Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 4. březen 2015 11:39

No já nevim, jestli dětský čmáranice jsou zrovna mainstream :lol: jako 123 bere všechno, jenom né tohle. Nejvíc mě to vyprudilo, když mi to vyhodili za chybějící pr a když jsem to tam donahrála, tak to vyhodili, že to nechtějí. Taky by se mohli rozhodnout rovnou... (vím, že jste si tu stěžovali, že to dělají i jinde, ale já to mám jenom na 123).

Nevím, s 123 se nějak míjíme, ale řešit to nebudu... jo kdyby šlápli do pedálů a začlo se mi tam prodávat, to by byla jiná :D ale na 123 vydělám za měsíc co na SS za lepší den, nebo za horší 2 dny, takže fakt slabota. Ale tak, třeba se to teď s lvl 2 změní k lepšímu =) (ach my optimisti :D)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Ala » 4. březen 2015 13:22

Ravenka: Ako hovorí Frasier so sitkomu poslucháčom: "Prajem vám dobré duševné zdravie." :)
Dobre je že myslíš pozitívne.
Ala

IP: 78.99.166.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod petr35 » 4. březen 2015 20:38

Jak to máte s fotobankou 123RF ??? Tahle fotobanka je už normální píča, za 5 let co jsem přispěvatelem mi nevydělala ani min 100 USD, blíží se to asi k 90 USD a když se chci po delší době podívat na celkový výdělek, tak mi to vyhodí hlášku, že musím poslat obrázek pasu aby se zabránilo podvodům. Dělají jako by vypláceli milióny debilové-idioti. Bigstockphoto a Canstockphoto to jsou taky sračky fotobanky, tam vůbec nemá cenu nahrávat fotky.
petr35

Příspěvekod Ravennka » 4. březen 2015 20:41

A kam má podle tebe smysl nahrávat?
Ravennka

Příspěvekod petr35 » 4. březen 2015 20:56

Shutterstock, Fotolia, tak se to aspon nejak hejbe. Ted mám nově Depositosphotos ale tam jsem asi jen měsíc, zatím 7,44 USD, tak nemůžu posoudit. Jinak se ostatní FB pokazily, krize asi snad je úplně všude :-D
petr35

Příspěvekod duben » 4. březen 2015 21:30

petr35 píše:Jak to máte s fotobankou 123RF ??? Tahle fotobanka je už normální píča, za 5 let co jsem přispěvatelem mi nevydělala ani min 100 USD, blíží se to asi k 90 USD a když se chci po delší době podívat na celkový výdělek, tak mi to vyhodí hlášku, že musím poslat obrázek pasu aby se zabránilo podvodům. Dělají jako by vypláceli milióny debilové-idioti. Bigstockphoto a Canstockphoto to jsou taky sračky fotobanky, tam vůbec nemá cenu nahrávat fotky.

Trochu přehnaná slova. To si neuvědomuješ, že to poslat jim scan občanky nebo pasu je zároveň na tvou ochranu? Až ti nějaký chytrák vykrade portfolio, tak ho půjde dopadnou a vymahat po něm škodu? Když je to pro tebe tak šílené, kdo tě nutí do fotobank vůbec něco dávat. Je spousta věcí co člověk může dělat a být z toho spokojený. Taky po mě chtěli dneska ID. Tipuju, že měli problémy s podvodníky, takže tomu hodlají zamezit podobně, jako se to dělá i jinde. Nemám s tím naprosto problém, naopak to vítám.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +266

Příspěvekod Ala » 5. březen 2015 08:15

Petr

Bigstock, 123rf sú slabšie fotobanky lebo zákazníci chodia viac na Shutterstock. Keby chodili viac na Bigstock, 123rf, tak by chodili menej na Shutterstock. To je podobné ako tv, niektoré programy sú viac sledované, niektoré menej.
Ala

IP: 78.99.166.1xx

Příspěvekod Martin » 6. březen 2015 11:11

Ahoj,
mam dotaz ohledne zivnostnaku a dlouhodobeho pobytu v zahranici. Podarilo se mi ziskat working holiday visa na Zeland. Kdybych delal normalni zivnost, tak to proste prerusim a zivnost nevykonavam, nicmene fotobanky nejdou proste prestat na rok vykonavat ze (navic by to byla blbost :D ) Takze nechat to bezet a platit dal pojisteni i kdyz tu nebudu? Mate nekdo nejaky zkusenosti?
Martin

IP: 62.245.66.1xx

Příspěvekod kasparv » 6. březen 2015 18:17

Martin píše:Kdybych delal normalni zivnost, tak to proste prerusim a zivnost nevykonavam, nicmene fotobanky nejdou proste prestat na rok vykonavat ze (navic by to byla blbost :D ) Takze nechat to bezet a platit dal pojisteni i kdyz tu nebudu?

Mno - a co živnost přerušit, na fotobankách si zastavit převody na PayPal... příjem snad vzniká až převodem, ne? Prachy převést až po obnovení živnosti... Jen nápad - zkušenost s tím nemám...
kasparv

Reputace: +2

Příspěvekod Ravennka » 9. březen 2015 10:40

Dotaz - berou Vám někomu na Dreamstime ikonky? Pokud jo, tak i jinak než v balíku třeba 20? =)
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse