Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 6. prosinec 2014 08:22

Mám takovej nápadíček, nešel by tu někde založit kalendář, kam by šlo přidávat termíny jednotlivých událostí ve světě? Myslím, že pro vektoristy by to byla šikovná pomůcka. Já jsem například právě zjistila, že včera byl m.j. v USA významný den - výročí zrušení prohibice..... Nejbližší další událost o který vím, je den sv. Lucie ve skandinávii a na Moravě, potom bude chanuka, a potom ten štědrák, ale určitě se mezitím někde něco děje, a kdyby měl člověk shánět všechny kalendáře všech kultur, tak se z toho posere.... :-)
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 6. prosinec 2014 09:51

A nestačí Ti např. kalendář historických událostí na Wikipedii? http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_his ... 4%8D%C3%AD

Nebo kalendář výročí: http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie: ... %C3%AD_dne
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 6. prosinec 2014 11:47

Dotaz, na Bigstocku ted dostavam 0,27 misto 0,25... a pritom zadnou vyznamnou hranici penezni (ani pocet stazeni) jsem neprekrocila. Je to nahoda, ze ted kupuji "jine" predplatne, a nebo to je nejaky vanocni bonus, a nebo se stalo neco jineho? :lol: (ne ze by mi to vadilo, to naopak ;))
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 6. prosinec 2014 11:56

PandaWild: výrazně nestačí. Je hezký, že Mongolové vypálili Kyjev, ale ... A navíc by to chtělo ještě funkci klouzavejch svátků.... Vymejšlím si moc? Jestli se dokopu vyrobit si to pro vlastní potřebu, tak to bude mít tu chybu, že už to nikdy nezačne bejt kompaktibilní ke sdílení.... a navíc to bude trvat děsně dlouho.... Kdyby tam každej přidal ty tři věci, o kterejch ví, mohlo by to bejt užitečný všeobecně....
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 6. prosinec 2014 13:20

Založ thread kam se to bude psát a vyřešeno ;) já teda znám jenom ty úplně základní - klasika + den sv. patrika, den nezávislosti :lol: nejsem zrovna studnice, ale třeba někdo jiný... =)
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 6. prosinec 2014 15:04

Ravennka píše:Dotaz, na Bigstocku ted dostavam 0,27 misto 0,25...
Překročila jsi 200 downloadů za předchozí 12-měsíční období (já mám i nadále $0.25). http://help.bigstockphoto.com/hc/en-us/ ... ntributor-
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 6. prosinec 2014 15:12

Gratulace! :-)

Thread nevím teda, já mám k některejm datům několik věcí hned na jeden den, asi by v tom byl brzy pěknej bordel, nejde mi o ty hlavní svátky, ty jsou fakt všude, spíš takový ty "drobnosti" který táhnou, jak jsme si ukázali na Mikulášovi. Jsem zvědavá, jestli se mi bude stahovat sv. Lucie, ale mám jen severskou verzi, středoevropská vypadá jinak a zatím jsem ji nestihla udělat, protože jsem na to nemyslela s předstihem. K chanuce mám taky jen jednu verzi. O tom výročí zrušení prohibice jsem vůbec nevěděla, přitom k tomu by se kreslilo jedna radost. Člověk není pořád ve střehu. Kdyby to všechno bylo na jednom místě a přehledně.... Asi to teď nechám a až bude např. během vánoc klid, tak si na to sednu a spáchám nějakej excel nebo tak něco. Pokud teda existuje něco jako klid během vánoc..... :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 6. prosinec 2014 16:07

Na druhou stranu, když se to napíše co koho napadne do jednoho threadu, tak já klidně čas od času to přepíšu do nějaký tabulky... to je ten poslední problém =) na to líná nejsem... navíc třeba příští víkend budu celý v práci, tak budu mít času habaděj, kdyby něco bylo už teď :lol:
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 6. prosinec 2014 16:35

Tak dobře. Jdu založit vlákno. :P
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 6. prosinec 2014 16:37

Společná veřejná tabulka by byla chyba. Ty málo známé svátky nejsou kupci tak moc žádané a prodejce může mít úspěch právě tím, že to dělá málo lidí. Jakmile se tu z tisíce neznámých svátků uvede 10, tak se všichni na ně vrhnou, bude velká konkurence, nikdo nic nevydělá a přitom bude zbývat 990 jiných stejně dobrých neznámých svátků. Proto by si měl každý tyto speciálnosti sbírat a dělat sám, jedině tak bude mít šanci na úspěch.
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse