shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Mickies » 12. květen 2015 11:41

Ahoj, včera jsem měnila klíčová slova u pár svých obrázků, které mám v portfoliu už dlouho (již jsou schválené) a doteď se neprojevily změny a stále se zobrazují stará slova a popis obrázku, jak dlouho trvá než to SS aktualizuje?
Hodnocení: 0
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod Lenka » 18. květen 2015 11:33

:lol: ty vole tak to je mazec - to má jako vektor nebo....?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Pedro » 18. květen 2015 11:42

Kdyby to byl vektor budiž, nějaká editace je možná, ale je to jen rastr. Maximálně změna textu nebo barev.
Máme se co učit :roll:
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod Lenka » 18. květen 2015 11:50

Jojo, hned jdu na to. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Bananaboy » 18. květen 2015 12:07

Pedro píše:Máme se co učit :roll:

Ja sa už učím. Za posledných pár dní som nakreslil 700 obrázkov (také množstvo som predtým kreslil 3 roky!). Už vážne nehodlám bojovať proti takýmto spamerom kvalitou, ktorá aj tak zapadne. Trochu ma ale zaráža, že ako mu to mohli naraz prijať. Ja keď náhodou nedopatrením dám do jednej dávky dva čo i len vzdialene podobné obrázky, tak som potom celý nesvoj, dokým to schvália a nevyhodia pre "too similar". A on tam dá 100 rovnakých obrázkov len s iným textom v jednej dávke a je to úplne v pohode.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 18. květen 2015 12:17

Tak zrovna s tímhle na SS problém nemám... kupodivu ani jinde. A to že teďka teda jedu ty ikonky, kde je "jedna jako druhá"... když jsem dělala kalendářní data (1 - 31) a hodila to v jedné dávce, tak no prob. Akorát na iStocku se jim sem tam něco nelíbí, ale zrovna tohle snad bez problémů prošlo =)

Na druhou stranu, tihle lidé jsou dobří pro to, že člověk chytne inspiraci - ne jako že by jel takhle, ale najde slovo (v tom nepřeberném množství), které by ho jinak nenapadlo a pak ty nápady třeba přijdou :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 18. květen 2015 12:20

Protože tam má po 10ti kw a ty nejsou identické. Koukala jsem, že mu prošlo totéž ještě i s bleděmodrou místo žlutý. Není to vektor, takže zákazník to "nemůže" upravovat a tudíž drobná variace JE změna (neplatí pro dreamstime). Podle pořadí oblíbených zdá se, že to i lidi kupujou.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Pedro » 18. květen 2015 12:20

Bananaboy píše:
Pedro píše:Máme se co učit :roll:

Ja sa už učím. Za posledných pár dní som nakreslil 700 obrázkov (také množstvo som predtým kreslil 3 roky!). Už vážne nehodlám bojovať proti takýmto spamerom kvalitou, ktorá aj tak zapadne. Trochu ma ale zaráža, že ako mu to mohli naraz prijať.

Hmmm, 700 ilustrací za pár dní, klobouk dolů.
Posílal jsem jako test asi 10 podobných kousků v jedné dávce a prošlo to, takže v tom nevidím problém. 100 obrázků najednou bych asi neriskoval.

Bohužel i tohle je cesta jak nezapadnout a uživit se.
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod Jirik » 18. květen 2015 12:22

mozna ze je toto spamovani odpoved-reseni na stale snizovani cen a marzi fotobank pro prispevovatele...
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock