| Hodnocení: 0 |
Bananaboy píše:Fauren píše:Rád bych měl ještě otázku na vás Bannaboy a asi hlavně na Admina. Jak je to u zazzle nebo toho teespringu? To jsou výrobny v Evropě nebo někde mimo kontinent?
Som na Teespring ešte len 2 dni, takže ber moju odpoveď s rezervou. Na Teespring posielajú veci aj z USA a aj z Európy, takže ak je zákazník z Európy, tak mu pošlú produkt vytvorený v Európe. Shipping je celkom prijateľný. Napríklad u trička začína na 3,99 Eur (pri poslaní z Ameriky je to 11,49 Eur). Takže celkom slušný rozdiel. Pri vytváraní trička do shopu mi to ale píše, že niektoré farby trička sú dostupné a posielané len z Ameriky. Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť ktoré farby to sú. Dá sa tomu predísť, že farby obmedzíš len na pár základných. Podľa prieskumov sa aj tak najviac predávajú čierne tričká. A ak chceš plnú škálu farieb, tak sa holt budeš musieť spoľahnúť, že si zákazník objedná len farbu dostupnú v Európe. Ale ako píšem, som tam len 2 dni a je tam spústu možností a nastavovania, takže mi ešte potrvá, kým to všetko pochopím.
EDIT: Tu je prehľad poplatkov za shipping.
https://answers.teespring.com/article/shipping-costs/
Fauren píše:Pokračuješ stále na tom teespringu Bannaboy nebo jsi změnil ještě na něco jiného? Poohlížím se po něčem pro evropský trh, kdy Faa zvedla nehorázně dovoz do Evropy a myslím, že zrovna my Evropané se na "shipping" dost díváme![]()
Fauren píše:můžu se mrknout na tvůj profil u nich? stačí to zadat na google nebo dáš sem odkaz, zda to není tajné?:)
Bananaboy píše:Fauren píše:můžu se mrknout na tvůj profil u nich? stačí to zadat na google nebo dáš sem odkaz, zda to není tajné?:)
Nie je to tajné. Kľudne sem dám link, lenže ako pozerám, od mojej poslednej návštevy urobili veľa zmien a to mi rozhodilo celý obchod u nich.![]()
Zmenšili logo, takže je už nečitateľné a naopak zväčšili úvodný banner, takže ten pôvodný, čo som tam mal je teraz neprirodzene roztiahnutý a nevidno celý text na banneri. Och joj...., budem to musieť všetko opraviť.![]()
Tu je link do môjho obchodu:
https://onemanvideos.creator-spring.com
Moc tam toho ale neuvidíš. Mám tam zverejnené len jedno tričko a aj to budem asi musieť zmazať, pretože je ešte s tou grafikou s nízkym rozlíšením. A ten banner a logo si nevšímaj, to dám nové.![]()
Pri prihlasovaní do profilu na mňa vyskočila hláška, že už začali predávať aj digitálne veci. To znie zaujímavo a budem to musieť ešte omrknúť. Možno sa tam budú dať predať aj nejaké ilustrácie, fotky, videá a podobne.
Fauren píše:ten teespring je spíše přímo pro merch než pro prodávání ne?:D mužeš tam třeba z těch fotek prodávat obrazy, atd?
Bananaboy píše:Fauren píše:ten teespring je spíše přímo pro merch než pro prodávání ne?:D mužeš tam třeba z těch fotek prodávat obrazy, atd?
Nie, to si mohol aj predtým. Novinkou je, že teraz už môžeš predávať priamo digitálne veci.
Dal by som ti sem link na stránku kde to všetko píšu, ale asi by sa ti nezobrazila ak nie si na Teespring zaregistrovaný. Skúsim to popísať. Píšu tam, že môžeš predávať:
- Audio file
- Digital planner
- Digital poster
- Digital wallpaper
- Document (pdf, epub, a podobne)
- E-Book (pdf, epub, a podobne)
- E-comic
- Image file
- Photo filter
- Digital product
Keď rozkliknem tú poslednú kategóriu "Digital product", tak sa tam ešte dá pri nahrávaní zvoliť aj Game a Video, takže sa dajú asi predávať aj hry a videá. Neviem no..., chcelo by to vyskúšať.
Zpět na Nefotobanky - přímý prodej
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.