Právě je 18. červen 2026 11:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

ŠŤASTNĚ SVIATKY

vsetkym vam zelam prijemne prezitie vianocnych sviatkov, vela pohody s rodinou, pekne darceky a hodne oddychu a hlavne veeeeeeeeeeeeeeela staihnutych suborov za max. cenu a mozstvo napadou a uploadnutych suborov ............................ LACO
Read more : ŠŤASTNĚ SVIATKY | Zobrazení : 7009 | Odpovědi : 12 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zmiznute subory

Ahojte
stala sa mi taka nemila vec.....Dnes som chcel trocha popozarat svoje obrazky v PC ktore som nakreslil pre dalsiu inspiraciu a recyklaciu a zistil som ze niektore subory jednoducho neexistuju.To znamena ze dany subor s nazvom ako som ho ulozil existuje ale je uplne prazdny a po rozkliknuti je stranka prazdna a obrazok nikde. Kreslim v CORELI.
Samozrejme hned ma napadlo ze kazdy obrazok este ukladam (zalohujem ) v AI, JPG a EPS + ...
Read more : Zmiznute subory | Zobrazení : 6694 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Hacknutý účet?

Prosím vás, ráno mi prišiel tento email:
Snímka.jpg

Okamžite som sa išiel prihlásiť na bigstock a nefungujú mi moje prihlasovacie údaje,
navyše som cez aplikáciu Microstockr zistil, že z účtu zmizli peniaze.
Písal som na support bigstocku.
Stalo sa niekomu v minulosti niečo podobné? :cry:
Dá sa robiť ešte niečo iné ako emial na support? Nemám s tým žiadne
skúsenosti, ...
Read more : Hacknutý účet? | Zobrazení : 24784 | Odpovědi : 15 | Fórum : Bigstock

Sebemotivace

Zdarec jak už název napovídá....Chtěl bych poradit, jak se znovu namotivovat k dalšímu tvoření....na Shutterstocku mám 989 obrázků a jsem v nějakém mrtvém bodě...sem tam něco nahraju, ale už ne konzistentně...to samé portfolio mám i na DepositPhotos a podstatě Fotolii...ale třeba iStock, Dreamstime, 123RF, VectorStock,... mám polovinu a vůbec se mě nechce to tam dohrávat....Takže jdu z práce a říkám si teď už fakt musím něco začít dělat ("dohraju zbytek portfolia na iStock atd...nebo začnu ...
Read more : Sebemotivace | Zobrazení : 25223 | Odpovědi : 42 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

doklad o zakoupení fotografií do účetnictví

Zdravím,

nakoupil jsem přes shutterstock fotografie a a účetní z firmy pro kterou pracuji potřebuje do účetnictví doklad. Kde se dá taková informace na shutterstocku najít?

Díky
Read more : doklad o zakoupení fotografií do účetnictví | Zobrazení : 10076 | Odpovědi : 1 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Není přes čáru?

https://webtrh.cz/363786-nabidka-shutte ... web-sablon
Není toto již v rozporu s podmínkami fotobank?
Read more : Není přes čáru? | Zobrazení : 7018 | Odpovědi : 12 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nejen prací živ je člověk. Ubisoft rozdává 7 her

Od 15. do 18. prosince Ubisoft rozdává ke svému 30.výročí 7 her. Komu už hrabe z focení a kreslení, tak si může trošku dáchnout. Stáhnete zde.Nemusíte to všechno stahovat naráz stačí si to přidat do knihovny na Uplay a už Vám zůstanou napořád. Stáhnout je můžete později.

Jedná se o hry :

Prince of Persia the Sands of Time
Tom Clancy's Splinter Cell
Rayman Origins
The Crew
Beyond Good & Evil
Far Cry 3 Blood ...
Read more : Nejen prací živ je člověk. Ubisoft rozdává 7 her | Zobrazení : 11107 | Odpovědi : 22 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

E-Shop v ČR?

Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Pořád přemýšlím nad myšlenkou vlastního e-shopu s tričkama, plakátama,..atd...Možnost, kde tisknout bych měl...spíše se mě jedná o:

- jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost
- jestli se to vůbec vyplatí
- případně, jak začít

Motivy bych si tvořil vlastní, případně nějakým "pluginem" jestli to jde...odkazoval např. do mého portfolio, kde by se dala daná grafika implementovat např. na triko.

Zkoušel jsem Zazzle a Red...něco už si nepamatuju název ...
Read more : E-Shop v ČR? | Zobrazení : 9721 | Odpovědi : 18 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotka v ilustraci

Mam takovy dotaz. V ilustracich od ruznych autoru vidim treba na SS, ze pouzivaji "rozmazlou" fotku pro ilustraci, ktera se pak nahradi nejakou konkretni. Jak docilim takove fotky v illustraci, aby mi ji prijali, kdyz v ilustraci nesmi byt bitmapa? Predem diky za radu ;)
Read more : Fotka v ilustraci | Zobrazení : 3040 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nový form v Tax Center

Zdravím bankéři.

Našel jsem v mailu informaci o nových podmínkách a formuláři v Tax Center. Je tam nějaký háček, nebo to stačí odkliknout. Mám ŽL na grafické práce a v nabídce je na výběr buďto Individual
nebo Business. Já jsem individuální biznisman :-), tak nevím co bych ideálně odfajfkoval.

Díky za případné info a do nového roku přeji kolosální prodeje a vagóny inspirace v další tvorbě.
Read more : Nový form v Tax Center | Zobrazení : 9375 | Odpovědi : 13 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818