Upload na iStock

Re: Upload na iStock

Příspěvekod Ravennka » 8. březen 2015 15:57

Došla jsem k názoru, že DeepMeta je dobře motivační appka, když upravujete a posíláte ve správnou chvíli... před chvílí jsem zapla, tak koukla na peníze, říkám si, že dobrý, je tam zase víc... odešlu obrázek a zdá se mi, že je tam zase nějak víc... tak si myslím, že jsem se asi přehlídla... a po dalším obrázku a další cifře už je jasné, že se mi to nezdálo :lol: takový milý to je =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 8. březen 2015 16:19

Ravennka píše:Došla jsem k názoru, že DeepMeta je dobře motivační appka, když upravujete a posíláte ve správnou chvíli... před chvílí jsem zapla, tak koukla na peníze, říkám si, že dobrý, je tam zase víc... odešlu obrázek a zdá se mi, že je tam zase nějak víc... tak si myslím, že jsem se asi přehlídla... a po dalším obrázku a další cifře už je jasné, že se mi to nezdálo :lol: takový milý to je =)

Tieto dni keď sa pripisujú partnerské predaje mám aj ja rád. To idem večer spať a keď sa ráno zobudím a skontrolujem prírastky na fotobankách, tak sa niekedy poriadne divím aká pekná sumička sa nahromadila na IStocku za noc. Škoda, že to pripisovanie trvá len zo 5 dní. :lol: Čo sa týka mňa, tak by som to ranné jasanie nad výškou pripísanej sumy vydržal aj všetky dni v mesiaci. :D :D
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Ravennka » 12. březen 2015 14:56

Mohla by mi, prosím, nějaká dobrá duše poradit, co je na tomhle http://www.shutterstock.com/pic-2568214 ... Txb2Q-1-46 "This image appears to be over-filtered/over-processed which has affected the image quality." ?

Jako kdyby napsali, nechcem to, okej... ale zrovna jako vyexportovanej vektor, kde jediný efekt je ten stín mezi pruhy...
Ravennka

Příspěvekod classics » 12. březen 2015 15:05

ahoj,

na SS mě zatím poslali do fotografického učňáku, nicméně na iStock mi napsali OK.

Jde tam nahrávat fotky nějak rychlejc, než jen po jedný?

dík
classics

IP: 109.80.132.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 12. březen 2015 15:07

Přes DeepMeta a doporučuju k tomu přidat ten Pandův skriptík ;) viz http://fotobanky.cz/nastroje-na-fotobanky
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 18. květen 2015 20:59

Tak jsem konečně nabrala odvahu a zprovoznila nahrávání fotek na istock. Vše bylo celkem v poho, pustili mne na prvý pokus, oznámili to asi hned druhý den. Zkusila jsem tedy připravit první várku přes ten deep meta - 12 kousků. Pak jsem spustila upload. Už víc jak půl hodiny tam visí dialogové okno Send updates to istock, dole malinko posunutý zelený indikátor nahrávání a nic. To trvá vždycky takhle dlouho?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod weruskak » 20. květen 2015 10:54

shalom3 píše:Tak jsem konečně nabrala odvahu a zprovoznila nahrávání fotek na istock. Vše bylo celkem v poho, pustili mne na prvý pokus, oznámili to asi hned druhý den. Zkusila jsem tedy připravit první várku přes ten deep meta - 12 kousků. Pak jsem spustila upload. Už víc jak půl hodiny tam visí dialogové okno Send updates to istock, dole malinko posunutý zelený indikátor nahrávání a nic. To trvá vždycky takhle dlouho?

Ahoj, trochu OT, ale využívám příležitosti, že jsi se zrovna hlásila na iStock. Už třetí den si zkouším spustit ten vstupní test, ale vůbec se mi nenačte, místo toho mě to hodí zpět na rozcestník http://www.istockphoto.com/contributorapplication.php, tak se proklikám tutoriálem... a zas nic.
Měla jsi taky takové trable? Díky! Zkoušela jsem to v Chrome a FF a pořád to samé :/
weruskak

Příspěvekod shalom3 » 20. květen 2015 11:05

No já jsem se tím prala zrovna tak. Pak jsem ze zoufalství zkusila rozkliknout myslím Videa, tam ten okaz fungoval jinak - objevilo se tam nějaké zatržítko, zda všemu rozumím :D . Tak jsem nepokračovala (neb videa nedělám) a vrátila jsem se na ty obrázky a najednou to bylo v pohodě - stejná zatržítka, tak jsem zatrhla, že všemu rozumím a pak už to šlo normálně - nahrála jsem nějaké obrázky, schválili je atd. Kdyžtak to pro legraci zkus také tak a dej vědět. Rozhodně tam mají nějakou chybu.
shalom3

Příspěvekod weruskak » 20. květen 2015 11:24

Haha, díky. Fungovalo to přesně jak píšeš :) Samotnou by mě to nenapadlo.
weruskak

Příspěvekod shalom3 » 20. květen 2015 11:49

No víš, to byl takový analytický pokus ze zoufalství :lol: . Kdybych měla lepší jazykové znalosti, napsala bych na podporu, ale takhle nezbývalo, než experimentovat.
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na iStock