Hodnocení: 0 |
Fauren píše:Co to je zas za vylomeninu Jinak FAA mě štve, když jsem začal euforie a hned první měsíc prodej a od té doby pul roku nic ai jeden prodej. A na to, když jsem věnoval propagaci skrz ty skupiny to je tak 6h týdně tak mám 60k shlédnutí a nic
honza286 píše:Fauren píše:Co to je zas za vylomeninu Jinak FAA mě štve, když jsem začal euforie a hned první měsíc prodej a od té doby pul roku nic ai jeden prodej. A na to, když jsem věnoval propagaci skrz ty skupiny to je tak 6h týdně tak mám 60k shlédnutí a nic
Pokud dáváš na FAA stejné věci, jaké se prodávají na fotobankách, tak tam pochopitelně moc prodejů ani být nemůže. Respektive pokud se ty fotky nebudou prodávat s rozšířenou licencí na fotobankách (na různá trička, potisky apod.), tak se logicky asi těžko budou nějak více prodávat na FAA, která je mnohem více umělecky zaměřená. Doporučuju si sám sobě před nahraním dané fotky na FAA položit otázku, zda by sis tu fotku pověsil na zeď jako obraz.
Fauren píše:honza286 píše:Fauren píše:Co to je zas za vylomeninu Jinak FAA mě štve, když jsem začal euforie a hned první měsíc prodej a od té doby pul roku nic ai jeden prodej. A na to, když jsem věnoval propagaci skrz ty skupiny to je tak 6h týdně tak mám 60k shlédnutí a nic
Pokud dáváš na FAA stejné věci, jaké se prodávají na fotobankách, tak tam pochopitelně moc prodejů ani být nemůže. Respektive pokud se ty fotky nebudou prodávat s rozšířenou licencí na fotobankách (na různá trička, potisky apod.), tak se logicky asi těžko budou nějak více prodávat na FAA, která je mnohem více umělecky zaměřená. Doporučuju si sám sobě před nahraním dané fotky na FAA položit otázku, zda by sis tu fotku pověsil na zeď jako obraz.
Ahoj vím, vím, předtím tam naházel vše, ale teď jsem to chtěl trochu utřídit, ale hodně mě od toho odpozuje to, že se dá mazat pouze po 1 obrázku... Nebo dá se nějakým způsobem smáznout více najednou?
Lenka píše:Fauren píše:honza286 píše:Fauren píše:Co to je zas za vylomeninu Jinak FAA mě štve, když jsem začal euforie a hned první měsíc prodej a od té doby pul roku nic ai jeden prodej. A na to, když jsem věnoval propagaci skrz ty skupiny to je tak 6h týdně tak mám 60k shlédnutí a nic
Ahoj vím, vím, předtím tam naházel vše, ale teď jsem to chtěl trochu utřídit, ale hodně mě od toho odpozuje to, že se dá mazat pouze po 1 obrázku... Nebo dá se nějakým způsobem smáznout více najednou?
Dyť to tam nech, co se nehodí jako obraz, může někdo koupit jako potisk na hrnek. Navrch si dej pár fakt špeků, procpi to do top skupin jako 1000+ a třeba to půjde. Mě se tam prodaly věci, který bych si na zeď fakt nedala, a to jako obaly na iphone.
Zpět na Nefotobanky - přímý prodej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.