Photodune všeobecně

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Photodune všeobecně

Příspěvekod Ravennka » 13. září 2014 09:06

To si musíš najít nějakou podobou slečnu, tu si napozicovat, vyfotit... :lol:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod elMino » 13. září 2014 09:29

Si šialenec, Banan (v dobrom) :)
elMino

Reputace: 0

Příspěvekod Niki » 17. září 2014 17:11

Ahoj, chci se zeptat, jsou na fotobance Graphicriver opravdu tak nároční nebo já jsem takovej matlal? :lol: Jsem tam nově registrovaná, nahrála jsem zatím cca 30 vektorů, na SS mi nikdy nezamítli jediný obrázek z důvodu, že by nebyl dostatečně technicky propracován. Teď mi už cca 15 minut chodí z GraphicRiver emaily s tím, že se obrázky zamítají. Kdyby napsali jasný důvod, tak nic neříkám, věděla bych na čem jsem nebo co mám napravit, ale takhle nevím nic, jediné co mě napadá, že by jim mohlo vadit je to, že mám vždy skoro totožný popis a název obrázku. Může to být u téhle fotobanky problém? Protože nikde jinde není, tak se ptám.

Unfortunately your submission Human brain composed of a puzzle. isn't ready for GraphicRiver and cannot be resubmitted as it did not meet our minimum requirements for quality and/or Envato Market policies. In order for submissions to be considered for sale they must be of high aesthetic and technical quality, unique to our library and cannot be in violation of Envato's policies. Please see our Knowledgebase for more information: http://support.envato.com/index.php?/Kn ... ew/399/57/
Niki

Příspěvekod PandaWild » 17. září 2014 17:21

Jsou nároční. Jinde mi prochází skoro všechny vektory, ale na GraphicRiver mi z 36 vektorů vzali jen 9. Ale ono se stačí podívat na jejich nabídku vektorů - mají fakt dost úroveň. I proto je tam asi tak dobrá prodejnost.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Bananaboy » 17. září 2014 17:28

Vítaj v "úžasnom" zamietacom svete ala GraphicRiver. :D
Keď som tam začínal v marci 2013, tak sa ešte celkom dalo, ale koncom minulého roku hodne pritvrdili a mal som už len asi 40% schvalovací pomer. Keď sa mám priznať, tak v súčasnosti sa tam už celkom bojím nahrávať, pretože pohľad na tie ťažko nahraté a následne ľahko vyhodené vektory by ma rozhodne nepotešil. :D
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod odina222 » 17. září 2014 18:15

Tak jak píšou ostatní je to opruz poslední dobou vyhazuji skoro vše :x ty co ti zamítli si hlavu nelamej prostě je nechtějí pokud se jim bude obrazek líbit a něco tam bude špatně tak ho zařadí do sekce Hidden Items kde ho můžeš opravit a znovu poslat.
odina222

Příspěvekod Niki » 17. září 2014 18:20

odina222 píše:ty co ti zamítli si hlavu nelamej prostě je nechtějí pokud se jim bude obrazek líbit a něco tam bude špatně tak ho zařadí do sekce Hidden Items kde ho můžeš opravit a znovu poslat.

To je aspoň trošku pozitivní :) Jinak je pravda že nahrávám obrázky od těch nejstarších po nejnovější a to co jsem kreslila před rokem zase za tolik nestojí, jsem spíš zvědavá, jak ocení moje novější práce, na které jsem patřičně hrdá :D
Niki

Příspěvekod glorcza » 17. září 2014 21:52

Zatím jsem zkoušela na Graphicriver nahrát jeden vektor a nevzali ho.
http://www.shutterstock.com/pic-93312631/stock-vector-hamburger-with-meat-lettuce-cheese-and-tomato.html?src=bSLysiqFyzo7IMgan-w0QQ-1-0
...říkám si, že když nevzali tohle, tak mi nevezmou asi nic :shock: :?
glorcza

Reputace: +6

Příspěvekod PandaWild » 17. září 2014 22:10

Ten vypadá fakt dobře. Asi jak se na koho narazí. Omylem jsem tam jeden vektor poslal dvakrát, jeden mi vzali a druhý prý nesplňuje požadavky na kvalitu.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod elMino » 19. září 2014 21:37

Ahojte
Potreboval by som trošku vysvetlenie: Ak nahrávam ilustrácie a bitmapy na Graphicriver (resp. pokúšam sa) tak na Phototodune (kde zatiaľ nie som zaregistrovaný) je nahrávanie zbytočné?
elMino

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky