Schvalování na Istock

Re: Schvalování na Istock

Příspěvekod PandaWild » 27. březen 2015 18:27

Lenka píše:Panda: odkládám si, odkládám, ale umíš si představit ten bordel ručně donahrávat zároveň na DT, Is, Bs a Pond třeba 100 věcí a nezbláznit se z toho? To zas bude podadresářů "je to támdle a támdle a chybí to tůdle". :lol:
Jo jo, taky to tak mám - ve složce iStock 500 nenahraných obrázků, složka PhotoDune 400 obrázků, Pond5 80 videí, VideoHive 200 videí, složka Sady 500 obrázků (ke spárování do sad). Mám naivní představu, že se pak na to hromadně vrhnu, ale každým dnem je to rostoucí množství stále více odrazující. A to jsem měl představu, že bych někdy zkusil druhé kolo a nahrál znovu zamítnuté věci, ale to už vypadá nereálně vytřídit to.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 27. březen 2015 18:34

Já opravuju jenom pro SS, to je jediné místo, kde to má cenu (imho). Jinak ja cpu všechno do DeepMeta, když nahrávám na jine fb a tam to trčí a postupně to pak nahrávám... ale právě abych tam měla všechno, tak to tam vždycky navalim =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 27. březen 2015 18:37

No, já to řeším tak, že když mě nějaký odmítnutí zvlášť sere, tak tu věc zkopíruju, přejmenuju, otevřu, lehce modifikuju (třeba přes to hodím barevnou vrstvu) a v další dávce znova nabídnu všem. Například 123 v takovým případě bere obě verze, Pond taky. :-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Miles » 12. květen 2015 10:26

Ahoj, jsem novej na iStock. Poslali mi mail k této ikoně, že mám doplnit model/property release. Můžete mi někdo poradit co s tím?

Text mailu:
Upon initial inspection, we have determined that your file Light bulb vector idea chalk icon on green chalkboard requires a model or property release for it to be considered for inclusion in the iStockphoto library.

The following note was supplied by an administrator:

++ source for the texture needed please ++

This illustration appears to be derived from another work, such as a photograph, sketch, 3D render, scan, or grunge texture. Certain usage of your file could infringe on the exclusive rights of the original artist of the source material.

If you are the sole copyright owner of your source material, please remember to upload an RGB JPEG in the \'Model and Property Release\' field in Step 4 of the upload process.

Please note you may not submit illustrations derived from imagery that you did not create. This includes images found on the Internet, or scanned from books.

For more information on Derivative Artwork please refer to our training manual, http://www.istockphoto.com/illustrator_ ... vative.php

If you have a model or property release for this file you scan it in and upload it as a .jpg by visiting:
http://www.istockphoto.com//file_modelr ... d=64194067

After you upload the model or property release the file will be inspected and you will receive a final acceptance or rejection notice.
Přílohy
chalkiconforum.jpg
chalkiconforum.jpg (64.87 KiB) Zobrazeno 4796 krát
Petr
Miles

Reputace: +10

Příspěvekod Anika » 12. květen 2015 10:49

Chtějí property release na to pozadí (na podobné textury to vyžadují vždycky, i když to třeba ani není trasované z fotky, nedá se nic dělat). Chtějí doložit zdrojový obrázek té textury.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Miles » 12. květen 2015 15:48

Pozadí jsem dělal pomocí stopy štětce se štětinami ( český Illustrator). Ze žádného zdrojového obrázku to není. A co napsat do Property Release jako jako Ownership a Witness? Ještě jsem nikdy PR nevyplňoval.
Petr
Miles

Příspěvekod Miles » 14. květen 2015 15:12

Pro zajímavost pro ostatní. Odpověděl jsem na ten mail, že ta textura není odvozená z jiné práce a poslal jsem jim výstřižek nastavení Brushe. Potom to schválili :-)
Petr
Miles

Příspěvekod shalom3 » 21. květen 2015 10:24

Chtěla bych se pozeptat, jak dlouho trvá aktuálně schvalování na istocku? Konečně jsem se tam propracovala zatím s obrázky a teď jsem zvědavá, jak se to bude chytat. Vektory schválili při posledním pokusu dva, předpokládám, že na další pokus stačí už dohrát jen jeden?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod petr35 » 21. květen 2015 23:17

Schvalováni na Istock může trvat klidně i 14 dní, asi před 2 měsícema mi fotky schválili asi do 3 dnů, až jsem z toho čuměl, co se děje, ta rychlost, to byl asi někdo hodně aktivní, to se ale zatím stalo jen jednou na Istocku za 5 let co tam jsem. Dnes mi např. schválili fotky, který jsem nahrál 12.5., včera schválili fotky nahraný z 10.května.
petr35

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 22. květen 2015 10:43

Takže to schvalují nějak po dávkách - nehrozí tedy, když tam budu průběžně nahrávat, že pak mi vyhodí všechno najednou?
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na iStock