Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Undeaa » 25. červen 2015 14:54

taky,ale proč když si zadám do vyhledávání columns,tak to najde zrovna mě :D Sem tam asi měsíc a že by mě to hodilo na první stránku? Prostě se to slovo asi nevyužívá se mi zdá.
Hodnocení: 0
Undeaa

Reputace: +3

Příspěvekod Lenka » 25. červen 2015 15:07

Otázka zní jinak. Hledá to někdo? Jestli jo, tak to používej a na ostatní se vykašli.

Pokud se prodává jednou za rok, je jich tam pár, a jedinej prodanej je tvůj, je logické, že jsi navrchu. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Lenka » 25. červen 2015 17:49

Omlouvám se, ale tohle si prostě NEMŮŽU nechat pro sebe. Jsem celosvětově proslulý umělec. :lol:

Snímek obrazovky.jpg
Snímek obrazovky.jpg (65.11 KiB) Zobrazeno 1846 krát
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 25. červen 2015 18:49

Ta mapka mě taky moc baví, trochu mám pocit, jako kdybych do těch zemí sám cestoval. Já jsem zase celkem populární v povodí Amazonky.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Ravennka » 27. červen 2015 10:45

Tak Vám tak klíčuju a říkám si... jestlipak má cenu cpát taková kw jako "amazing, extraordinary, outstanding, beautiful" a podobně...? :D já to tam sice dávám, když už opravdu nevím, ale tak si říkám, jestli bych neměla najít nějaké "lepší" výstelky =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod artus » 27. červen 2015 12:59

ja už som tieto kw prestal dávať...ale neviem, či kupujúci rozmýšľa tak, ako ja...lebo ja by som podľa nich nič nehľadal. Keď chcem "beautiful beach", tak si nájdem beach a sám si rozhodnem, či je beautiful :D
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Ravennka » 27. červen 2015 14:12

Když už tu klíčuju přes 3 hodiny v kuse a začíná mi jít hlava kolem... v rámci prokrastinace se optám - jak jste na tom vy? Klíčujete v kuse, nebo hnedle po tom, co vytvoříte své krásné dílo, a nebo naklíčujete jenom dávku, kterou chcete právě poslat...? ;) A nebo je to ještě nějak jinak? :mrgreen:

Případně mi pošlete nějaký lidi do krámu (to by se mi líbilo nejvíc) ;) ale tady vypadá, že byl konec světa, a nebo přinejmenším tu byl krysař a odvedl všechny lidi někam pryč :lol:

edit: Že si stačí postěžovat na fotobanky a ono se něco prodá, to už znám... ale že si stačí postěžovat a přijde někdo do krámu... to je pro mne novinka :lol: Jen houšť 8-)
Ravennka

Příspěvekod artus » 27. červen 2015 15:15

Ja kw dávku, ktorú chcem poslať, ale nie vždy mám na to čas/chuť/nervy urobiť to naraz. Inokedy však urobím celú dávku a pokračujem obrázkami, ktoré pôjdu v ďalšej dávke...aspoň pár kúskov sa snažím nadbehnúť, keď mi to ide a mám na to chuť :)
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Jirik » 27. červen 2015 18:13

take posilam mensi davky, jedna davka - jedno tema, ktere naklicuji stejne, pouze nazev trochu sem tam u nekterych obr. poupravim a sem tam pridam nebo uberu nejake to klicove slovo, dalsi davka je zase komlet trochu jina, nevyhledavam extra klicova slova pro kazdy obrazek zvlast, ale pro cca 20ti skupinu-davku podobnych obr. tematu, druhy den zase trochu neco jineho, a za tyden si to trebas zopakuji v jine barevne konstelaci a klicova slova necham stejna, jen v nazvu uvedu ze se jedna o jinou barvu, nebo upravim titulek, aby mi to hned pro podobnos nevyhodili, tot vse

Odesláno z mého LG-D405 pomocí Tapatalk
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod Ravennka » 28. červen 2015 22:14

Jde Vám nahrávat na CanStock přes to webové rozhraní? Já to tam všechno natáhnu, dám upload a jenom mi to hodí za vteřinu že bylo všechno uploadováno a samo ani ťuk :lol:
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse