Vstupní test

Re: Vstupní test

Příspěvekod styna » 2. leden 2015 14:59

Bananaboy píše:
styna píše:a pořád mi na ní něco chybí.

Slnko. :lol:

Jooo, se slunkem jsem experimentovala a pořád ho posouvala po obloze sem a tam až jsem ho smázla :lol: Asi mu budu muset dát šanci a zkusit to ještě jednou :D
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod PandaWild » 2. leden 2015 15:02

Jé, to je hezké! :-) Teda jestli tohle nevezmou...

Slunce, no nevím, aby tam ten ústředních obrázků nebylo až moc. ... Ještě by tam někde v trávě mohlo lézt slunéčko sedmitečné. :-) A na zváženou - nad hlavou obloha mi připadá být moc prázdného místa, jestli by to nechtělo buď ještě jeden mráček nebo sice možná sluníčko, ale spíš jen slabé vějířovité paprsky od slunce které je někde nad hlavou.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 2. leden 2015 15:49

To je pravda, té prázdné oblohy je tam moc, možná by stálo za pokus tam natáhnout takovou poloprůsvitnou vlnu, která by naznačovala vítr nebo jarní opar, pak možná jen nepatrně přisytit koruny těch stromů a možná je i nepatrně zvětšit při mírném posunutí doprava.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Lenka » 2. leden 2015 22:34

Já bych pod koníka hodila stín - sytější zelenou.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod styna » 3. leden 2015 17:50

Díky za rady ;) NA té obloze jsem přeskupila mraky, aby vypadala plnější. Sluneční opar se mi (v mém provedení) nelíbil.
Jestli mě tahle ilustrace nekatapultuje přímým směrem na Istock, tak už nevím, co by víc chtěli. Teď ještě dvě takové...
styna

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 3. leden 2015 18:39

Mám ještě v hlavě takového strašáka, jestli totiž nebudou bazírovat na vrstvách a jejich pojmenovávání (samozřejmě v AJ). Něco takového v tom jejich tutoriálu či průvodci bylo. Osobně jsem se s vrstvami moc nezabývala, i když si stále říkám, jaké by to bylo praktické a užitečné, zejména při překopávání nějakého obrázku. :(
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Anika » 3. leden 2015 19:41

shalom3 píše:Mám ještě v hlavě takového strašáka, jestli totiž nebudou bazírovat na vrstvách a jejich pojmenovávání (samozřejmě v AJ). Něco takového v tom jejich tutoriálu či průvodci bylo. Osobně jsem se s vrstvami moc nezabývala, i když si stále říkám, jaké by to bylo praktické a užitečné, zejména při překopávání nějakého obrázku. :(

Nebudou, je jim to šumafuk. Možná kdyby v tom byl nějakej extra nepořádek, ale jinak ne. Já mám většinou jen jednu vrstvu, je dobré mít objekty nějak smysluplně seskupené, ale názvy vrstev neřeší.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Ravennka » 3. leden 2015 19:47

Hlavně když tam potřebuješ přes všechno dát ořezovku, tak jdou vrstvy do kšá, ať už předtím byly jakkoliv pěkně popsané =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 4. leden 2015 11:38

Zjistila jsem, že když otevřu staré vektory z inkscape v ilustrátoru, tak jsou původní skupiny objektů rozpadlé a všechny objekty jsou samostatně. Nevím, jestli to tak funguje obecně, nebo dělám něco špatně, ale vychází mi z toho, že u vektorů z inkscape to ani nelze moc ovlivnit a fotobanky to zřejmě tolerují. Nikdy se mi nestalo, že by mi někde zamítli vektor kvůli tomu, jak má uspořádané a pojmenované vrstvy a objekty.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Julka » 10. leden 2015 06:46

Ahojky, tak jsem úspěšně složila test a přijali mne na iStock, to nahrávání a KW je fakt běs, ale alespoň je vidět, že mají opravdu zájem o kvalitní popisy. Jak dlouho asi trvá schvalování fotek na iStocku?
Díky a pěkný den,
Julak
Julka

IP: 84.242.91xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na iStock