Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod petr35 » 22. srpen 2014 18:46

Jak to máte s fotobankou Dreamstime s fotkama co se neprodali ani po 4 letech??? Po 4 letech na Dreamstime vám automaticky systém posílá zprávy, že fotka ta a ta za 4 roky neměla ani jedno stáhnutí a že by jste jí mohli přesunout do Free sekce. To jsem udělal asi se 60 fotkama, ale za 3 měsíce co jsem tak udělal, nikdo tyto fotky z Free sekce neviděl ani jednou si jí nikdo nestáhl a přitom většina fotek je s lidma - téma "Business". Teď tady na mě bliká dalším 8 zpráv, ohledně fotek že si jí nikdo nestáhl za 4 roky. Ale žádný další fotky nebudu už nikam dávat do Free sekce, když efekt z toho není žádný, protože fotku ketro přesunete do Free sekce už ani nelze dál prodat. A přitom v jiných fotobankách se mi i starší fotky občas prodávájí, děje se tak dost často např. na Shutterstocku.
Hodnocení: 0
petr35

Reputace: 0

Příspěvekod knutt » 22. srpen 2014 20:15

Dáváme fotky do fotobank pro výdělek takže jim něco nechávat zadarmo je blbost
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Příspěvekod Lenka » 25. srpen 2014 20:15

Mám tu čest oznámit vám začátek podzimní prodejní sezóny na Turbosquidu. Konečně. 8-)

http://www.turbosquid.com/FullPreview/I ... ?ID=806706
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 26. srpen 2014 23:49

Jsem tak uvažovala... myslíte, že má šanci se na fotobankách prosadit někdo, koho to nebaví? Že to bere čistě jako práci, řeholi a zisk peněz? A nebo že člověk musí být trochu zapálený, aby překonal ty prvotní (nebo i druhotné) překážky a vydržel u toho? =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Ala » 27. srpen 2014 07:23

Dobrý článok

Ak fotograf ide do lesa hľadať veveričky, možno neuspeje na prvý pokus. Ale časom sa naučí, kde ich nájsť. Ako ich fotiť. Nakoniec donesie skvelé obrázky. Keby však predpokladal, že funguje tajomstvo príťžlivosti, stačilo by sedieť doma a veľmi chcieť. Zjav sa, veverička. Tu, v mojej obývačke. Obávam sa, že by musel žiť v horárni, aby mal aspoň mizivú šancu. A pomohlo by aj veľa orieškov. A to už by nebola príťažlivosť, ale hlad, ktorý by veveričku pritiahol…

Takže vy teraz chvíľu neverte rozprávkam a zaoberajte sa skôr sústredením. Sústreďte svoju pozornosť na to, ako sa môžete stať vysoko žiadanými. Na trhu práce aj podnikania.

Je jedna vlastnosť, ktorá rozhodne o vašom úspechu

Pre úspech a to aj finančný je jedna vlastnosť, ktorá určí, čo dosiahnete. Je to vaše vnútorné nastavenie. To, ako sa rozprávate sami so sebou. Ako sa vnímate. Ako zvládate a ovládate svoje túžby. Nazvime to možno „schopnosť disciplíny“. Alebo „schopnosť trpezlivosti“. Vytrvalosť. Sebadôvera. Odolnosť voči prechodnému neúspechu. Takéto parametre vám významne uľahčia život.

Možno si dnes neveríte a necítite sa istí. Možno sa neviete ovládať ani pokiaľ ide o čokoládu. Možno ste leniví. To všetko je problém. S takými vlastnosťami je ťažké podnikať. Aj zamestnanec s takým nastavením nebude medzi obľúbenými. Ako zarobiť peniaze ak máte takéto nastavenie?

http://peniaze-ako.sk/ako-zarobit-peniaze/
Ala

IP: 78.99.16.xx

Příspěvekod Ala » 27. srpen 2014 07:25

Tiež zaujímavý článok.

http://peniaze-ako.sk/ako-na-pozicky/
Ala

Příspěvekod Bananaboy » 27. srpen 2014 07:58

Ala, tak Miro Veselý píše vo svojích článkoch v podstate pravdu. On však začal podnikať na internete v čase keď to bolo jednoduchšie. Ja jeho weby sledujem zhruba od roku 2003, takže mám predstavu ako v podnikaní postupoval. Všetko čo píše o vytrvalosti a motivácii treba teraz brať desaťnásobne. :D
+AirP72 Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod Ala » 27. srpen 2014 08:02

Bananaboy

Tiež sa mi jeho články páčia. Píše pravdivo a zrozumiteľne.
Ala

Příspěvekod Lenka » 27. srpen 2014 09:10

Ravennka: Stejně jako člověk se sociální fóbií sice může dělat dealera nebo v callcentru, při velkém sebezapření může bejt i dobrej, ale ničí ho to, stejně tak těžko se chytí na fotobankách nebo vůbec v jakémkoli oboru, kterej spojuje tvůrčí tichou práci typu hodinářství s puntičkářským vyplňováním databazí typu účetnictví, někdo, kdo nemá sitzfleisch. Jsem přesvědčená, že určitý vlohy je potřeba mít, i když to nemusí bejt zrovna "cit pro umění", ale povahový vlastnosti, který vyhověj požadavkům profese. Taky nemůže např. cholerik bejt prodavač nebo policajt.... Pokud ty povahový vlastnosti má, tak je pravděpodobný, že pokud ho to nebaví hned, tak dřív nebo pozdějc začne, protože mu vyhovuje rytmus práce a tudíž má byť i skromné výsledky což posiluje pozitivní vazbu.... 8-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 27. srpen 2014 16:09

No páč denně člověk tak okolo slýchá, jak hafo lidí dělá práci, která je nebaví a kterou dělají jenom kvůli penězům... a nějak si nedokážu poředstavit, že by tohle někdo s tímhle "odporem" (ale sebekázní) dělal =)
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse