Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 19. únor 2015 10:41

Na CanStockPhoto nějak zrychlili. Včera schválení během 5 minut.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +1972

Příspěvekod Lenka » 20. únor 2015 12:26

PandaWild píše:Na CanStockPhoto nějak zrychlili. Včera schválení během 5 minut.
Schvalujou rychle, což o to. Ale to zobrazování jim nějak nejde. :lol:

Koupila jsem celou hlávku zelí tak dělám zelňačku. Musím pochválit svého geniálního muže, ráno v 6 zatopil a furt ještě se na tom dá pomalu vařit. Takže nemusím nic řešit, polívka bublá sama, a můžu kousnout do žáby neboli nahrávat na Istock, což jinak dělám jen o úplňku, protože se přitom proměňuju v medvědodlaka. Nějak se dovtípili, že mě přestávaj bavit, a honem rychle prodali dvě věci za úhrnnou sumu 1,20 dol, takže dostali ještě šanci. Zvláštní je, že tady kdekdo píše, jak u nich jdou partnerský prodeje, a já mám všeho všudy dva a zbytek přímo na Istocku. Ale možná že časem se to srovná. Jsem tam od prosince. :-D

Dneska zatím ještě neutekly kachny. Že by to bylo tou slunečnicí, co jsme jim včera přidali?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Návštěvník » 20. únor 2015 12:33

Leni, nechces psat knihu? Michal Viewegh II ;)
Návštěvník

IP: 89.24.137.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ala » 20. únor 2015 12:40

Lenka: Môžeš robiť vtipné videa so zvieratami dať to na YouTube a zarábať peniaze.

Niektorý robia dobré videa. :)

https://www.youtube.com/watch?v=NdAMC-1X_u0
Ala

IP: 78.99.166.1xx

Příspěvekod Ala » 20. únor 2015 12:43

Nic and pancho, kurz španielčiny pre psov. :)

https://www.youtube.com/watch?v=wLQ1GK2WrlM
Ala

Příspěvekod Lenka » 20. únor 2015 12:50

No jo, to mám v plánu, jen co dostanu nějakou výplatu. Napřed počítač aby to utáh a potom foťák s kamerou. Už jsem natočila jeden horor se slimákem jak žere kapustičku, jenže to jsem ještě nevěděla, že by se to dalo prodat, a tak je to nekvalitní a jediný úložiště je na facebooku (mezitím mi párkrát spadnul počítač a dost jsem musela mazat, abych se vešla). Tak to bych remakovala, to mělo grády. Potom bude druhej díl, jak pižmák sežere toho slimáka. A třetí díl bude, jak my sežereme toho pižmáka. Jestli budu mít štěstí a vydělám na techniku brzo, mohla bych to natočit letos v létě. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ala » 20. únor 2015 12:54

Lenka: Nemusíš režírovať iba natočiť ako sa psy a mačky hrajú.Niektorí nemajú kvalitné videa ale zvierata sú dobrí zabávači, preto sa to luďom páči.
Ala

Příspěvekod Lenka » 20. únor 2015 13:02

Tak slimáky taky nemusím režírovat, ani pižmáka, dělají všechno sami od sebe. :lol: Psy natáčet nemůžu, když sem vlezou, nezbejvá mi než všeho nechat a hnát je svinským krokem. V listopadu nám zadávili kachnu a ostatní splašili tak, že dvě přejelo auto. Asi nejsem investigativec, ale v tomhle případě bych dala přednost domobraně před reportáží. :-D Kočku máme momentálně jen jednu, takže si hraje leda s úlovky a to bych se mohla dostat do konfliktu s ochránci přírody. :-D Ale je fakt, že témat, který by se líp točily, než fotily, je tady plno. Jen mít to technický zázemí. Brzy bude jaro, máme tu spoustu chráněnejch živočichů, myslím, že natočit všelijaký množení, líhnutí a probouzení by bylo celkem úspěšný. A v neposlední řadě mraky nad hlavou a bublání potoka.....
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ala » 20. únor 2015 13:08

Lenka: Máš pravdu. Na točenie zvierat nepotrebuješ autorské práva, súhlas na natočenie.
Ala

Příspěvekod Ala » 20. únor 2015 13:11

Niekde písali že za milion pozretí dávajú 10 tisíc dolárov.
Ala

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse