Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 20. listopad 2014 03:27

Ach ne. Z toho mě přece nepodezíráte. Ve skutečnosti jsem ve svém zoufalství a snaze získat finance JAKKOLIV v mládí zkoušela spolupracovat s firmou, která se jmenuje Say (voňavky, "řekni to vůní"). Tak mi to uvízlo. Že jsem vydělala kulový, notabene při mém absolutním nevztahu k tomuto typu zboží, snad nemusím zdůrazňovat... :lol:
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 20. listopad 2014 03:35

Jak se řekne vůní "Ve 3:27 máš spát a ne se tu vykecávat"?
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod styna » 20. listopad 2014 05:38

Dneska je tu po ránu pěkně živo. Kdybych to tušila, tak sem nakouknu už dřív. :D Už jsem si stihla nahrát část své tvorby na Mostphotos, koukla na SS, že se mi připsaly tři prodeje, vypálila zálohu výtvorů na CD, objednala synovi dárek k vánocům/narozeninám...V jeho případě je to jedno. Sám byl opožděným dárkem na vánoce :P

No a za chvíli mi tohle tempo utne ranní vstávání mláďat :(

Hm, tak zálohu nemám. Takže buď špatné CD nebo děťátka zrušila vypalovačku. Furt do něčeho musí šťourat :roll:
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Anika » 20. listopad 2014 09:19

styna píše:Takže buď špatné CD nebo děťátka zrušila vypalovačku. Furt do něčeho musí šťourat

:D
To mi připomnělo, jak jsme před pár lety otevřeli kryt od videa. Video se zasekávalo a něco v něm chrastilo, tak jsme se chtěli podívat, jestli to nepůjde spravit. Uvnitř jsme našli několik pastelek a dílků od stavebnic a mám dojem že i cédéčko. Nejmladšímu byly tenkrát asi dva roky, tak to tam postupně nastrkal. Video funguje dál.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Ravennka » 20. listopad 2014 09:29

To jste mu nemohli koupit postovni schranku? :))

btw Pando, imho vonavka pro tuhle prilezitost se jmenuje chloroform :)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 20. listopad 2014 09:48

Nojo, my jsme nevěděli, že to tam strká, děti jsou vždycky o krok napřed :)
Anika

Příspěvekod styna » 20. listopad 2014 09:58

Anika píše:
styna píše:Takže buď špatné CD nebo děťátka zrušila vypalovačku. Furt do něčeho musí šťourat

:D
To mi připomnělo, jak jsme před pár lety otevřeli kryt od videa. Video se zasekávalo a něco v něm chrastilo, tak jsme se chtěli podívat, jestli to nepůjde spravit. Uvnitř jsme našli několik pastelek a dílků od stavebnic a mám dojem že i cédéčko. Nejmladšímu byly tenkrát asi dva roky, tak to tam postupně nastrkal. Video funguje dál.

Jj, děti jsou šikovné. Mě v tomto věku už dokázal vyhodit pojistky v celém bytě. Něco jsem šila na stroji a potřebovala jsem si něco donést. Pro všechny případy jsem mašinu zajistila a odpojila ze zásuvky. Vrátím se a koukám, že sedí u mašiny a točí knoflíkama. Už jsem si ten den k šití nesedla. :lol: Ani jsem nestačila zastrčit zástrčku do zásuvky a vyhodily se pojistky. Když jsme pak kontrolovali motor, jestli se nespálil, tak jsem tam našla nastrkané jehly :shock:
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Anika » 20. listopad 2014 11:02

Taky dobrý :lol:
Anika

Příspěvekod Lenka » 21. listopad 2014 07:19

Dvojčatům se kdysi povedlo narvat do videa celou vařečku. Fotky z té doby jsem asi smazala nebo jsem o ně přišla při nějakém hardwarovém karambolu, nicméně, speciálně oni dva měli velmi dlouhé období, během kterého dokázali zrušit velké množství vybavení. Výborně se doplňovali - co Prokop nedokázal rozmontovat, Gerda vylomila. Pokud někam nedosáhli, přistavili si nábytek - dva mají v tomhle daleko větší pole působnosti než jedno dítě - domlouvali se zřejmě telepaticky, ještě nemluvili (u nás se mluví pozdě) a znakovat na sebe nemohli, protože např. rozebraný peřiňák byl větší než oni a nemohli na sebe vidět. Pracovali velmi synchronizovaně. Naštěstí teď už se podařilo, že se perou a nespolupracujou, jen občas takové záblesky starých časů. Byli by dokonalí loupežníci.... :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 26. listopad 2014 23:27

Dotaz... chci si z BigStocku, Depositu a Dreams poslat peníze a můj dotaz zní - když si o to zažádám, je to jako na Foto, že to pošlou "hned"? A nebo si zažádám a pak to pošlou řekněme začátkem dalšího měsíce?
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse