petr35 píše:Bacha na fotobanku DREAMSTIME, to je další svině. Naposled jsem jsem dostal výplatu od nich 1.dubna 2014. Mezitím jsem jim tam od této doby postupně nahrál asi dalších 1 000 fotografií. Efektní prodej za rok k dnešnímu datu je pouze 96,86 USD. Prostě hnus. Nevím co Dreamstime furt dělá ale vzhledem k tomu že jsem u této fotobanky 5 let, tak je to fakt u nich katastrofa s prodejema. Jinak asi 90 fotografií je ve Free images, ale ty fotky jsem vůbec nenašel a taky je nikdo ani neviděl. Tak fakt nechápu k čemu FREE IMAGES, když to pak nikdo stejně nevidí a když jim napíšu tak mi ani neodpoví. PERLIČKA ještě na závěr, fotky co jsem jsem nahrál 18.3.2015 (před týdnem) tak do přezkumu zbývá ještě 111 hodin, to takhle nikdy dlouho netrvalo. Nebudu to už ani raději dále komentovat, nemá smysl, jsou to prostě svině.
Dreamstime všeobecně prodává méně než top FB. To ví každý. Schvalování jim trvá opravdu mnohem déle než bylo dřív. Ještě mi tam pořád trčí věci z 12.3 s 30ti hodinovou lhůtou.
Jestli jsi z toho tak otrávený, tak je lepší si najít jinou FB, která ti bude víc sedět...