Depositphotos

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Depositphotos

Příspěvekod Ravennka » 5. březen 2015 20:16

Nefunguje. Nahrávala jsem v úterý.. a pak jsem došla k názoru, že jsem to asi nenahrávala... tak jsem nahrála znova :lol: a houbes =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 5. březen 2015 20:21

Nojo, taky jsem si vzpomněla, že jsem tam něco nahrála i včera a není to nikde.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 5. březen 2015 21:38

FTP nefunguje (neobjevuje se to), musí se nahrávat přes web rozhraní a tam to funguje dobře (i videa).
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 23. květen 2015 08:13

Sakra... sakra, to sú zase zmeny na DepositPhotos. Staré spracovávanie obrázkov v Unfinished mi prišlo lepšie ako teraz. Bolo to také kompaktnejšie. Teraz tam mám 20 nespracovaných obrázkov rozťahaných po celej stránke. :( To sú teda ale "majstri". Jedna fotobanka si dá nový vzhľad a ostatné sa musia po nej opičiť.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod styna » 18. červen 2015 10:08

Ahojte,
plánuju se zaregistrovat na depositphotos. Zajímalo by mě, jestli je někde na jejich stránkách napsáno něco víc o tom programu, co zmiňuje admin, kdy pomáhají se zařazením ilustrací do kategorií apod.

Citace admina: " Pokud máte větší portfolio, doporučuji vám kontaktovat fotobanku a zažádat o zařazení do speciálního programu, díky kterému získáte pomoc při nahrávání většího množství obrázků (tamní "upload manageři" budou za vás přiřazovat jednotlivým obrázkům ty správné kategorie, případně vám pomůžou s doplněním model release smluv)..."

Díky za odpověď ;)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod styna » 18. červen 2015 12:47

styna píše:Ahojte,
plánuju se zaregistrovat na depositphotos. Zajímalo by mě, jestli je někde na jejich stránkách napsáno něco víc o tom programu, co zmiňuje admin, kdy pomáhají se zařazením ilustrací do kategorií apod.

Citace admina: " Pokud máte větší portfolio, doporučuji vám kontaktovat fotobanku a zažádat o zařazení do speciálního programu, díky kterému získáte pomoc při nahrávání většího množství obrázků (tamní "upload manageři" budou za vás přiřazovat jednotlivým obrázkům ty správné kategorie, případně vám pomůžou s doplněním model release smluv)..."

Díky za odpověď ;)

Tak jsem jim poslala dotaz. Jsem zvědavá, jestli se ozvou. Smolila jsem ho asi hodinu a půl :lol:
styna

Příspěvekod Majk88 » 11. červenec 2015 13:08

mám dotaz....taky máte na Depositphotos tak málo shlédnutí vašich fotek a obrázků?....mám tam 700 illustrací a fotek a nic moc ... jednou za čas 1 nebo 2 shlédnutí....a malé prodeje
www.majkportfolio.com
"Graphic Design is my passion"

Můj Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfq2wfheTSWhougx_BLhEbw
Majk88

Příspěvekod Marsan » 11. červenec 2015 13:20

Z mého pohledu došlo ke značnému zhoršení u této fotobanky... Dříve tak cca 5-10 prodejů denně a teď tak 3 za týden. Nevím čím to je. Propad je to výrazný. Stále přidávám nově fotky (schvalování bez problémů, né už tak nahrávání). Jinde se mi nové fotky prodávají a tam ne... :(
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Ravennka » 11. červenec 2015 13:44

Já teď měla po 3 měsících trochu slušnější měsíc... slušnější je 10 - 15% SS, když byl mizerný, tak to dělalo tak 2 - 5%. Na shlédnutí vůbec nekoukám, tak netuším.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 11. červenec 2015 15:56

U mňa DepositPhotos mierne posiluje. Mával som tam tak 2-3 predaje týždenne. Teraz mávam 1-2 predaje denne. Problémom DepositPhotos je fakt, že sa tam predávajú výlučne staré veci. Neviem ako vy, ale ja osobne tam nemôžem ani zaboha predať novú vec, mladšiu než jeden rok. Idú tam hlavne ilustrácie, ktoré som tam nahral tak pred 3-4 rokmi. Občas sa predá niečo 2 ročné.
Bananaboy

Reputace: +1077

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky