Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 30. březen 2015 22:24

Tak ještě jeden rejpanec, ať je to pěkne v kupě (pak už dám pokoj :mrgreen: )- "bo" neznamená "nebo"... "bo" znamená "protože" ;)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod venca » 30. březen 2015 22:31

Já myslim, že to sedí do obou významů v pohodě :) :D
venca

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 30. březen 2015 22:33

A fórum se skloňuje fórum, bez fóra, fóru, a teď pozor: kam: na fórum ale kde: na fóru atd. ale to už je druhej stupeň zš, neboli vyšší poznání. Tak teda dyslektik, ti si pletou dojmy s pojmy běžně. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod thor83 » 30. březen 2015 22:44

To si klidně rejpej ale já to mám na salámu nesuď když mě neznáš no comment jdu radši kreslit kecy to umí každej
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod venca » 30. březen 2015 22:45

:lol: :lol:
venca

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 30. březen 2015 22:51

Prostě bo není nebo ani kdybyste se rozkrájeli do salámu =P je to nářečí (viz wiki)a přes to nejede vlak. Tak :P

Člověk by neřekl, jak rychle umí člověka potěšit (s ořezovkou) a vyprudit (s bo :D). To se vstřebá... ;)

Ale abyste neřekli, tak po večeři jdu teda taky něco dělat.. vidím to na přípravu dat pro tisk, ať je to z krku. Čucí tu na mne lísteček s připomínkou... už ho chci vyhodit =))
Naposledy upravil Ravennka dne 30. březen 2015 22:55, celkově upraveno 1
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 30. březen 2015 22:54

thor83 píše:Ty jsi jak můj učitel češtiny .-))...
Ne že by šlo o nějaké bazírování na pravidlech, ale při čtení dá dost práce přemýšlet, jak to asi autor myslel, která slova k čemu patří a jaké jsou souvislosti. Dá se to vyluštit, ale dá to dost práce. Přidáváš tím práci ostatním. Zkus si např. přečíst tento text s vypuštěnými oddělovači:
Zafod lovil v pásmech subéterických vln zprávy o sobě zacházet s rádiem nebylo zrovna snadné po celá léta se rádia ovládala mačkáním knoflíků a laděním stanic potom s vyspělejší technikou přišly senzory stačilo lehce přejet prsty po panelu v současné době nebylo zapotřebí nic jiného než mávnout rukou v přibližném směru ladících prvků a doufat ušetřilo se tím samozřejmě spousta svalové námahy ale také to znamenalo že člověk musel sedět k zbláznění klidně pokud chtěl poslouchat stále stejný program zafod mávl rukou zase jiná stanice znovu hudební guláš ale tentokrát jen jako pozadí pro zprávy byly vždycky přizpůsobeny rytmu hudby
PandaWild

Reputace: +1975

Příspěvekod Lenka » 31. březen 2015 06:17

Panda: Měl jsi mu dát radši nějakou báseň, třeba

ó fretná chrochtobuznosti tvé mikturace jsou mi co zprudlé žvastopunksery na plzné včele škvrrrk já zapřísahám tě svými frůnícími kvrdlovrzy a krákorně zafras mě svými scvrknuvšími patlocaráty nebo tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem tak bacha na to

A s ořezovkou mi dejte pokoj, rovnám uzle podle mřížky, v Inksc. se to vždycky rozjede, nějaký vrstvení jsem dávno vzdala, všechno pěkně na doraz. ;)
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 31. březen 2015 07:38

Tak nam v Praze nasnezilo... to je na... bzunk. A jeste na mne tentokrat na ss vysel ten Bananuv schvalovac, co vyhazuje long shadow za zubaty okraje. Doted bylo 200 kroku ok u obdobnejch veci, tak holt pujdeme na 400... akorat je to vopruz predelavat a uploadovat se to bude tejden :)))
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 31. březen 2015 07:52

Taky sněží. Včera byly kroupy a blackout. Dneska je blátivej sníh a sousedovi naproti v tomhle počasí kopou jámu na elektrickou přípojku. Ani se mi to nechce fotit, je to deprimující. Kačeny snesly ráno 3 vajíčka. No nic, jdu kreslit něco pro Kaliforňany. Krytý vozy, soudek whisky, Betty, Indiáni a tak podobně.... :-D
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse