Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 16. červenec 2015 18:41

thor83 píše:Zdravím dá se nějak zjistit na 123rf který obrázek se prodal ?
Když dám zisky objeví se tabulka ale nejde se nikam proklikat abych viděl co přesně se prodalo .-(
Nebo to najdu jinde ?

Mám 123RF v angličtine, ale je to dolu v tom čiernom poli "For Contributors" "Sell Images" a na novo otvorenej stránke daj "Download" (Download stats of your images) a tam je to, čo sa predalo.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod thor83 » 16. červenec 2015 19:11

Super díky a já to hledám už asi tejden a myslel sem že to asi nejde .-))
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod shalom3 » 17. červenec 2015 13:08

Také já mám podobnou otázku. Je vidět na istock někde celkový přehled prodaných obrázků, aniž by člověk musel proklikávat jednotlivé katerorie, jako třeba Partner program, Image subscription apod.?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 17. červenec 2015 13:30

shalom3 píše:Také já mám podobnou otázku. Je vidět na istock někde celkový přehled prodaných obrázků, aniž by člověk musel proklikávat jednotlivé katerorie, jako třeba Partner program, Image subscription apod.?

Tohle umí DeepMeta. Dej si v něm F5 (bacha trvá to trochu déle) a pak koukni na záložku statistics.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod shalom3 » 17. červenec 2015 14:20

Díky za info, ale tam asi nevidím, které obrázky konkrétně se stáhly (jako náhled) nebo něco přehlížím?
shalom3

Příspěvekod duben » 17. červenec 2015 20:41

Ne, tam jsou počty, pokud chceš vidět které obrázky se stahují a kolikrát, tak úvudní tab "Files" a klikni nahoře na sloupec "Dwnlds" to je počet stáhnutí. Můžeš seřadit sestupně, vzestupně. Takhle to jde u každého sloupce. ;)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod shalom3 » 17. červenec 2015 21:08

Jsem zmatená, protože v těch files se mi download ukazuje jedině u jedné věci, ať to řadím jak chci. Vím ale, že se stáhly ještě asi 3 jiné věci, ale ani po aktualizaci F5 se tam neukazují (ale do ceny zobrazované v DM se promítají). Proklikala jsem se na ně jedině přes ty menu v administraci. Nevím, třeba se to do DeepMeta dostane až někdy později. Jsem v této fb krátce, a nepřipadá mi moc přehledná.
shalom3

Příspěvekod thor83 » 17. červenec 2015 21:14

Dreamstime mě začíná pít krev. Prodeje hrozný 123rf my prodává víc . loga berou jen v setu. A teď mi vyhodily toto že prej too similiar lol

apple_badge.jpg
apple_badge.jpg (17.91 KiB) Zobrazeno 1763 krát

apple_badge_gradient.jpg
apple_badge_gradient.jpg (15.68 KiB) Zobrazeno 1763 krát

uplně jiny pozadí a jinej proces no konec
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 17. červenec 2015 22:41

To ale je prakticky totožné... nevim sice co myslíš tím "jinej proces", ale jinak jenom změnou pozadí u nich fakt přijetí nedocílíš ;)

NIcméně Dreams je fotobanka "houpačková" - buď je štígro a prodá se fakt za fest kreditů, a nebo za subs. Předloni, když jsem začínala, to byla ze začátku má nejlepší fotobanka, pak jí přeskočila Fotolia, pak jasně SS a dneska v celkovém výdělku je na 5. místě, kde ji zatím trumfnul (krom zmíněných) iStock a BigStock. Ale mi, na rozdíl od ostatních, moc nejde třeba 123RF =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 20. červenec 2015 16:12

Je dobré mít v nabídce nějaké věci k aktuálním tématům "co letí". Teď pár dnů, jak vycházejí zprávy o průletu sondy kolem Pluta, tak se mi dost často prodává obrázek Pluta (z TexiGen) a nikomu nevadí že je to jen abstrakce, která se realitě jen náznakově blíží (a podle nových snímků vlastně se nepodobá už vůbec, jen je tam to jméno "Pluto"). Chtělo by to ještě přidat obrázek nějaké raketky. A možná to bude ještě dlouho aktuální, když rok a půl bude ještě odesílat snímky.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse