MotionElement schválení ID

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

MotionElement schválení ID

Příspěvekod Painter » 30. červen 2021 06:32

Ahoj prosím na ME se objevil nový artist profil a nejdou mi poslat videa ke schválení. Zjistil jsem že na třetí straně v Artist profilu se musí zaslat vyfocená občanka (nebo rovnou vyfotit mobilem) a navic se ještě vygeneruje QR kód, kde se přes telefon musí udělat selfie. Nahrál jsem fotky občanky a vyfotil se napíše mi to že Thank you, ale pak mi hned naskočí vpravo nahoře Submission failed. Zkoušel jste někdo již poslat nebo jdou vám odeslat videa? Díky
Hodnocení: 0
Painter

IP: 31.30.174.2xx

Reputace: 0

Re: MotionElement schválení ID

Příspěvekod shalom3 » 30. červen 2021 10:20

U mne nic takového není k vidění, ani nějaký nový profil, ani jiné změny. Video jsem teď jedno nahrála normálně, jen není vidět náhled (to zpravidla trvá, než se vygeneruje).
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod Painter » 30. červen 2021 17:34

shalom3 píše:U mne nic takového není k vidění, ani nějaký nový profil, ani jiné změny. Video jsem teď jedno nahrála normálně, jen není vidět náhled (to zpravidla trvá, než se vygeneruje).

Podařilo se mi tam na potřetí nahrát občanku, tak uvidím jestli to půjde poslat až to schválí. Nahrát video mi jde taky, ale problém začal až po vygenerování a uložení ale nejde mi dát Publish. Zkusím nahrát teď nová videa a to konkrétní video nahraju ještě jednou. Díky za info
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod Painter » 30. červen 2021 18:13

edit:
Tak jsem nahrál další 3 videa a znovu to které nešlo a je to pořád stejný. Dostanu se po Save draft ale tlačitko submit (nebo jak to tam je) se neobjeví. Pořád tam mám dokola Save draft. Uvidím jestli schválí to ID a pak to půjde.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod castyhost » 30. červen 2021 19:58

ted jim to zlobi
po ulozeni DRAFTu videa vyskoc, zaklikni si v Live Action filtrt Draft a dej vpravo Publish
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod Painter » 1. červenec 2021 06:36

castyhost píše:ted jim to zlobi
po ulozeni DRAFTu videa vyskoc, zaklikni si v Live Action filtrt Draft a dej vpravo Publish

Super, díky všechny jsou Published. Ani jsem nevěděl že to jde takhle "menu" a ne přímo v editaci. Thx
Painter

IP: 31.30.174.2xx

Zpět na Ostatní microstock fotobanky