Právě je 18. červen 2026 14:48

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Clip packs na Shutterstoku

Mám dotaz, co se rozumí vlastně těmi clip packy? Dneska se mi v tabulce objevila částka v té kolonce, ale podle všeho je to jen za jediné video. Používám taky skript ke sledování místa stažení, tam se mi zobrazuje náhled toho videa 3x (přitom existuje jen jeden exemplář, ne nějaké varianty). Vím, že na motionelements.com se dají vytvářet balíčky videí, ale na SS jsem nic takového nenašla.
Read more : Clip packs na Shutterstoku | Zobrazení : 2575 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Copyryght Vo Fotke

Všeobecne je zakázané,dokonca nežiadúce mať svoju fotku podpísanu,ale...?! Na socialne siete si fotky podpisujem,kôli tým čo kradnú fotky na kadejake statusy. Až dnes som zistil,že jenu takúto som prepašoval omylom na fotobanky,dokonca na všetky možné a ešte zaujimavejšie je to,že ta potvora fotka sa predáva :D :D :D ...
Read more : Copyryght Vo Fotke | Zobrazení : 1921 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

prodání vlastních portrétových fotek

Ahoj lidi.. mám takový dotaz. Nechala jsem se nafotit u fotografky, fotky mě stály 3000,- (20ks) a teď bych je ráda zkusila dát na fotobanky. Potřebuji k tomu souhlas fotografky? Mě přijde na hlavu, že když si zaplatím práci tak pak s fotkami nemůžu zacházet jak chci. Opravdu je to tak? Mimochodem póza a všechno byl můj nápad. Defakto jen cvakala foťákem. Pokud je potřeba souhlas, můžete mi poradit jaký formulář jí mám podstrčit?

Díky ...
Read more : prodání vlastních portrétových fotek | Zobrazení : 24201 | Odpovědi : 54 | Fórum : Diskuse pro nováčky

tisk

Dobrý den, v současnosti se zabývám tím, že tisknu fotoobrazy, obrazy na pvc, bytové dekorace apod. zákazníkům z jejich fotek. Chci udělat eshop a nabízet na něm mimo toto i tisk obrazů z fotografií z fotobank, jedná se mi o fotky, které fotobanky nabízejí zdarma s licencí CC.(např.města, makro, příroda) Můj dotaz zní- je možné legálně tyto fotografie mít na svém eshopu? Prakticky je to tak, že si zákazník vybere fotku a rozměr a já ...
Read more : tisk | Zobrazení : 5105 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

IPTC, FTP, 500 px, key words

Zdravím všechny fotobankéře.

Mám několik začátečnických dotazů. Pročetla jsem znovu web i spoustu vláken tady na foru a mám v hlavě jeste větší maglajs :?

Rozhodla jsem se k fotobankám vrátit zase po dvou letech, kdy jsem zjitila, že jsem na Fotolii vydělala 17 USD!, bigstock 9 USD, Dreamstime 2,6 USD, 123RF 0,35 USD :D Takže motivace veliká ...
Read more : IPTC, FTP, 500 px, key words | Zobrazení : 23289 | Odpovědi : 47 | Fórum : Diskuse pro nováčky

ČTK

Vím, že tu sem tam někdo nahráváte na ČTK fotobanku. Vyplatí se to? A jak postupovat, když bych tam chtěl začít nahrávat.

Díky předem za rady a tipy.
Read more : ČTK | Zobrazení : 10590 | Odpovědi : 2 | Fórum : Macrostock fotobanky

tax center

Ahoj, neporadil by jste mi někdo prosím jak vyplnit tax center na dreamstime? Předem moc děkuji
Read more : tax center | Zobrazení : 30808 | Odpovědi : 22 | Fórum : Dreamstime

málo Mp

Ahoj, při nahrávání na shutterstock mi to hodí hlášku "Pictures must be at least 4.0 megapixels. This picture is 2546 x 1432 = 3,645,872 pixels (3.6 megapixels).
Please return to the upload page to upload the corresponding EPS file." nevíte kde je problém? Rozlišení grafiky mám 3840x2160. Používám ho už několik měsíců a až teď mi to tam nejde nahrát.

Díky.
Read more : málo Mp | Zobrazení : 2752 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Nastavení monitoru

Zdravím komunitu, dělám pouze fotky, nepoužíváte někdo externí kalibrační sondu,kterou se dá nakalibrovat monitor. Mám sondu spyder 4, nevím než začnu kalibrovat, jakou nastavit barevnou teplotu v kelvinech, mám stařičké EIzo L795 a druhý monitor IBM L170 , mám dvě možnosti 5000K nebo 6500K, nevíte co je lepší pro fotky na fotobanky, co bude mít věrnější barvy ?
Read more : Nastavení monitoru | Zobrazení : 2688 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

TOP 100

Zdravím :-)
Asi jsem natvrdlý, ale kde a jak vyfiltruju na SS nejlepší fotky?
Jsou na to hotové tlačítka? Díky.
Jura
Read more : TOP 100 | Zobrazení : 2812 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818