Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 31. březen 2015 08:04

Ravennka píše: Doted bylo 200 kroku ok u obdobnejch veci, tak holt pujdeme na 400... akorat je to vopruz predelavat a uploadovat se to bude tejden :)))

Ak to nechceš prerábať každý týždeň, tak musíš dať 1000 krokov, alebo specified distance na 0,1, čo sú maximálne hodnoty a ani potom ešte nie je záruka, že to prejde. A to nehovorím o tom, že pri takých hodnotách sa pri zložitejšej ilustrácii už začína potiť aj výkonný počítač. A tiež si z narastajúcimi krokmi blendu treba dávať pozor na prekročenie 15 MB limitu. Tož peknú zábavu s optimalizáciou long shadow prajem. :lol: :D
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod sedmicka7a » 31. březen 2015 08:07

Je to jako aprílové počasí o den dříve :D tady je úplně bílo.
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Ravennka » 31. březen 2015 08:12

No to nééé... to jako už takhle to má některý kolem 8mega... když to přidám na 400, tak budu ráda, že se do těch 15 vejdu. Aby je husa kopla.

Ještě mi Fotolia vyhodila z minulý dávky (tam jsem o týden pozadu) něco, že technický problém... fakt by mě zajímalo, co to bylo, když jinde v poho. A vzhledem k tomu, že to bylo asi 10 vektorů ze 30, tak zvažuju, že jim písnu jako kde je problém... myslíte, že mi někdo normálně odpoví, a nebo že na mne hodí bobek? =))
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 31. březen 2015 08:22

Hele, co se týče blendu a počtu mezikroků v případě long shadov a zubů, osvědčuje se mi zatím tohle:
1. Někdy stačí u těch dvou koncových tvarů zaoblit rohy o 1-2 px, stačí ty, které dělají problém.
2. Nebo ty problematické rohy sešikmit (přidat bod hned vedle) v tom směru, kam ten stín vede. Pak těch kroků nemusí být tolik. Horší je to u textu, tam je těch rohů hodně ;)
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 31. březen 2015 08:27

Ravennka píše:...myslíte, že mi někdo normálně odpoví, a nebo že na mne hodí bobek? =))
Skoro určitě bych sázel na druhou možnost, protože nikdo nebude zkoumat, který editor to dělal. Asi to jen znovu uložit a poslat znovu a nejspíš to projde. Ale už se mi párkrát stalo, že když mi něco "nesmyslně" vyhodili, tak při bližším pohledu jsem zjistil, že měli pravdu a našel jsem ty chyby.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 31. březen 2015 09:02

No oni to brali na SS normálně, Bigstock normálně a i jinde... a to většinou jsou prudiči. Tomuhle úplně nerozumím. Asi se jim taky nebude líbit ten počet kroků, že je to zubatý... i když je to tak zubatý sotva a jenom při největším přiblížení, které v Illustratoru jde.

Anika - dík, to někdy zkusim. U tohohle se to úplně nehodí, ale je to docela zajímavý info =)
Ravennka

Příspěvekod thor83 » 31. březen 2015 22:01

Vogonštinu umí každej .-)) pravě , ale zas tvářit se že sem sežral šalamounovo hovno to chce um to je pravda to vám jde perfektně.Bo nevím jak jste to mysleli.
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Lenka » 31. březen 2015 22:15

To neřeš, nemusíš rozumět všemu, ne? Však my taky vidíme z univerza jen malej výsek. :)

Mě zas nasrali na Fotolii, zas mi tam propašovali to exkluzivní tlačítko a já si toho všimla až zpětně, navrch u už schválenejch věcí. To je zas práce navíc. Ještě že se to aspoň dá bez problémů smazat.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 31. březen 2015 22:36

Oni Tě chtějí, Leni! Máš to marný ;)

BTW to Šalamounovo lépe vyfotit... to se alespoň dá prodat :twisted:
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 31. březen 2015 22:46

No jo, ale to by si měli dát bacha, aby mě nevyplašili. :lol:

Já jsem dneska mohla fotit dělníky jak kopou díru, ale když jsem si představila ten seznam fokusů a zrní, tak jsem se na to vykašlala a radši jsem jim šla uvařit kafe. A voni mi za to nepřekopli kabel. :lol: No, potom byl black out, přitom jsem přišla o neuloženej obrázek, a teď doháním zmeškanou práci. A štve mě, že furt nemám tu kameru, tady byla nádherná bouřka s kroupama. :)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse