatelským jménem, přihlásit ke svému portfoliu z portálu Adobe stock a zde nahrávat další svou tvorbu? Nebo musím nějak požádat Fotólii, aby mi toto umožnila? /Zkoušel jsem se přihlásit pod stejným nickem a heslem na Adobe stock a nepustilo mne to dál./ (Asi před rokem mi přišel email, něco ve smyslu přechodu na nový systém ...
Read more : Adobe stock / Fotolia | Zobrazení : 397653 | Odpovědi : 1099 | Fórum : Fotolia

Depositphotos - asi jim hráblo

Zdravím, koukám na Depositphotos a najednou asi 30 vyhozených obrázků - vektorů. Obrázky byly nahrané v lednu 2015 a s dnešním datem se objevily v sekci Rejected, všechny s poznámkou: Too many similar images of the same object. A series of photographs will be accepted only if they are different from each other.
Rozhodně to nejsou nějaké přebarveniny ani recyklace (pokud recykluji, tak použiji prvky z jiných obrázků, ale v úplně jiném grafickém podání).
Zajímalo ...
Read more : Depositphotos - asi jim hráblo | Zobrazení : 17966 | Odpovědi : 23 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Textury

Ahoj :D Uvažuji, že bych začal dělat textury a přídavat je na sjutterstock. Nevíte někdo něco o jejich prodejnosti? :) Je na to nějaká speciální fotobanka? :D :)

Děkuju :)
Read more : Textury | Zobrazení : 2468 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818