Zeropixel

Diskuse o serverech, kde lze prodávat fotografie/ilustrace, ale nejsou to fotobanky (například Fler, Zazzle, CafePress) nebo o prodeji přes vlastní web

Re: Zeropixel

Příspěvekod vhisky » 15. září 2020 19:46

Čau, je to rok, co se to tu řešilo.. Tak co, máte nějaké zkušenosti? Popis a správa fotek je dost kostrbatá a přemýšlím, jestli se mi vyplatí do toho investovat čas a nervy. Nahrál jsem několik desítek fotek s ang. popisky a kw.. jenže to chtějí v češtině a stejně se ty data nenačetly automaticky. Popíšu vám, jak jsem teď strávil dvě hodiny u PC.. Nahrál jsem několik desítek fotek, mám jich hotových asi jen 35.
Proces:
Kliknout u fotky na "upravit"
Zkopírovat kw z PhotoStock a hodit do překladače, zkopírovat text v čj.
Kliknout na záložku u zeropixel, vybrat kategorie, napsat krátký nadpis a popisek, vložit klíčová slova.
Dát uložit. Dát zpět, dát znovu zpět. Pak srolovat do místa, kde je další foto na úpravu...

Pánové a dámy, už mi z toho hrabe :D Jo a hlavně z těch cca 200 fotek stejně budu popisovat asi jen půlku těch nej.. Jenže ty popsané fotky se nikam nedají odklidit/odeslat, prostě visí mezi nepopsanými.. navíc jsem ještě nepřišel, kde se dají ty nechtěné vymazat :D

Teď mají akci, že za každých 10 schválených je 200Kč hned. Tak proto tomu teď věnuji čas.
Hodnocení: 0
vhisky

Reputace: 0

Příspěvekod alzbeti » 28. říjen 2020 11:51

Ahojte, a ako je to, prosím vás, s tou "exkluzivitou" ? - môžu sa tam nahrávať fotky, ktoré máme aj na fotobankách? Ďakujem :)
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod alzbeti » 15. listopad 2020 21:25

No ... skúsila som tú srandu a nahrala pár obrázkov ... prosím, neviete, ako dlho trvá schvaľovanie? Som napätá, či sa im vôbec trafím do nôty :D :D a už čakám skoro týždeň ... ďakujem
alzbeti

Reputace: +10

Předchozí

Zpět na Nefotobanky - přímý prodej