Právě je 4. srpen 2026 04:47

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nejen prací živ je člověk. Ubisoft rozdává 7 her

Od 15. do 18. prosince Ubisoft rozdává ke svému 30.výročí 7 her. Komu už hrabe z focení a kreslení, tak si může trošku dáchnout. Stáhnete zde.Nemusíte to všechno stahovat naráz stačí si to přidat do knihovny na Uplay a už Vám zůstanou napořád. Stáhnout je můžete později.

Jedná se o hry :

Prince of Persia the Sands of Time
Tom Clancy's Splinter Cell
Rayman Origins
The Crew
Beyond Good & Evil
Far Cry 3 Blood ...
Read more : Nejen prací živ je člověk. Ubisoft rozdává 7 her | Zobrazení : 11716 | Odpovědi : 22 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

E-Shop v ČR?

Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Pořád přemýšlím nad myšlenkou vlastního e-shopu s tričkama, plakátama,..atd...Možnost, kde tisknout bych měl...spíše se mě jedná o:

- jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost
- jestli se to vůbec vyplatí
- případně, jak začít

Motivy bych si tvořil vlastní, případně nějakým "pluginem" jestli to jde...odkazoval např. do mého portfolio, kde by se dala daná grafika implementovat např. na triko.

Zkoušel jsem Zazzle a Red...něco už si nepamatuju název ...
Read more : E-Shop v ČR? | Zobrazení : 10216 | Odpovědi : 18 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotka v ilustraci

Mam takovy dotaz. V ilustracich od ruznych autoru vidim treba na SS, ze pouzivaji "rozmazlou" fotku pro ilustraci, ktera se pak nahradi nejakou konkretni. Jak docilim takove fotky v illustraci, aby mi ji prijali, kdyz v ilustraci nesmi byt bitmapa? Predem diky za radu ;)
Read more : Fotka v ilustraci | Zobrazení : 3200 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nový form v Tax Center

Zdravím bankéři.

Našel jsem v mailu informaci o nových podmínkách a formuláři v Tax Center. Je tam nějaký háček, nebo to stačí odkliknout. Mám ŽL na grafické práce a v nabídce je na výběr buďto Individual
nebo Business. Já jsem individuální biznisman :-), tak nevím co bych ideálně odfajfkoval.

Díky za případné info a do nového roku přeji kolosální prodeje a vagóny inspirace v další tvorbě.
Read more : Nový form v Tax Center | Zobrazení : 9777 | Odpovědi : 13 | Fórum : Shutterstock

základní postup

Ahoj,
prosím jen nasměrování zřejmě to tady na webu někde je. Ale zaregistroval jsem se na 4 fotobanky a ani u jedné se nemohu prokousat k uploadu. Nejúspěšnější jsem byl na Dreamstime, kde jsem i nahrál první soubor ale stejně ho nikde nevidím. Na Shutterstocku teprve nahraji občanku a zbylá Fotolia a iStockphoto - nevím jestli jsem se nezaregistroval pro koupi fotek a né jako creator (nebo jak to nazvat).
Chtěl jsem se tedy zeptat ...
Read more : základní postup | Zobrazení : 41994 | Odpovědi : 90 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zálohy na sociální ŽL jako vedlejší činnost

Zdravím,

chtěl bych poprosit zkušenější o radu. Blíží se konec roku a přemýšlím kolik peněz ještě můžu vybrat z fotobank na PayPal aniž bych překročil rozhodnou částku a musel tak příští rok platit zálohy na sociální. Viz tento článek: http://www.jakpodnikat.cz/socialni-poji ... y-zisk.php.

Jen si nejsem jistý jak chápat "rozdíl mezi příjmy a výdaji", chápu to správně, že pokud uplatňuji paušální výdaje tak ona částka je 60% z celkového příjmu ...
Read more : Zálohy na sociální ŽL jako vedlejší činnost | Zobrazení : 2731 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Rozpixelované náhledy vektorů na Istocku

Ahoj, prosím nevíte čím by mohlo být, že jsou náhledy mých obrázků na Istocku naprosto rozpixelované? Koukala jsem se na své portfolio a je to u obrázků nahraných přibližně půl rok zpět až do teď. Co se s tím dá udělat? Upload dělám přes Stocksubmitter, ale v tom to snad být nemůže, jinde problém nemám.
Read more : Rozpixelované náhledy vektorů na Istocku | Zobrazení : 3023 | Odpovědi : 2 | Fórum : iStock

Jak obsáhlé máte portfolio?

Zdravím, začala jsem se fotobance věnovat a zajímá mě, jak obsáhlé máte portfolio, abyste měli měsíční výdělek. Já sama jsem hlavně na Shutterstocku, kde je nutnost mít alespoň 100 dolarů pro výběr (tedy pokud to v poslední době nezměnili). Kolik máte v portfoliu fotek, abyste měli každý měsíc nějaké ty penízky?

Díky, jsem zvědavec :D
Read more : Jak obsáhlé máte portfolio? | Zobrazení : 31735 | Odpovědi : 59 | Fórum : Shutterstock

Na šikmé ploše (etické otázky na hraně)

Dotaz: Dali byste na fotobanky něco, o čem si někdo jinej myslí, že by tam mělo bejt, ale vyrobil to ten někdo jinej za účasti vaší grafiky, takže je to de facto společná práce? Za předpokladu že ten dotyčnej s tím souhlasí, ale potíž je v tom, že nejenom vy nevíte, jak přesně je to udělaný, ale i kdybyste to věděli, tak byste to udělat neuměli a nemohli?
Read more : Na šikmé ploše (etické otázky na hraně) | Zobrazení : 7327 | Odpovědi : 12 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Pocet prijatych fotiek

Ahojte, dnes som si všimol, že mi nesedí počet prijatých fotiek v mojom portfóliu (to ktoré sa zobrazuje, keď niekto klikne na moje meno) s tým v profile - Potfolio/Approval Status: Images.
V prvom ich mám 736 a v druhom 756. Všetky nedávno pridané sa mi už zobrazujú a sú teda započítané v tom prvom.
Neviete v čom je problém?

Ďakujem
Read more : Pocet prijatych fotiek | Zobrazení : 2175 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854