Právě je 18. červen 2026 10:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

základní postup

Ahoj,
prosím jen nasměrování zřejmě to tady na webu někde je. Ale zaregistroval jsem se na 4 fotobanky a ani u jedné se nemohu prokousat k uploadu. Nejúspěšnější jsem byl na Dreamstime, kde jsem i nahrál první soubor ale stejně ho nikde nevidím. Na Shutterstocku teprve nahraji občanku a zbylá Fotolia a iStockphoto - nevím jestli jsem se nezaregistroval pro koupi fotek a né jako creator (nebo jak to nazvat).
Chtěl jsem se tedy zeptat ...
Read more : základní postup | Zobrazení : 39803 | Odpovědi : 90 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zálohy na sociální ŽL jako vedlejší činnost

Zdravím,

chtěl bych poprosit zkušenější o radu. Blíží se konec roku a přemýšlím kolik peněz ještě můžu vybrat z fotobank na PayPal aniž bych překročil rozhodnou částku a musel tak příští rok platit zálohy na sociální. Viz tento článek: http://www.jakpodnikat.cz/socialni-poji ... y-zisk.php.

Jen si nejsem jistý jak chápat "rozdíl mezi příjmy a výdaji", chápu to správně, že pokud uplatňuji paušální výdaje tak ona částka je 60% z celkového příjmu ...
Read more : Zálohy na sociální ŽL jako vedlejší činnost | Zobrazení : 2614 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Rozpixelované náhledy vektorů na Istocku

Ahoj, prosím nevíte čím by mohlo být, že jsou náhledy mých obrázků na Istocku naprosto rozpixelované? Koukala jsem se na své portfolio a je to u obrázků nahraných přibližně půl rok zpět až do teď. Co se s tím dá udělat? Upload dělám přes Stocksubmitter, ale v tom to snad být nemůže, jinde problém nemám.
Read more : Rozpixelované náhledy vektorů na Istocku | Zobrazení : 2912 | Odpovědi : 2 | Fórum : iStock

Jak obsáhlé máte portfolio?

Zdravím, začala jsem se fotobance věnovat a zajímá mě, jak obsáhlé máte portfolio, abyste měli měsíční výdělek. Já sama jsem hlavně na Shutterstocku, kde je nutnost mít alespoň 100 dolarů pro výběr (tedy pokud to v poslední době nezměnili). Kolik máte v portfoliu fotek, abyste měli každý měsíc nějaké ty penízky?

Díky, jsem zvědavec :D
Read more : Jak obsáhlé máte portfolio? | Zobrazení : 30235 | Odpovědi : 59 | Fórum : Shutterstock

Na šikmé ploše (etické otázky na hraně)

Dotaz: Dali byste na fotobanky něco, o čem si někdo jinej myslí, že by tam mělo bejt, ale vyrobil to ten někdo jinej za účasti vaší grafiky, takže je to de facto společná práce? Za předpokladu že ten dotyčnej s tím souhlasí, ale potíž je v tom, že nejenom vy nevíte, jak přesně je to udělaný, ale i kdybyste to věděli, tak byste to udělat neuměli a nemohli?
Read more : Na šikmé ploše (etické otázky na hraně) | Zobrazení : 6979 | Odpovědi : 12 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Pocet prijatych fotiek

Ahojte, dnes som si všimol, že mi nesedí počet prijatých fotiek v mojom portfóliu (to ktoré sa zobrazuje, keď niekto klikne na moje meno) s tým v profile - Potfolio/Approval Status: Images.
V prvom ich mám 736 a v druhom 756. Všetky nedávno pridané sa mi už zobrazujú a sú teda započítané v tom prvom.
Neviete v čom je problém?

Ďakujem
Read more : Pocet prijatych fotiek | Zobrazení : 2114 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

Loga socialnich medi

Ahoj, muzou se u fotobank v ilustracich objevovat loga socialnich medii (Facebook, Twitter a podobne)?
Read more : Loga socialnich medi | Zobrazení : 3364 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Program pro kontrolu bitmap

Zdravím, mám pocit, že tu někdo nedávno zmínil, že existuje nějaký prográmek na kontrolu bitmap v eps souborech. Nemohu to nikde najít, napoví někdo?
Read more : Program pro kontrolu bitmap | Zobrazení : 4142 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Klíčování a fotka

Ahoj,
možná je to hloupá otázka ale,
chtěl bych se zeptat zda jde "naklíčovat fotka" třeba když bude zelený pozadí tak jak to jde s videem?
Jestli třeba Zoner Photo nebo jiný program to umí.
Díky
Read more : Klíčování a fotka | Zobrazení : 4814 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Produktová fotografie

Dobrý den,
chci začít s produktovou fotografií a následně snímky prodávat na fotobance. Na Shutterstock již pár fotek mám. Zaujalo mě focení produktů, nicméně to v amatérských podmínkách moc nešlo. Chtěl bych požádat, co si myslíte o tomto setu: http://www.foto-eshop.cz/www-foto-eshop ... ELEMENTRIX . Zajímalo by mě jestli je kvalitní, vhodný na produkty a případně i zkušenosti nebo jestli je lepší zvolit něco jiného.
Děkuji za odpovědi .
Read more : Produktová fotografie | Zobrazení : 7260 | Odpovědi : 10 | Fórum : O focení

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818