Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 21. květen 2015 18:07

Lenka píše:Bananaboy, ty jsi četl Kafku? Respekt. :-)

Nie len že četl, ale je to moja najlepšia a najobľúbenejšia kniha ktorú som v živote čítal a ktorá mi najviac do života dala. A stále sa k nej vraciam.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Lenka » 21. květen 2015 18:09

A pomáhá to? No, asi jo, když umíš zhypnotizovat zákazníky. V Univerzálii se šuškalo, že úspěšný magik, který nekecá a umí, se pozná podle toho, že je v balíku. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 21. květen 2015 18:15

Lenka píše:A pomáhá to? No, asi jo, když umíš zhypnotizovat zákazníky. V Univerzálii se šuškalo, že úspěšný magik, který nekecá a umí, se pozná podle toho, že je v balíku. :lol:

Trénujem telepatiu. Pôsobiť na konkrétneho zákazníka by nebol problém. Teda musel by som mať jeho fotku, aby vlny zasiahli presne jeho. Pôsobiť na neznámeho zákazníka, niekde v Indii, alebo v Kanade, to ešte bohužiaľ neviem. :( Ale aj to sa možno raz naučím. Dovtedy musím holt makať tak ako ostatní. :lol: :lol:
Bananaboy

Příspěvekod Lenka » 21. květen 2015 18:19

No, to by se spíš muselo dělat asi jako vysílá rádio, ne? Držet silnou frekvenci, pokud možno takovou, kterou chytá co nejvíc lidí, vysílat furt to samý a čekat, kdo si to naladí. Asi jako když Titanic vysílal SOS, ale líp... :twisted:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Bananaboy » 21. květen 2015 18:37

Lenka píše:No, to by se spíš muselo dělat asi jako vysílá rádio, ne? Držet silnou frekvenci, pokud možno takovou, kterou chytá co nejvíc lidí, vysílat furt to samý a čekat, kdo si to naladí. Asi jako když Titanic vysílal SOS, ale líp... :twisted:

Jo...jo... Kafka robil a popisuje v knihe aj také pokusy. Napríklad, že si na Slovensku vybral zákazníka aby si u neho objednal sochu. "Technicky" to možné je, len sa to treba naučiť. A pokusy je najlepšie robiť v noci, keď zákazníci spia. Vtedy sú mozgy najviac prístupné telepatickým vlnám. Má to ale dva háčiky. Ja som večer vždy tak unavený, že na pokusy nemám ani pomyslenie a som rád, že už idem spať a taktiež je tu časový posun. Keď my spíme, tak v Amerike je deň. A cez deň si kecať do svojich myšlienok len tak nedá hocikto. No a to ešte dúfam, že nebudem musieť telepatovať v cudzom jazyku. To by som bol úplne nahratý. :lol: :lol:
Bananaboy

Příspěvekod Ravennka » 21. květen 2015 19:19

Telepatuj v piktogramech ;-) (cimz jste mne prave privedli na serii vektoru, diky za inspiraci ... ne ze to bude doslova, ale tak nejak volnym plynutim myslenek to naskocilo).
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 21. květen 2015 20:11

Telepatuj poránu. To jsou ve východní asii příjemně ospalí a nakupujou textury jako o život. ;-)
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod sedmicka7a » 21. květen 2015 21:30

PandaWild píše:
PandaWild píše:Jo tenhle efekt jsem také pozoroval - vždy když jsem o některé fotobance prohlásil, že neprodává nebo s ní dokonce skončím, tak vždy to okamžitě naskočilo.
Fakt nechápu jak tohle funguje. Problémy na SS mě rozladily už tak, že jsem včera prohlásil, že si od fotobank dávám pauzu a na nějakou dobu s tvorbou končím. Následovaly nečekané prodeje (např. 4 videa na Pond5), které když jsem sečetl a vynásobil 365x, tak by mi daly ročně půl milionu Kč. :shock: Teda takhle kdyby to bylo běžně a ne jen když s tím chci končit.

Tak potom jak to na SS vypadalo s výdělkem po půlce měsíce, jsem si včera řekla, že si tam dám pauzu a ráno tam kouknu stažení On Demand + normální prodej, a tak se z dosavadního nejslabšího měsíce na SS stal ten nejsilnější :O :) . No 123rf už jsem taky moc nevěřila a taky hned prodej. No asi si budu říkat, že si dávám pauzu každý den, no jestli to bude takhle fungovat .... :lol:
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod artus » 21. květen 2015 21:59

No ja som mal nútenú pauzu 2 týždne, keď som bol služobne za hranicami a nenahral som nič a po návrate predaje v sume cez $80, čo som tu nedávno spomínal. Tak to tuším fakt funguje....dávam si pauzu na ďalšie dva týždne..Vesmír, počuješ? Dávam si pauzuuuu :lol:
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Lenka » 22. květen 2015 04:47

No dobře. Ono nejde o formulace. To, co pracuje, jsou pocity. Když napřeš energii určitým směrem, vzniká odpor. Pokud se ti podaří udržet stav mysli "je mi to jedno" (čili volnoběh) tak to chvilku jede samo. Ta chvilka může trvat celkem dlouho. Dýl, než tě to skutečně zajímá. Je dobrý si rozmyslet, co chtít.... Jako s tou zlatou rybkou... :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse