Vstupní test

Re: Vstupní test

Příspěvekod dnyvlt » 13. prosinec 2014 09:24

návštěvník_3 píše:Ahoj, muzu poprosit o info, jak jsi nastavil formát videa a velikost náhledu pro Vstupni test? Mě to porad neberou prý kvuli velikosti náhledu. Diky

Posílal jsem to ve formátu MP4, generoval jsem obrázky ve velikosti 640x360 a video má 3O snímků za vteřinu. Díky tomu, že se ty obrázky generují v tak malém rozlišení, tak to byla práce na pár minut...
Hodnocení: 0
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod styna » 13. prosinec 2014 09:26

dnyvlt píše:Teď jsem prošel testem na videa, posílal jsem tam generované videa z TexiGenu. Potřeboval jsem dva pokusy, protože mi napsali, že ohně mají dost...

Gratuluju k přijetí ;)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Lenka » 13. prosinec 2014 09:49

dnyvlt: Taktéž gratuluju.

Koukám na vektory, které přijímají, když píšou, že chtějí "jednoduché snadno editovatelné věci" http://www.istockphoto.com/search/light ... 3/#2cd871d

Tak vidím spoustu trasovaných stop, složitá seskupení - to znamená typ vektorů, který mi shazujou systém, pročež je nedělám - nezbývá teda, než počkat si na novou bednu. :-/
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 13. prosinec 2014 09:59

dnyvlt píše:Teď jsem prošel testem na videa, posílal jsem tam generované videa z TexiGenu. Potřeboval jsem dva pokusy, protože mi napsali, že ohně mají dost...
Že bych také zkusil test vida na iStock? :shock: Zatím jsem si spíš netroufal.

Lenka, styna: Divné že nic neprošlo.:-( Ale zajímavé jestli nevidíte čekací intervaly, jestli by je zrušili to by bylo super, dalo by se dělat více pokusů.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 13. prosinec 2014 11:35

Zkusil jsem jim tam poslat své první tři vektory, které samozřejmě všechny zamítli, což jsem podstatě očekával (i když Shutterstock je vzal a i dokonce prodal). Spolu se zamítnutím mi poslali odkaz na článek, kde detailně popisují, jakou kvalitu chtějí: http://www.istockphoto.com/article_view.php?ID=367
Je to docela zajímavé počtení, ale usoudil jsem, že na ně asi teď nemám.
Je zajímavé, že Shutterstock bere skoro všechny ilustrace, ale jsou strašně přísní na fotky a iStock přesně naopak. Zajímalo by mne, jestli v tom je nějaká hluboce promyšlená strategie nebo to je náhoda, kde jací lidé zrovna pracují.
V bankách se to děje běžně, když jednoho blbouna vyhodí z vedení jedné banky a vezmou ho do druhé, tak se třeba úplně změní jejich přístup ke schvalování úvěrů.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod sedmicka7a » 13. prosinec 2014 13:25

trochu OFF: Jaká licence nebo velikost je na iStocku za 0,84$? přes noc mi to tam naběhlo :) , ale ani v deep meta ani na iStocku nevidím, že by se něco prodalo asi to ještě neaktualizovali :shock:
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Lenka » 13. prosinec 2014 14:56

PandaWild: mě teda naskočil normálně čekací interval 3 dny. Pokud styna nic takového nevidí, pak možná má nestandartní důvod zamítnutí a chtějí od ní buď resubmit nebo nějakou variaci. Mě napsali, že se jim na tom nelíbí lautr nic (mám obavu aby netrvali na eps 10).... aspoň že vezmou fotky, ale zase mě nebaví čekat na odezvu, potřebovala bych rychlejší zpětnou vazbu co teda jó a co né. Šutr mi teď schvaluje/vyhazuje v podstatě přes noc, Fotolia do dvou hodin, tak jsem namlsaná.... :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2014 18:25

Tak můj vstupní test dopadl dle předpokladu, tedy vyhozením všech tří vektorů. U všech stejný text, tedy že to není to, co hledají a odkaz na onen článek http://www.istockphoto.com/article_view.php?ID=367. Přelouskala jsem jej, v některých věcech jim dávám za pravdu, jiné mne udivily. Demonstrují tam například jednoduché kresby - visací zámek nebo cigareta stočená do uzlu, či kvítek. V případě visacího zámku a cigarety do značné míry ubírají stínování gradientem a upřednostňují jednobarevnou plochu. V případě kvítku ubírají detaily (pravda, v tom snímku "dont" je jich až příliš a připadají mi poněkud neumělé). Dále mi to tam píše, že to mám zkusit za 59 hodin. ;) Fakt ale nevím, jsem z toho na rozpacích.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Lenka » 13. prosinec 2014 22:11

shalom3: Tohle bysme zvládly, ne? :mrgreen: Obrázek

Obrázek
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2014 22:15

No, když se tak probírám jejich databází, tak se docela divím, co všechno se tam vyskytuje :oops:
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na iStock