Nájdite si svoje fotky na Webe

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Nájdite si svoje fotky na Webe

Příspěvekod Sharo » 6. únor 2015 14:22

Thank you Ravennka!
Děkuji vám za vaše úsilí.

@Anika
Návštěvníci tohoto fóra způsobit velké odskok. To je důvod, proč jsem tu si všiml.
A existuje příliš mnoho odchozí odkazy zde.
(The visitors of this forum cause high takeoff rates and there are too many outgoing links here).
Hodnocení: 0
Sharo

IP: 134.3.198.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 6. únor 2015 14:37

Možná by pomohlo psát to jako neaktivní linky - je to sice pracnější si to zkopírovat vedle, ale neměl by tam tu dálnici. Ale divím se - protože tady ty linky mají většinou i traffic. Nešlo by ty odkazy nějak ošetřit přímo v nastavení? Tuším že některý portály tam mají nějakou vychytávku, ale nevím, jak přesně se to dělá.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bonifac » 6. únor 2015 14:47

ono sa to sem nema vobec davat?
nechapem preco...
Bonifac

Reputace: +1

Příspěvekod Lenka » 6. únor 2015 15:19

Ale jó, má. Ale zdá se, že roboti co prohledávaj kudy vede traffic to nějak zahrnujou do hodnocení validity a z nějakého důvodu vyhodnotili tohle fórum jako linkfarmu. Je jen otázka jak zároveň zachovat pro nás možnost informací a pro případné klienty - protože to jsou klienti - jak zařídit, aby jim to neškodilo. :)
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 6. únor 2015 15:59

Mi bylo řečeno (mé znalosti SEO končí u Hček, registrace ve vyhledavačích a prolinkem ze souvisejících webů), že právě mohlo jít i o to, že jeho web má rating třeba 100, fórum má třeba 50... a nějakým koeficientem ten jeho web přebírá rating z těch webů, které na ně linkují... takže když hodně lidí klikalo na hodnocení psího žrádla, tak se mu 1. snižoval rating tímhle; 2. link ze stránky nijak nesouvisející (což ho taky nějak penalizuje) + zřejmě teda ještě jak říká Lenka s tou farmou.

Každopádně je fascinující, že tady "jeden" link ho může takhle sestřelit, ještě takhle rychle... a nebo spíš se mu zvýšila návštěvnost, koukal, čím to je... a viděl, tak konal, než se to (případně) projeví =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 6. únor 2015 16:13

Mě by zajímalo co to je za výpočet, pokud je mi známo, tak ratingy vyhledávačů jsou tajný a Google ani jiný vyhledávače je nezveřejňujou. Existujou takový ty odhady hodnocení (ranky), ale tam se zas neví, do jaký míry skutečně korespondujou s realitou. V podstatě to řešej jen "vyměňovači odkazů". U zdravýho webu by měl rozhodovat obsah. Jeden odkaz z fóra že by o 50% např. snížil návštěvnost? Jestli ho někdo netahá za nohu. Jedině si umím představit, že v nějaký tabulce když vyleze že x lidí přišlo a nenakoupilo, tak se to bere jako pokles něčeho. Kolik lidí asi odsud projde? Ale vím, že např. některý blogy nebo webový stavebnice mají nějak bloklý procházení robotů skrz odkazy, aby to jako nepočítaly, snad se to dělá pomocí javy, to by asi věděl admin. K účinkům na realitu jsem skeptická. Nicméně na ty "ratingy" by to vliv mít mohlo.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 6. únor 2015 17:22

To byl příklad s těmi čísly a není to berná mince, jenom odhad... jako takhle - těžko říct. Ale i pokud by to byla blbost a bylo to pro jeho dobrý pocit, proč ne... on je zákazník a jak známo, náš zákazník, náš pán ;)
Ravennka

Příspěvekod Hamin » 5. březen 2015 13:37

Tak jsem taky konečně našel své video použité na webu :)

http://zaliaigeleta.lt/

http://www.shutterstock.com/cs/video/cl ... rg:1:67/3p
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod Ravennka » 31. březen 2015 19:39

Tak musím říct, že mne docela pobavilo najít můj vektor zrovna tady :D http://www.megaloto.cz/cz/lottery-news/ ... %9Bze.html (ta silueta suvka dole) :lol: Ale upozorňuju, že jsem nikdy nic nevyhrála (akorát v Bravíčku a Esu nějaká CDčka :lol:)
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 29. červen 2015 20:04

Tak tohle mě hodně pobavilo... pořád jsem si říkala, kdo asi stáhnul http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=179519690 .. a ono tady dole! http://www.bloodspill.com/ :lol:
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse