Depositphotos

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Depositphotos

Příspěvekod CaptureLight » 29. duben 2021 19:47

admin píše:
Painter píše:Ahoj, také Vám přišel mail o super programu se 40% odměnou pro contributory? Vybrali 5 stránek mých vektorů, videí a fotek, ale snad to nejhorší co tam mám. Asi nechtějí platit veliké odměny. :) Nevím jestli to všechno procházet - vyhazovat a dávat rozumný věci. Budete to nějak řešit?

Nóóó, mě by hlavně zajímalo z čeho se těch 40 procent bude počítat :) Tedy za kolik to budou nabízet, jestli to nebude nějaké to předplatné stáhni toho kolik chceš :(

Moc se mi to řešit nechce, protože nejde o žádný jejich výběr. Spoléhají na to, že to uděláme za ně.
Ale kdyby to někdo chtěl přece jen protřídit, tak se zdá, že se fotka vyřadí ze seznamu kliknutím na tu hvězdičku uprostřed obrázku dole. Piktogramy se objeví po najetí kurzorem na obrázek. Pokud je hvězdička modrá, tak fotku už výběr obsahuje. Kliknutím na hvězdičku ji lze do seznamu zařadit nebo vyřadit.
Hodnocení: 0
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod CaptureLight » 29. duben 2021 19:55

admin píše:
Painter píše:Ahoj, také Vám přišel mail o super programu se 40% odměnou pro contributory? Vybrali 5 stránek mých vektorů, videí a fotek, ale snad to nejhorší co tam mám. Asi nechtějí platit veliké odměny. :) Nevím jestli to všechno procházet - vyhazovat a dávat rozumný věci. Budete to nějak řešit?

Nóóó, mě by hlavně zajímalo z čeho se těch 40 procent bude počítat :) Tedy za kolik to budou nabízet, jestli to nebude nějaké to předplatné stáhni toho kolik chceš :(

Myslím, že je to bude asi toto. Je to popsáno v tom dopise (odkaz s modrým písmem).

The Contributors who participate in the Revenue Share Special Program will be awarded royalties as follows. If a photo or vector image is purchased under the Revenue Share Special Program, your earnings increase with your Contributor’s Level. 40% of net subscription revenue is allocated among Contributors. The greater the proportion of an individual subscriber's downloads that relates to your files, the more you earn. The greater the number of subscribers who use your files, the more you earn. Earnings for photos and vector images are awarded in bulk at the end of the Revenue Share Special Program period.
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod castyhost » 29. duben 2021 19:58

klicove je to sdileni...contributori a zakaznici si udelaji kolekce a vpravo tlacitkem pridaji socky a maily a rozeslou "koukni to je hezky"...kdyz bude kšeft, dostanes 40% z cehosi

imho samotne byti ve vyberu neznamena zadny prijmy
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. duben 2021 22:44

Taky mi to přišlo, moc se nesnažili - vzali jen pár témat a nasekali mi tam několik tématicky nudných podobných lehce za sebou. Nechce se mi spát, tak jsem to trošku prošla, probrala, jde i měnit pořadí. Teď se děj vůle boží :)
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod ludovikus » 4. leden 2022 20:47

petr73 píše:Ahoj všem, už poněkolikáté posílám formulář W-8BEN a vždy mi ho vrátili. S postupem času jsem se stal plátcem DPH. Co jsem pochopil podle návodu admina tak asi budu muset v poli 6 napsat svoje DIČ a zaškrtnout SSN nebo ITIN. Je to tak? Děkuji za případné rady Petr

Ahoj,
takže ak nemám DIČ, tak mi nevyplatia zárobok?
vypršal mi formulár W-8BEN, a ked si ho idem obnoviť, tak stále chce odo mna v "poli 6" - identifikačné číslo, a ak ho nemám?
Je nejaký spôsob?
ďakujem
ludovikus

IP: 172.94.122xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 4. leden 2022 21:45

ludovikus píše:
petr73 píše:Ahoj všem, už poněkolikáté posílám formulář W-8BEN a vždy mi ho vrátili. S postupem času jsem se stal plátcem DPH. Co jsem pochopil podle návodu admina tak asi budu muset v poli 6 napsat svoje DIČ a zaškrtnout SSN nebo ITIN. Je to tak? Děkuji za případné rady Petr

Ahoj,
vypršal mi formulár W-8BEN, a ked si ho idem obnoviť, tak stále chce odo mna v "poli 6" - identifikačné číslo, a ak ho nemám?
Je nejaký spôsob?
ďakujem

V Česku je DIČ rodné číslo, takže ho mají všichni. Jak je to ale na Slovensku, to nevím. Když tam ale napíšeš RČ, tak by to fungovat mohlo.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +336

Příspěvekod honza286 » 5. leden 2022 12:29

ludovikus píše:

Ahoj,
Je nejaký spôsob?
ďakujem

On má ten požadavek svou logiku - prodej na fotobankách je fakticky dlouhodobá výdělečná činnost, musí se z ní někam odvádět daně z příjmu a to opravdu nejde bez toho, aby měl člověk DIČ. A ve výsledku je jedno, zda tu daň za něj odvede fotobanka nebo jí odvede fotobankéř. Pokud někdo prodává na fotobankách bez DIČ, tak ty příjmy logicky nemůže danit a dělá to nelegálně a fotobankám se může teoreticky stát, že když fotobankéř ve formuláči W-BEN uvede, že bude danit ve své zemi na základě smlouvy o zamezení dvojího zdanění a neudělá to (když nemá DIČ, tak to udělat nemůže), tak i klidně s odtupem několika let bude tu daň z toho výdělku muset hradit fotobanka včetně penále.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod shalom3 » 30. leden 2022 14:25

Tak jsem se zas jednou podívala do přehledu prodejů na Deposit. Nevěřím očím - prodej videa za 0.01 USD, další za 0.03 USD. To je fakt už konečná.
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod shalom3 » 28. únor 2022 19:20

Taková trochu zvláštnost - přišly mi 2 maily z Depkosit - gratulují, že mám prý prodeje, připojen náhled. Když se však podívám do přehledu prodejů, tak tam nic z toho, ale jeden úplně jiný prodej (samozřejmě za 0.25). Pozorovali jste někdo něco podobného?
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod zdenat5 » 1. březen 2022 18:19

shalom3 píše:Taková trochu zvláštnost - přišly mi 2 maily z Depkosit - gratulují, že mám prý prodeje, připojen náhled. Když se však podívám do přehledu prodejů, tak tam nic z toho, ale jeden úplně jiný prodej (samozřejmě za 0.25). Pozorovali jste někdo něco podobného?

Na tohle sem nenarazila - když je víc prodejů - tak v náhledu je vždycky vidět jen jeden. Nevím - jestli třeba ten zobrazený nestornovali ? :?:
zdenat5

Reputace: +137

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky