Depositphotos

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Depositphotos

Příspěvekod Ravennka » 6. listopad 2014 17:28

Tím spíš... to začni teď, ať to do těch pěti let vykomunikuješ :lol:

I když teda já měla odpověď snad do dvou dnů a to jsem tomu dala relativně nízkou prioritu, protože na to bylo času dost =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 6. listopad 2014 17:35

Víš, já jsem s nima totéž už jednou řešila - nešlo mi opravit adresu z pražský na bojovskou přesně kvůli tomuhle formuláři. Dohadováním a frázema jsem zabila půl dne, pak slečna jednou klikla. Že tam nesmí být diakritika se nezmínila. Točí mě komunikovat s lidma, který na otázku proč něco důležitýho vynechali odpovídají, že se jich nikdo přímo nezeptal. Mám obavu, že přesně tenhle typ lidí si DP hýčká na pozicích operátorů. Takže asi to jednou udělám, ale dneska to nebude a zejtra taky ne. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 6. listopad 2014 17:40

Ta úleva na daních se uplatňuje při prodeji, ne při výběru peněz, zpětně Ti to myslím neodečtou.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 6. listopad 2014 18:23

Dobře, to zní motivačně. Tak tedy až mi DP něco zase prodá, asi mě to přinutí jednat. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 7. prosinec 2014 22:12

Občas je problém s FTP na DepositPhotos, hlásí přetečení počtu přihlášených uživatelů. V tom případě lze použít www nahrávání, které je na DepositPhotos rychlé a dobře fungující a to i při tomhle přetečení. Ale překvapilo mě dnes zjištění, že přes www lze nahrávat i videa - to jsem netušil a to je snad jediná fotobanka kde to jde ... ?
PandaWild

Příspěvekod soim » 8. prosinec 2014 00:44

Na Pond5 to jde taky přes web...
soim

Reputace: +44

Příspěvekod PandaWild » 8. prosinec 2014 02:21

Jo? Už se párkrát stalo že ftp na Pond5 nejelo a nahrával jsem přes web, nenapadlo mě zkusit i video (bral jsem automaticky že to nikde nejde). Tak to musím příště zkusit.
PandaWild

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 21:58

Narazil jsem na nepříjemnou chybu při submitu na DepositPhotos, na kterou chci upozornit.

Textury odesílám tak, že všech např. 10 obrázků označím, nastavím 2 nejčastější kategorie, odznačím a pak po jednotlivých ty kategorie upřesňuju kde to nesedí.

Jenže - teď jsem zjistil že mám u více než poloviny obrázků kategorie špatně. :-( Ten editor na www stránkách se chová tak, že při hromadném označení ty 2 kategorie abecedně setřídí, ale ta změna se u obrázku nezobrazí, takže pokud pak ručně jednu z kategorií změníte, tak je 50% šance že změníte tu nesprávnou.

Ošetření může být v tom - po hromadném nastavení kategorií se přepnout na jinou záložku a zpět, pak by se měly kategorie zobrazit tak jak u obrázku opravdu jsou.

Tak a co já teď s tím, přece nebudu procházet všech 2 tisíce textur a opravovat to, asi to nechám plavat. :-(
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 22:03

Simtě, u textur připadají v úvahu: abstract, texture/background, illustration a holidays. Cokoli z toho se hodí na cokoli, to bych fakt neřešila. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 22:05

No jo jenže tam má být nosná kategorie "textures and backgrounds" (+ nějaká doprovodná kategorie) a ta často zmizela a zůstaly tam např. dřevo je abstract a industrial. ... No ale jo, asi je to putna, stejně podle toho nikdo nehledá. Jen si musím dát odpříště na to pozor.
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky