Právě je 18. červen 2026 10:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nejpříšernější fotobanky

Napadlo mě shrnout část nadávání do jednoho tématu. Na které fotobanky nahráváte jen s největším sebezapřením? :-D

Já jsem dnes nahrávala jednu (1) fotku skoro všude, a tak můžu srovnávat z hlediska "přívětivosti" uploadu. Bezkonkurenčně vyhrál Pond5 těsně následovaný Graphic Lefovers - oba mají příšerně pomalý načítání stránek, na Pondu navíc pro změnu zase nefunguje nahrávací rozhraní. GL má jednu specialitku, každej obrázek se musí submitnout dvakrát, protože poprvé spadne zpátky do unfinished. Zase jsem ...
Read more : Nejpříšernější fotobanky | Zobrazení : 19192 | Odpovědi : 39 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Tipy na mobilní aplikace pro fotografy

Před nějakou dobou sliboval článek o mobilních aplikacích které používám pro focení a věci okolo něj. No vida a sotva se rok s rokem sešel ... zkrátka tady je ten článek http://fotorady.cz/software/tipy-na-mob ... -fotografy co jsem o něm kdysi na nějakém fotobankovém srazu mluvil :)

Budu případně rád za další náměty a tipy, ať už tady ve fóru nebo v komentáři ...
Read more : Tipy na mobilní aplikace pro fotografy | Zobrazení : 7427 | Odpovědi : 11 | Fórum : O focení

Vektory z Inkscape

Lidičky, mám před sebou první poslání vektorů z Inkscape a nerad bych udělal nějakou botu, můžete mi prosím potvrdit/vyvrátit jestli jsem zde naštudoval vše správně?

1) Vektor je nutno vyexportovat jako EPS a zároveň jpeg a zazipovat - vše stejné názvy souborů
2) klíčová slova dávám do jpegu
3) v Inkscape nelze používat přechody, průhlednost ?
4) Plátno s nejdelší stranou 500px

5) Taky tady píšete aby byly zavřené cesty - to jest prosím co? ...
Read more : Vektory z Inkscape | Zobrazení : 16634 | Odpovědi : 27 | Fórum : Diskuse pro nováčky

filmové ilustrace na plátno

Ahoj, nevím jestli mi na to zde dokáže někdo odpovědět, jelikož se to netýká úplně FB, ale zkusím to.

Co když si vygooglím obrázky z různých filmů a z těch si pak následně nechám udělat skutečný obraz na zeď? Neporuším tím nějáké copyright apod..?

Příklad: Vyhledám si létacího psa Falca z Nekonečného příběhu, trochu si pohraju ve Photoshopu a nehcám si z toho zhotovit fyzický obraz na zeď.
Read more : filmové ilustrace na plátno | Zobrazení : 2318 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Znáte někdo MotionElements?

Dnes mi napsali z MotionElements - znáte tuto fotobanku někdo, jak se tam prodávají videa?

Dear Petr,

Thanks for providing a great exhaustive list of footage video bankách on http://fotobanky.cz/prodej-videa-ve-fotobankach. It’s very helpful for designers. If this page is still open to adding on, I would like to invite you to add MotionElements as one of your listed “VIDEO” websites. It's always a great thing to give users plenty ...
Read more : Znáte někdo MotionElements? | Zobrazení : 100722 | Odpovědi : 120 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Referenční odkaz, referral link

Zajímalo by mě, když se vám přihodí, že se přes váš link zaregistruje nějaký autor, kterého neznáte osobně - podporujete ho nějak?
Read more : Referenční odkaz, referral link | Zobrazení : 1825 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Chce někdo přejít na FF? Canon 6D na prodej

Někde tu bylo inzertní vlákno, ale nemohu ho najít. Dovolím si tedy zde.

Prodávám svou zrcadlovku Canon 6D kupovanou letos na jaře. Nacvakáno cca 5000 fotek, video jen zkušebně, čili skoro nic. Bez známek použití jako nová. Mám k ní dvě orig. baterie, kartu 16GB a dálkovou spoušť. Nabízím za 34.000,- komplet. Nabídka je omezená do 16.11.

Pak ještě prodávám objektiv Canon EF 70-200 f4 L IS USM. Kupovaný 9/2015, ještě rok v záruce. Taktéž ...
Read more : Chce někdo přejít na FF? Canon 6D na prodej | Zobrazení : 2790 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

Znovu na fotobanky

Zdravim,

za prve dekuji panu Petrovi za skvele stranky, ktere me motivovaly zkusit stesti na fotobankach (ma u me reference). Na Shutterstock jsem to zkousela nekolikrat, ale marne. Vybrala jsem obrazky, ktere byly uspesne jinde, ale presto je nechteli. Testovala jsem, jestli by prosla stejna sada, ale ne, a kupodivu vzdy byly odmitnute jine. U vetsiny jsem mela komentar Composition--Poor framing, cropping, and/or composition a nic vic. Ale vsechno to byly ilustrace, coz nechapu. Dost ...
Read more : Znovu na fotobanky | Zobrazení : 22653 | Odpovědi : 49 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotografie kresby

Dobrý den, jak je možné na fotobanku nahrát fotografii kresby na papíře? Chtějí po mě thumbnail a property release a nevím, jak to mám vyplnit. Mám to vyplnit tak, že je obrázek moje dílo?
Read more : Fotografie kresby | Zobrazení : 9678 | Odpovědi : 16 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818