Právě je 4. srpen 2026 04:03

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Ohnostroj hned na fotobanky

Ahoj, zajima me jestli by bylo dobre pokud byl ohnostroj driv treba 18:00 a mam to nafocene jestli je to dobre rychle jen vylepsit a dat to na fotobanky.. :) Nebo jestli je jedno ze stim pockam napr 7 dni :)
Read more : Ohnostroj hned na fotobanky | Zobrazení : 4672 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Mohu dat na fotobanku lidi "kteri nejdou videt"

Ahoj chci se zeptat jestli smím dát na fotobanku např. západ slunce a siulety postav :) a také se chci zeptat když mám fotku zvířete na pláži a vzadu jsou v BOKEHU lidi jestli mi to fotobanka přijme nebo ne. :) Děkuji za odpověď
Read more : Mohu dat na fotobanku lidi "kteri nejdou videt" | Zobrazení : 2761 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

Mimofotobanková tvorba

Ako tu bolo v inom vlákne poznamenané, že nielen prácou je človek živý, tak som aj ja cez Vianoce trochu relaxoval. Na hranie hier som sa vykašlal. Stejnak to k ničomu nevedie. Radšej som "oprášil" DAZ3D studio a hral sa s modelkami. Hmm... bohužiaľ iba s 3D počítačovými. Tie almužny, ktoré nám dávajú na fotobankách na hranie so živými modelkami proste nestačia. :lol:

Tu je pár mojich ...
Read more : Mimofotobanková tvorba | Zobrazení : 89382 | Odpovědi : 196 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak dlouho trvá schválení obrázku?

Zdravím, nahrála jsem první obrázky na 123rf, a zřejmě mám něco špatně, jelikož se mi obrázky přesunuly do políčka: Čekající... a stále čekám, už od 6.12. Ne že bych na ně chtěla spěchat, ale je tohle normální? Nebo tam mám zase něco špatně?
Read more : Jak dlouho trvá schválení obrázku? | Zobrazení : 49560 | Odpovědi : 51 | Fórum : 123rf

ŠŤASTNĚ SVIATKY

vsetkym vam zelam prijemne prezitie vianocnych sviatkov, vela pohody s rodinou, pekne darceky a hodne oddychu a hlavne veeeeeeeeeeeeeeela staihnutych suborov za max. cenu a mozstvo napadou a uploadnutych suborov ............................ LACO
Read more : ŠŤASTNĚ SVIATKY | Zobrazení : 7346 | Odpovědi : 12 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zmiznute subory

Ahojte
stala sa mi taka nemila vec.....Dnes som chcel trocha popozarat svoje obrazky v PC ktore som nakreslil pre dalsiu inspiraciu a recyklaciu a zistil som ze niektore subory jednoducho neexistuju.To znamena ze dany subor s nazvom ako som ho ulozil existuje ale je uplne prazdny a po rozkliknuti je stranka prazdna a obrazok nikde. Kreslim v CORELI.
Samozrejme hned ma napadlo ze kazdy obrazok este ukladam (zalohujem ) v AI, JPG a EPS + ...
Read more : Zmiznute subory | Zobrazení : 7015 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Hacknutý účet?

Prosím vás, ráno mi prišiel tento email:
Snímka.jpg

Okamžite som sa išiel prihlásiť na bigstock a nefungujú mi moje prihlasovacie údaje,
navyše som cez aplikáciu Microstockr zistil, že z účtu zmizli peniaze.
Písal som na support bigstocku.
Stalo sa niekomu v minulosti niečo podobné? :cry:
Dá sa robiť ešte niečo iné ako emial na support? Nemám s tým žiadne
skúsenosti, ...
Read more : Hacknutý účet? | Zobrazení : 25213 | Odpovědi : 15 | Fórum : Bigstock

Sebemotivace

Zdarec jak už název napovídá....Chtěl bych poradit, jak se znovu namotivovat k dalšímu tvoření....na Shutterstocku mám 989 obrázků a jsem v nějakém mrtvém bodě...sem tam něco nahraju, ale už ne konzistentně...to samé portfolio mám i na DepositPhotos a podstatě Fotolii...ale třeba iStock, Dreamstime, 123RF, VectorStock,... mám polovinu a vůbec se mě nechce to tam dohrávat....Takže jdu z práce a říkám si teď už fakt musím něco začít dělat ("dohraju zbytek portfolia na iStock atd...nebo začnu ...
Read more : Sebemotivace | Zobrazení : 26336 | Odpovědi : 42 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

doklad o zakoupení fotografií do účetnictví

Zdravím,

nakoupil jsem přes shutterstock fotografie a a účetní z firmy pro kterou pracuji potřebuje do účetnictví doklad. Kde se dá taková informace na shutterstocku najít?

Díky
Read more : doklad o zakoupení fotografií do účetnictví | Zobrazení : 10166 | Odpovědi : 1 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Není přes čáru?

https://webtrh.cz/363786-nabidka-shutte ... web-sablon
Není toto již v rozporu s podmínkami fotobank?
Read more : Není přes čáru? | Zobrazení : 7374 | Odpovědi : 12 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854