Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod styna » 30. duben 2015 19:04

Lenka píše: Časem si na to zvyknu, ale otrávilo mě to. Je to pro mě komplikace, další zpomalovač. Podle mě věci, který fungujou, se nemaj předělávat. :?

Maximálně souhlasím. ;)
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod petr35 » 30. duben 2015 19:33

"Lenka" - hodil jsem ten dlouhej anglickej seznam do translatoru na google, takže se dokážu v tom zorientovat, co tam píšou. Vzhledem k tomu že fotografie musím popisovat v angličtině a ještě komunikuju s fotobankama, protože se mi nelíbí plno věcí, které nefungujou, tak se trochu v angličtině orientuju. Ale jejich rady mi jsou v tomhle případě úplně k ničemu. Hlavně zadržujou moje peníze, nemám je jak z nich dostat. A nemíním verifikovat účet, přidáním mé karty, do to je jim úplný hovno, jaký mám číslo kreditní karty. To se jako fakt posrali, nepotřebuju si dobíjet PayPal, oni jsou úplně mimo. Už jsi viděla novej vzhled Fotolia webu? V tom starým vzhledu Fotolia jsem se docela slušně orientoval v tom novým teď ne :-D
petr35

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 30. duben 2015 19:54

petr35: Ve Fotolii jsem byla ráno v 6 a byl normální. Teď mám strach. :x

Já taky nemám ověřený Paypal kartou, nebudu si kvůli nim zakládat extra účet a s tou mojí to ověřit nejde (mám debetní kartu, protože jsem socka). Mám Paypal jenom jako mýtnou bránu, jak už jsem psala, po pravdě řečeno se mi nelíbí, že mě fotobanky nutí tam být, úplně by mi vyhovovala složenka, která by přišla poštou. Nebo poslat prachy přímo do Spořitelny bez prostředníka. Ale co nadělám, v mojí situaci si nemůžu moc vymejšlet a musím bojovat aby příjmy nevysychaly. Když si spočítáš, kolik úsilí a peněz už tě to stálo, nebylo by příště jednodušší přesypat si prachy normálně domů na svůj účet a další akce podnikat až z domovské banky? Já vím, že občas to člověku nedá a zkusí to. Ale když si budeš s nima dopisovat ještě půl roku, asi se to moc nepohne, jak akční je a jaké možnosti má Česká Policie vůči zahraničnímu subjektu asi tušíš, a ta ztráta času a nervů se asi nevyplatí. Možná jsi ale zásadovej a pomůžeš tak příštím obětem. To je fakt. Já jsem normální pragmatik a ani se za to nestydím. Život je krátkej a moje geny mi přikazují přežít a rozmnožit se, protože musíme doplnit ztracenej počet. Nakrmit potomstvo a naučit ho, aby neztrácelo čas s věcma, který odváděj pozornost od toho, co je důležitý. No nic, ještě bych na starý kolena začla moralizovat. Dřív nebo pozdějc ti ta hladina testosteronu klesne, a pak to budeš vidět podobně jako já. To už ale nebudeš mít ten drajv, kterej máš teď, a kterej můžeš přetavit na tvorbu a na prachy.

Snad jsem ti neotrávila večer víc, než bylo nutný.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 30. duben 2015 20:24

Lenka píše:Já taky nemám ověřený Paypal kartou, nebudu si kvůli nim zakládat extra účet a s tou mojí to ověřit nejde (mám debetní kartu, protože jsem socka).

Vlezeš do Airbanky / FioBanky: "Dobrý den, chci si u Vás zřídit osobní účet."
pracovník v bance: "Jistě, dejte mi občanku, ..."
=> a) po chvíli opisování dat v Air "Chcete vzhled karty takový nebo makový?"
=> b) po chvíli opisování dat v Fio "Chcete Master, Visu, a nebo Maestro? Master je zdarma."
Ty si vybereš.
pracovník v bance: "Tady mi to podepiště"
Ty podepíšeš.
pracovník v bance: "Karta Vám příjde do 14 dnů na kontaktní adresu. Můžu pro Vás ještě něco udělat?"
Ty: "Ne, díky, na shle,"
pracovník: "Na shledanou"

dobře - rychle - zadarmo ;) Na účtu nemusíš mít "nic" (Ve Fiu musíš tam mít 100,- Kč), můžeš si svázat kartu s paypalem a nemáš problém... Ty (dle toho, co jsem pochopila) nechceš, ne že nemůžeš, protože jsi socka.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 30. duben 2015 20:29

Nemůžu mít kreditní kartu od Spořky, nechci mít deset účtů a poztrácet hesla. Už jsem starší a zapomnětlivej člověk, navíc je to pak nepřehledný např. při dědickým řízení. Snažím se když už po sobě nezvládám uklízet aspoň nevyrábět další bordel. Vzhledem k tomu, že se nakonec našla ta správná kolonka k vyplnění a Paypal prachy skutečně posílá i bez karty, jak jste mi všichni tvrdili, a já jsem tomu nevěřila, protože jsem to tam TAKY nemohla najít, tak nemám už vůbec důvod jít do nějakýho vzdušnýho zámku a tam vytvářet virtuální účty. Ostatně tady u nás v lesích stejně nemají pobočku, heč. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 30. duben 2015 20:37

Leguán jezdí do města (viděla jsem ho!), tak se tam můžeš zastavit a udělat si ho on :lol: Spíš jako šlo o to, že není problém, že jsi socka ;)

Jo ještě jednu věc - nemusíš mít _kreditní_ kartu, ale _platební_ kartu - ta se anglicky řekne credit card =) takže i s tou spořkou by to bývalo šlo. Ale jako to je jedno, spíš jenom, že dneska se ke kartě zadarmo dostaneš raz-dva.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 30. duben 2015 20:40

Nešlo, to co chtěli bylo aby si oni mohli ověřit stržením peněz z mého účtu, napsali mi že moje banka to neumožňuje, abych jim řekla, aby to umožnili. No a v bance mi řekli, že s pěti dětma leda na svatýho Dyndy, takže účet je ověřenej ale karta ne. Věřte, nevěřte.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod petr35 » 30. duben 2015 20:43

Lenka: Drajv mám stále, zas tak tolik testosteron mě neklesá. Jako sere mě když mě někdo tlačí do něčeho do čeho nechci, nejsem povinen skákat podle nějakých dementů. Paypal bych vůbec nepotřeboval, protože Moneybookers funguje vyborně a mám ho už 5 let a žádný problém jsem s ním neměl a až teď s podělaným PAYPALEM do kterýho mě natlačil Istock, jinak bych ho nepotřebaval, bohužel dokonce i Bigstockphoto posílá peníze na PAYPAL, na Moneybookers to taky teď nejde. Nevim, proč bych si měl nechat vše líbit, jenom kvůli pošahaným a dementním lidem, drápy, maám zatím dost ostrý :-D
petr35

Příspěvekod Lenka » 30. duben 2015 20:45

Tak trhej! (Ale ne nás tady) :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod petr35 » 30. duben 2015 21:56

Lenka - a koho jako tady trhám :o :o :o :o :o
Jen pojmenovávám věci správnými názvy, toť vše.
petr35

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse