Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 29. duben 2015 18:48

No, myslím, že takhle to funguje víceméně úplně všude s jedinou výjimkou, což je Šutr, a ta výjimka spočívá v tom, že si evidujou starý podání a dělají namátkový kontroly, čímž aktivizujou autocenzuru. Na Rusáky to evidentně nefunguje. :lol:
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 29. duben 2015 19:41

Halelujah... po týdnu konečně na SS jiný prodej než za subs :roll: :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod petr35 » 29. duben 2015 20:29

Ty vole, PAYPAL, to je taky svině zasraná, vůbec nejsou schopnÍ odpovědět, PROČ MI NEJDE POSLAT PENÍZE. Normálně nemůžu poslat peníze druhý osobě, která má taky PAYPAL, napíše mi to hlášku, že momentálně peníze nelze odeslat, ale oni svině si hned odečtou poplatek 60,-Kč za nepovedenou transakci, je tohle normální ?????? Ty vole, proč se mám srát s takovejma mrdkama zasranejmaaaaaaaaa ????? Před tím normálně mi Istock normálně fungoval Moneybookers bez problémů. Po změně na Istocku, jsem se musel ještě rozšířit na PAYPAL, kterej absolutně nefunguje a je úplně k hovnu? Co si to jako oni vůbec dovolujou. Istock mi tam pošle 109,-USD, Bigstock po 5-letech 50,30 USD a já ani nemůžu poslat 3 700,-Kč někomu jinýmu. To jako posílám statisíce dolarů nebo co ??? Ty vole to jsou kurvy zasraný na PAYPALU. To máte taky takový problémy s PAYPALEM ???? Kdyby Istock a Bigstock nebyl píča, tak tuhle mrdku PAYPAL vůbec nepotřebuju a ještě řešit tohle.
petr35

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 29. duben 2015 20:35

No, upřímně řečeno, já jsem nikdy neměla odvahu si představovat, že by mohl fungovat nějak rozumně, takže pro mě, když už tam musím bejt, je to jenom mýtná brána, a veškerý ostatní operace s prachama řídím a hodlám nadále řídit ze své fyzické banky. Tudíž mě tvoje sdělení jen utvrzuje v tom, jak jsem moudrá a prozíravá. Víc takových informací prosím, hned si člověk připadá jako génius. 8-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 29. duben 2015 20:43

Drahý petře, běž na lampárnu ;) tady jsou to Kecy v kleci...
Ravennka

Příspěvekod petr35 » 29. duben 2015 20:47

Ravennka jsi trapná, jako vždy.
petr35

Příspěvekod lacodk » 29. duben 2015 20:47

peter nech je to ako chce ale trosku slusnosti by bodlo :evil: :evil:
lacodk

Reputace: +14

Příspěvekod Ravennka » 29. duben 2015 20:50

A to jsem tě ušetřila toho, že problém bude určitě mezi klávesnicí a židlí ;)

Nicméně já nechci nějak flamit, jenom nechápu, jak můžeš v dnešním světě existovat, když jsi pořád tak nakrklej a všechno je jenom negativní...
Ravennka

Příspěvekod petr35 » 29. duben 2015 20:59

Funguju úplně normálně, vše co potřebuju si vyřídím a zařídím. Nakrklá jsi možná jedině ty Ravennka, co má furt plno času všechno tady komentovat a dávat SAMÁ MOUDRA druhým. S PAYPALEM se srát nebudu, pokud to nebude fungovat, tak napíšu přímo na českou podporu PAYPALU a pokud ani oni s tím nic neudělají, tak je napráskám na policii pro podvodné jednání. Se s takovejma sviněma srát nebudu, to už mě fakt došla trpělivost. To spiš většina z vás je tady připosraná a podělaná, co se třepete na pár dolarů, které vám fotobanky vyděla-jí.
petr35

Příspěvekod Hana » 29. duben 2015 21:12

petr35 píše:Funguju úplně normálně, vše co potřebuju si vyřídím a zařídím. Nakrklá jsi možná jedině ty Ravennka, co má furt plno času všechno tady komentovat a dávat SAMÁ MOUDRA druhým. S PAYPALEM se srát nebudu, pokud to nebude fungovat, tak napíšu přímo na českou podporu PAYPALU a pokud ani oni s tím nic neudělají, tak je napráskám na policii pro podvodné jednání. Se s takovejma sviněma srát nebudu, to už mě fakt došla trpělivost. To spiš většina z vás je tady připosraná a podělaná, co se třepete na pár dolarů, které vám fotobanky vyděla-jí.

To máš pravdu, kdybych se měla třepat 5 let než mi Bigstock pošle 50 USD, tak to raději zabalím :P
Hana

Reputace: +1

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse