Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod sedmicka7a » 17. květen 2015 16:48

Já mám Brašnu :D
Hodnocení: 0
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod dnyvlt » 18. květen 2015 08:36

Speciální batoh, který se dá ovládat z jednoho ramene. Když člověk leze po skálách, tak je to super...
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod Návštěvník » 18. květen 2015 09:31

Pistolove pouzdro. Bud visí pres rameno, nebo na prsáku u krosny.
Návštěvník

IP: 89.24.137.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 18. květen 2015 18:43

To si tak promazáváte automatické zálohy z mobilu na Dropboxu a najednou zjistíte, že máte na mobilu důkaz, že superhrdinové opravdu existují a dokonce je znáte osobně. Dopředu upozorňuju bulvár, že video jsem ochotný poskytnout jen seriózním periodikům. A pozor, když tohle Petr Vaclavek předvádel tak u toho byl i Ilja Mašík . Čili mám svědka že video není žádný podvrh ;) https://youtu.be/IlyzJ9v3esc
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod PandaWild » 18. květen 2015 19:06

Levný domácí blue ray.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 18. květen 2015 19:23

Vysmiaty ako lečo... Ale prečo?! :)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod duben » 18. květen 2015 19:44

Ravennka píše:Zvědavá otázka... máte na foťák brašnu, a nebo batoh? =)

Obojí. Resp. na zrcadlovky pistolové pouzdro, brašnu a batoh těsně v limitu cestovního zavazadla do letadla s pořádným bederním pásem a dobře udělanými zády. A pak nějaká ty pouzdra na kompakt a bezzrcadlovku.

A pořád hledám vhodný cestovní obal na světelné stativy, deštníky, blesky apod., něco co by se dobře nosilo do auta a trochu v terénu a nestálo to šílený ranec.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod kata » 19. květen 2015 11:28

Mám otázku, podľa všetkých týchto fotobankových výskumov mi vychádza, že zisky na shutterstocku mnohonásobne prevyšujú zisky na akejkoľvek inej fotobanke....tak neviem či sa mám vôbec namáhať inde....na istocku im trvá mesiac kým mi to skontrolujú, o 123rf som čítala pár komentárov na spôsob - prvý predaj po 600 fotkách (zatiaľ čo prvý na shutterstocku som mala po 7)....tak neviem, oplatí sa mi vôbec zabiť hodiny a hodiny pridávaním na iné fotobanky ako shutterstock ? Na dreamstime ani fotoliu som zatiaľ neprispievala tak neviem...ale istock, 123rf ani deposit ma ničím neohúrili a svieti mi tam 0 :-)

Btw taká otázka do pléna, po koľkých fotkách a koľkých mesiacoch ste mali prvú výplatu (resp. teda 75 dolárov)na shutterstocku ? Zaznamenali ste nejaký veľký posun keď ste tam mali 300 fotiek oproti stovke, resp. 800 fotiek oproti 300....chcem si vypočuť nejaký reálny príbeh, ďakujem :-)
kata

IP: 158.255.26.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod sedmicka7a » 19. květen 2015 12:13

kata píše:Mám otázku, podľa všetkých týchto fotobankových výskumov mi vychádza, že zisky na shutterstocku mnohonásobne prevyšujú zisky na akejkoľvek inej fotobanke....tak neviem či sa mám vôbec namáhať inde....na istocku im trvá mesiac kým mi to skontrolujú, o 123rf som čítala pár komentárov na spôsob - prvý predaj po 600 fotkách (zatiaľ čo prvý na shutterstocku som mala po 7)....tak neviem, oplatí sa mi vôbec zabiť hodiny a hodiny pridávaním na iné fotobanky ako shutterstock ? Na dreamstime ani fotoliu som zatiaľ neprispievala tak neviem...ale istock, 123rf ani deposit ma ničím neohúrili a svieti mi tam 0 :-)

Btw taká otázka do pléna, po koľkých fotkách a koľkých mesiacoch ste mali prvú výplatu (resp. teda 75 dolárov)na shutterstocku ? Zaznamenali ste nejaký veľký posun keď ste tam mali 300 fotiek oproti stovke, resp. 800 fotiek oproti 300....chcem si vypočuť nejaký reálny príbeh, ďakujem :-)

Má nejlepší fotobanka je Istock, nevím, jak dlouho tam jsi, ale nejvíce prodejů se načítá v půlce měsíce jsou to prodeje za subs a partnerské prodeje z minulého měsíce. Prodeje (normální - provize okolo 1.5$), které se načítají v ten měsíc, co byly, jsou v menšině - u mě asi desetina všech prodejů. První Subs na Istocku jsem dle výpisu, měla asi při 20ks ilustrací(bitmapových). No a obecně se mi zdá, že spíš záleží, kolik věci nahraješ daný měsíc, než kolik jich máš celkem(ikdyž to taky hraje velkou roli). Na 123rf mi stejně jako Lence pomáhá "donate" tak to taky můžeš zkusit. Dreamstime je slabota od listopadu(5prodejů) se nic neprodalo a před listopadem byl taky jen 1 prodej a to ze září 2013, všechny za 0.25$.
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Bananaboy » 19. květen 2015 13:06

Kým sú nápady a inšpirácia, tak úplne stačí Shutterstock. Horšie je, keď nápady a inšpirácia pominú. Vtedy príde vhod aj nahrávanie na iné fotobanky a zužitkovanie už raz vytvorenej práce. Každopádne okrem Shutterstocku nie je zlé byť ešte aspoň na IStocku, 123RF a Fotolii.
Bananaboy

Reputace: +1079

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse