Kam nenahrávat a kam ANO ? menší fotobanky

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Kam nenahrávat a kam ANO ? menší fotobanky

Příspěvekod Fauren » 11. září 2020 06:28

jo ale jak ti začnou vyhazovat obrázky můžeš uploadovat pouze po 5
Hodnocení: 0
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Fauren » 11. září 2020 06:32

shalom3 píše:Za sebe se přiznám, že bych ty menší fotobanky už asi opustila, nebýt Stocksubmitteru. Už jen klíčování je zde hračka, dokonce umí i přeložit titulky a kw :) . Pak už jen rozeslat pár kliknutími všude, kam chci a postupně potvrzovat submit (podle toho, jak si to která fb přežvýká). Z mého hlediska má jediný nedostatek, že neexistuje pro Linux.

a z menších tedy počítáš které :)
Fauren

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. září 2020 10:22

Fauren píše:jo ale jak ti začnou vyhazovat obrázky můžeš uploadovat pouze po 5

Zatím se mi nějaké extra vyhazování níkde nestalo, ale pokud by měli jiné nároky a vyhazovali, tak se na to komplet vyprdnu, nahrávání po pěti je zbytečný oser, který mi za výdělky na úrovní drems a horší fakt nestojí..
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod shalom3 » 11. září 2020 11:29

Fauren píše:
shalom3 píše:Za sebe se přiznám, že bych ty menší fotobanky už asi opustila, nebýt Stocksubmitteru. Už jen klíčování je zde hračka, dokonce umí i přeložit titulky a kw :) . Pak už jen rozeslat pár kliknutími všude, kam chci a postupně potvrzovat submit (podle toho, jak si to která fb přežvýká). Z mého hlediska má jediný nedostatek, že neexistuje pro Linux.

a z menších tedy počítáš které :)

Pšenka mi nekvete na bigstoku, canstocku, vectorstocku...., ale i ostatní fb se dost horší.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 14. září 2020 08:14

Ještě bych se rád zeptal na to Alamy a eyeem? Když od nich dostanu výplatu, jak moc složité jsou ty obstrukce Vím že někteří tam nenahrávají právě z tohoto důvodu. Ale u těch koháku se stejně dostanu na nějaké malé částky, tak se dá jen nějaké hlášení?
Fauren

Příspěvekod castyhost » 14. září 2020 08:29

kdyz na to mas koule, hlaseni nedavas
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Fauren » 14. září 2020 08:42

castyhost píše:kdyz na to mas koule, hlaseni nedavas

nechci jít nějak mimo systém, proto se ptám jak moc to je složité
Fauren

Příspěvekod hanse » 14. září 2020 08:53

Jestli se nemýlím a nedošlo ke změně, tak Alamy je britská - do konce roku by mělo platit, že se bere přechodně jako součást EU - takže by ses musel stát identifikovanou osobou.

Osobně čekám na příští rok, protože pokud nedojde ke změně, tak od příštího roku už by Británie měla být třetí zemí, čili pro ČR poplatníka stejná pravidla jako např. pro USA fotobanky. Samozřejmě asi lépe se zeptat daňového poradce, ten by k tomu měl vědět víc.
hanse

IP: 88.103.23.xx

Příspěvekod koblihate » 14. září 2020 08:54

Já si to zakládal kvůli e-shopu(hlášení), jinak bych na Alamy nešel.. Jako za mě tam porodní bolesti jsou značné, ale na druhou stranu, pak už je to vždycky jednoduché :D
koblihate

IP: 213.210.171.1xx

Příspěvekod Fauren » 14. září 2020 09:49

Co jsem dělal teď průzkum, kde se dá prodávat, tak v žebříčkách bylo hodněkrát 500px, eyem, pak nějaká německá a španělská fotobanka, ptoom marketplace, stoksy ale tam je težké se dostat prý. Takže podstatě není o co rozšířit. Nahrávám bigstock, 123rf, dreamstime, shutter, pond, getty, adobe, deposith, ale na trhu už asi nic víc není pro takové průměrné snímače :)
Fauren

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky