Právě je 18. červen 2026 13:43

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Tvorba abstraktných pozadí - formát

Pekný deň všetkým! :)

Na fotobanky robím abstraktné pozadia a viem, že spomedzi vás takých 90% tiež :D ... chcela by som sa vás teda spýtať čisto takú banálnu otázku - a to je v akom formáte tvoríte tieto pozadia? Ja ich robím vo formáte 4:3 a už mám portfolio veľké tak 1500-700 kúskov (podľa fotobank a schvalovani) ...
Read more : Tvorba abstraktných pozadí - formát | Zobrazení : 6329 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodej videi z dronu

Zdravím fotobankéře. Točí tady někdo videa s dronem? Osobně zatím jen fotím. Ale chci koupit drona (původně jen na létání) . Otázka zní: Připlatit za drona a koupit něco rozumného (dji) aby z toho lezly i nějaké videa? Prodává se dobře video krajiny z dronu? Díky
Read more : Prodej videi z dronu | Zobrazení : 38142 | Odpovědi : 68 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Iphone

Ahoj, je realne na shutteru uspesne prodavat fotky z iphone? Samozrejme focene za dobrych svetelnych podminek aby nesla dolu kvalita atd. Pripadne z jakych modelu iphonu pokud mate osobni zkusenost? Diky moc
Read more : Iphone | Zobrazení : 9532 | Odpovědi : 14 | Fórum : Shutterstock

Pozvánka do ESP

Ještě mě nepřišla pozvánka do ESP - mám už propadat panice, nebo je nás takových víc?
Read more : Pozvánka do ESP | Zobrazení : 19356 | Odpovědi : 32 | Fórum : iStock

koupě fotky na SS pro firmu

Zdravím,

potřebujeme pro naši firmu koupit jednu fotku na SS, tu lehce přephotoshopovat a dát následně jako ilustrační do jarního katalogu.

Je to možné/dovolené?
Read more : koupě fotky na SS pro firmu | Zobrazení : 1826 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nikon D5500

Ahoj,

tak nějak serfuju a narazil jsem na seznam foťáků na dreamstime: https://www.dreamstime.com/cameras/

Prostě mi to nedá se nezeptat. Proč tam není Nikon D5500? Já ho používám. Znamená to, že s tím foťákem nikdo na fotobanky nepřispívá?

Teď jsem si všiml, že tam chybí i D7200. Tak nevím.

Je mi jasné, že někdo třeba maže EXIF data, ale nědělá to přece každý a v tom množství, že by se ...
Read more : Nikon D5500 | Zobrazení : 2120 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prosím o radu

Dobrý den,
založil jsem si účty na foto-bankách shutterstock, bigstockphoto, dreamstime a fotolia.
Jsem živnostník a neplátcem dph. Dle různých článků by tedy ve výše zmíněných bankách se nemělo vztahovat dph. Je to tomu tak? nebo bych měl v případě některé z nich přejít na dph?

Dále jsem se chtěl informovat ohledně foto-banky http://fotky-foto.cz/ , zda má smysl zde fotografie přidávat a jak je to zde opět s dph? ...
Read more : Prosím o radu | Zobrazení : 2760 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Moneybookers-problém

tak trochu nevím, kam s dotazem, takže zakládám nové vlákno: snažím se přihlásit ke svému moneybookers účtu, jsem si stoprocentně jistá, že mail i heslo zadávám správně a neustále mi to hlásí "invalid credentials". asi po dvacátém marném pokusu jsem teda požádala o nové heslo-obratem mi přišel mail s odkazem, po kliknutí mi měl dojít šestimístný kód SMS-je to tak hodina a nedošlo nic... (ze supportu mi došel odkaz normálně na mou mailovou adresu a ...
Read more : Moneybookers-problém | Zobrazení : 1750 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahravani pres ESP

Ahoj, zkousel uz nekdo nahravat na istock vektory pres ESP? V podstate mi vse jde dobre, az na to ze se mi nenactou z jpegu keyword a title. Myslite ze to ESP proste neumi, chyba na me strane, nebo to jeste ladí? diky
Read more : Nahravani pres ESP | Zobrazení : 94338 | Odpovědi : 199 | Fórum : iStock

Depositphotos - Problém s obnovení tax form

Ahoj, nejde mě obnovit tax form na depositphotos. Minulý rok vše v pořádku, ale teď to po mne chce vyplnit kolonku 6. Foreign tax identifying number. Zkoušel jsem rodné číslo a formulář byl zamítnutý. Nevíte prosím někdo co s tím?
Read more : Depositphotos - Problém s obnovení tax form | Zobrazení : 24116 | Odpovědi : 30 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818