Upload na více fotobank

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod mp82 » 27. srpen 2013 08:14

No já jsem o týhle možnosti hromadnýho uploadu věděl už dřív, ale co si neudělám sám, tomu nevěřím. Teď už se ale pomalu mění situace. Dělám to stejně jako "duben" přes TC, ale já už uploaduju na 17 bank a to už je nějakýho klikání a kopírování. Navíc dělám vektory, takže na každou banku je třeba kopírovat něco jinýho (už jsem si do názvu serveru musel dělat poznámku, co tam mám kopírovat, protože už jsem si to nepamatoval :) ) takže poohlížím také po hromadné možnosti, ale podmínkou je, aby to samo umělo posílat buď ZIP, nebo JPG+EPS podle požadavku banky. Jestli máte někdo konkrétní zkušenost, dejte vědět, co spolehlivě funguje, než se tím začnu prohrabovat.

Ještě jedna poznámka. Občas se mi stane, že trochu hapruje připojení k internetu a pak mě na plovině bank chybí třeba jeden soubor. Ale všude jinej a pak to dohledávat a donahrávat je dost otravný. Ten hromadnej uploadovací program by si to měl taky u mět ohlídat, aby nahrál všude všechno.
Hodnocení: 0
mp82
 
IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod jurra8 » 20. leden 2014 22:29

Přátelé,

děkuji za skvělý nástroj, je to přesně to, co potřebuji. Jen mi to nefachá u prvních třech fotobankách a nemohu najít chybu, jel jsem dle návodu. Prosím o radu :)
Přílohy
Bez názvu-1.jpg
Bez názvu-1.jpg (85.25 KiB) Zobrazeno 2362 krát
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
jurra8
 
Příspěvky: 40
Registrován: 1. květen 2013 11:03
Bydliště: Liberec

Reputace: 0

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod vectorlib » 3. červenec 2014 14:54

Používám Stock Submitter, a jsem s ním docela spokojený. V případě ilustratora amatéra bude stačit i bezplatný účet (33 uploads za měsíc pro každou fotobanku).
Hodnocení: 0
Omlouvám se za věškeré gramatické chyby, nejsem Čech. Čeština je fakt složitá :)
Uživatelský avatar
vectorlib
 
Příspěvky: 11
Registrován: 3. červenec 2014 09:07
Bydliště: Kladno

Reputace: 0

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod ypres.bass » 11. červenec 2014 21:02

Možná mimo téma, ale:
Máte nějaký systém pro evidenci co jste kam nahráli?
Já používám ZonerPhotoStudio 15PRO, a tam barevnou značku. Ale bohužel tento probram umožňuje zadávat vždy pouze jednu značku. Při dvou fotobankách to ještě šlo (jenom v té první, jenom v té druhé, v obou), ale při třech už je těch kombinací 7 a to je fakt naprd.
Jak to řešíte Vy? Řešíte to vůbec?
Hodnocení: 0
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 332
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +32

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod Ravennka » 11. červenec 2014 21:05

Nahrávám všechno najednou ;)

a když někam donahrávám, tak se to snažím vzít dávku po dávce a sypat to tam pěkně postupně =)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4800
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +883

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod CaptureLight » 12. červenec 2014 07:57

ypres.bass píše:Možná mimo téma, ale:
Máte nějaký systém pro evidenci co jste kam nahráli?
Já používám ZonerPhotoStudio 15PRO, a tam barevnou značku. Ale bohužel tento probram umožňuje zadávat vždy pouze jednu značku. Při dvou fotobankách to ještě šlo (jenom v té první, jenom v té druhé, v obou), ale při třech už je těch kombinací 7 a to je fakt naprd.
Jak to řešíte Vy? Řešíte to vůbec?


V Ligthroomu existuje libovolné množství kolekcí,kde jedna fotka může být v x kolekcích, aniž by se přesouvala data .
Zoner nepoužívám,ale bude tam určitě něco podobného.Stačí mi ale číslované sety fotografií uložené na Boxu (cloudové úložiště) a k tomu tabulka.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
CaptureLight
 
Příspěvky: 181
Registrován: 20. duben 2013 17:11

Reputace: +42

Re: Upload na více fotobank

Příspěvekod Hamin » 2. červen 2016 08:42

Ahoj,

tak StockUploader už je bohužel nějaký čas také placený. Jedinou alternativu prosté distribuce souborů na uložené FTP, jsem nalezl program GoStock. Dle informací také funguje jen pro hromadný upload na uložená FTP fotobank, což potřebuji. Nic víc, nic míň. Tento program by měl být bez instalace. Běží na JAVĚ, jenže když jej rozbalím a chci spustit, nemůžu najít v adresáři ikonu spuštění. Provozujete někdo tenhle softík na WIN10 ? JAVU mám aktuální.

Tady je odkaz: http://mymicrostock.net/go-stock-english/
Hodnocení: 0
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin
 
Příspěvky: 656
Registrován: 10. duben 2013 12:22

Reputace: +82

Předchozí

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách