Vstupní test

Re: Vstupní test

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 15:04

Názor za mne ... s ohledem na přijetí, tam jsou jiné požadavky než pro prodejnost, protože hodnotí především kvalitu zpracování a tak zamítnou i dobře prodejnou ilustraci:

- "woman greeting card" se mi líbí mnohem víc než auto (z hlediska přijetí; pro kupce je auto jistě hodně zajímavé), jen nevím zda je lepší žena s pozadím nebo izolovaná.

- "smoking kills" mi připadá být špatná volba. Obsahově to může být zajímavé pro prodej, ale pro účely přijetí mi to připadá nehezké a nedokonalé.

- pavouček "Happy Halloween" mi připadá být dobrý. Jen návrh na zvážení - nebyla by lepší vybarvená verze? Pokud by byl tenhle, tak nesmí být současně "Smiling spider", to by bylo moc podobné. Halloween si myslím že je lepší verze než Smiling spider.

Co navrhuje Ravennka - ty 2 holčičky "Beautiful tags" vypadají roztomilá ilustrace, to mi připadá být hodně nadějné. Chobotnice by se jim možná mohla zdát moc jednoduchá a moc nedokonalá.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 10. prosinec 2014 15:30

Také jsem četla ty jejich požadavky, co chtějí a naopak nechtějí, o tom praví tato stránka http://www.istockphoto.com/help/sell-st ... eded-files.
Upřímně řečeno, ty ilustrace, co chtějí, to opravdu nedám. :( Pokud se to někomu nechce louskat, je to těch prvních šest trojic. Potom následuje to, co nechtějí.
Snad tedy projdu s něčím jednodušším (abych pravdu řekla, mně ty styly, které prezentují, moc nesedí).
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 16:18

Ty požadavky co uvádějí v trénovacím manuálu jsou naštěstí sepsané v počátcích, kdy hodně hleděli na kvalitu a obsah, ale už to dnes tak moc nevyžadují a moc to už neplatí. Kdyby platilo to co uvádějí, tak mi nevezmou ani ťuk, nic z toho nesplňuji.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 16:42

Tak zase nesmíš to brát tak doslova. Čím se liší první šestka od druhé je dojem velké pracnosti (nemusí odpovídat realitě). Minimalismus si nech na potom. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod styna » 11. prosinec 2014 02:53

Taky jsem četla ta témata, která upřednostňují. Netuším ovšem nakolik se to dá vztáhnout na ilustrace. Popravdě, i kdybych to tušila, tak mi pořád příjde vybírání vstupní trojky jako sázka do loterie.

Poslala jsem další pokus na IS. Snad jsem zvolila dobře. Pustilo mě to hned. Nemusela jsem čekat ty tři dny. Dám vědět jak to pak dopadlo ;)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod styna » 13. prosinec 2014 06:03

Tak ani druhý pokus nevyšel. Neschválili ani jednu jedinou ilustraci :? Žádný termín dalšího pokusu se mi zase neukazuje. Tlačítko je aktivní, takže to zkusím znova jak bude chvilka. Jdu dokreslit rozdělanou ilustraci ponyho a zkusila bych jim ho rovnou nahrát. Třeba mají problém s tím, že vše poslané ve vstupní trojce už mám na ostatních fb. :D
styna

Příspěvekod Lenka » 13. prosinec 2014 08:13

Tak ilustrace (vektory) mi taky nevzali. Potíž je, že podle jejich návodu oni by chtěli všechno stínované, a to já v Inkscape neudělám.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod dnyvlt » 13. prosinec 2014 08:19

Teď jsem prošel testem na videa, posílal jsem tam generované videa z TexiGenu. Potřeboval jsem dva pokusy, protože mi napsali, že ohně mají dost...
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod návštěvník_3 » 13. prosinec 2014 09:14

Ahoj, muzu poprosit o info, jak jsi nastavil formát videa a velikost náhledu pro Vstupni test? Mě to porad neberou prý kvuli velikosti náhledu. Diky
návštěvník_3

IP: 188.122.208xx

Reputace: 0

Příspěvekod styna » 13. prosinec 2014 09:23

Lenka píše:Tak ilustrace (vektory) mi taky nevzali. Potíž je, že podle jejich návodu oni by chtěli všechno stínované, a to já v Inkscape neudělám.

Tak snad to bude platit i u těch ilustrací. Už od pěti s menšími přestávkami tady stínuju vychechtanýho ponyho. V inkscape to jde taky, ale je to na zblbnutí, když je pomalej pc. Tobě to nedoporučuju. S počítačem jsme na tom stejně jen s tím rozdílem, že ho nemusím pokaždý restartovat ;) Jen tak jednou dvakrát do hodiny zavřu inkscape a znova ho otevřu :lol: Nejvíc mu dává zabrat, když co chvíli si přibližuju detaily na maximální zobrazení.

Po Novým roce kupujem nový.... Já se tak těšííím.
Naposledy upravil styna dne 13. prosinec 2014 09:24, celkově upraveno 1
styna

PředchozíDalší

Zpět na iStock