Canstock - finish

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Canstock - finish

Příspěvekod admin » 20. prosinec 2023 09:12

Já tu žádost o proplacení prošvihnul a to jsem tam měl i nakoupené kredity. Tím mě tedy Canstock docela zklamal, myslel jsem, že když tam mi roky posílají peníze, tak tu poslední výplatu můžou taky poslat automaticky, ale asi se chtěli trochu kompenzovat na starších účtech, moje blbost :(
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +581

Re: Canstock - finish

Příspěvekod Fyletto » 20. prosinec 2023 19:19

Vypekl je Paypal a brutálně jim coby kanadské společnosti zpoplatnil mass payment několik měsíců před ohlášením konce. Zadávali to teď ručně, proto jim to trvalo a proto taky se muselo požádat manuálně. Akcie Paypalu se propadly a firma hledá, jak se víc napakovat, tak se začali hojit, kde můžou, další důvod, proč CSP skončilo. Každopádně vyzvání k poslednímu výběru posílali s výrazným předstihem před deadlinem.

admin píše:Já tu žádost o proplacení prošvihnul a to jsem tam měl i nakoupené kredity. Tím mě tedy Canstock docela zklamal, myslel jsem, že když tam mi roky posílají peníze, tak tu poslední výplatu můžou taky poslat automaticky, ale asi se chtěli trochu kompenzovat na starších účtech, moje blbost :(
Hodnocení: 0
Fyletto

Reputace: +4

Předchozí

Zpět na Ostatní microstock fotobanky