shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Bananaboy » 29. květen 2015 08:13

V tomto je Shutterstock dobrý, preto je to prvá fotobanka na ktorú vždy nahrávam. Už sa mi asi tri krát stalo, že som zabudol v názve jpg súboru podtržítko, ktoré v názve eps bolo a Shutterstock na to vždy spoľahlivo upozorní. Aj bitmapy účinne odhaľuje. O obrázkoch ktoré prejdú Shutterstockom viem, že ich môžem začať bez obáv nahrávať na ostatné fotobanky.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod lacodk » 29. květen 2015 09:21

artus píše:máš zhodné názvy suborov jpg a eps?

jednoznacne ................ teda nemalo by sa stat
ale skontrolujem,len teraz nemozem som v praci :D
lacodk

Reputace: +14

Příspěvekod lacodk » 29. květen 2015 09:23

Bananaboy píše:V tomto je Shutterstock dobrý, preto je to prvá fotobanka na ktorú vždy nahrávam. Už sa mi asi tri krát stalo, že som zabudol v názve jpg súboru podtržítko, ktoré v názve eps bolo a Shutterstock na to vždy spoľahlivo upozorní. Aj bitmapy účinne odhaľuje. O obrázkoch ktoré prejdú Shutterstockom viem, že ich môžem začať bez obáv nahrávať na ostatné fotobanky.

ja ked ukladam nikdy nemenim nazov a vsetko konvertujem naraz tak by sa stat nemalo .... ale :twisted: nikdy nespi :D
lacodk

Příspěvekod shalom3 » 29. květen 2015 09:41

Všimla jsem si toho, že někdy se to nepáruje i přesto, že názvy souboru jsou stejné. Mají tam nějakou chybku, když pak oba soubory uploaduji znovu, bez nějakého přejmenování, je to už v pořádku. Teď se to nějakou dobu neprojevilo, ale dříve se to stalo třeba u 1/4 obrázků.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod lacodk » 30. květen 2015 17:11

tak vcera som to skusal poslat opat a ani mi to nepreslo, ine presli
dnes som to nanovo prekonvertoval a zatial mi to tam visi tak uvidim co z toho bude
ak nie skusim zmenit nazov moznoze je tam nejaky filter
lacodk

Příspěvekod shalom3 » 30. květen 2015 20:57

A nahráváš to přes ftp nebo přes UPLOAD na webu? Ze začátku jsem zkoušela přes ftp a nějakým takovýmto způsobem mi to taky blblo. Pro jistotu také ohlídej názvy souborů - raději malá písmena, místo mezery znak _, žádné speciální znaky, žádné čárky ani tečky nad písmeny. Tedy konkrétně například vesela_korytnacka.jpg nebo vesela_korytnacka.eps :D
shalom3

Příspěvekod Ravennka » 30. květen 2015 21:17

Mi to blblo sveho casu (unor ? brezen? proste nekdy letos) pri nahravani pres ftp i pres web, nazvy souboru treba 50.jpg a 50.eps ;) a podobne... proste byla chyba nekde na ceste. Delalo mi to asi mesic, od 5 do 50% z kazde davky cca. Nejdriv jsem to preukladala a pak uz jsem se na to vykaslala a jenom znovu nahrala a odeslala. Napodruhe to vzdy (az na jednu vyjimku, to jsem posilala napotreti 2 soubory) vyslo bez problemu, at uz jsem preukladala nebo ne.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 30. květen 2015 21:54

Podobně jako Ty, i mně to některé měsíce takhle blblo při uploadu přes web. Jak říkáš, platí jedině nahrát to podruhé. Ale mám pocit, že přes to ftp to blblo přece jenom nějak víc. Jak teď, nevím, protože těch cca 10 ks nahrávám už jen přes web.
shalom3

Příspěvekod lacodk » 31. květen 2015 18:06

tak uz to preslo a kupodivu rano uz boli aj odsuhlasene
vsetko nahravam cez ftp a este nikdy som nemal problem
ale tak raz to muselo prist :D
inak mal som v nazve velke pismena a cislo ale doteraz mi to z velkym zaciatocnym pismenom vzdy preslo. Ale zaujimali by ma aj vase skusenosti aby som sa ich vyvaroval :lol: :lol: :lol: :lol:
lacodk

Příspěvekod Ravennka » 31. květen 2015 18:48

To je asi jako kdyby ses nas ptal, jak se vyvarovat bouracce... i kdyz udelas Ty vsechno "spravne", tak to neznamena, ze se Ti to nestane. A obvykle to driv nebo pozdeji kazdeho potka...
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock