Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod zulinek » 20. červenec 2015 20:39

PandaWild píše:
petr35 píše:Tohle jsou parádní fotky, ty určitě jdou na dračku. ...
A proč já si neustále nechávám vyhazovat fotky kvůli neostrosti a šumu, když by je jen stačilo pořádně rozmazat ve Photoshopu? :shock:

Tak jsem se na to taky pořádně koukla no a přiznám se, že jsem seděla a čekala až se ta fotky "zaostří" jsem myslela že mi stávkuje počítač :P
asi taky zkusím něco rozmazat a poslat to tam znova....:)
Hodnocení: 0
zulinek

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 20. červenec 2015 20:48

A tím už pomalu přecházíš k ilustracím. Ty alespoň nevyhazují a tak jsou dobrým prostředkem na zvednutí sebevědomí po neúspěšných pokusech prorazit s fotkami.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 20. červenec 2015 22:04

Hehe, děti - mír a umění. Zkusím zrecyklovat něco z té doby. Ty šablony fabrik by měly jít v Inkscape jedna báseň.

Leguána neukecám - a to jsem mu nabízela, že může tančit u tyče z plotu, aby ty fotky měly commercial value. On ale moc nevypadá jako běženec, spíš jako distributor horkýho kolumbijskýho zboží (jak mi před pár lety vysvětlila jedna Ukrajinka v porodnici, když ho viděla). Možná bych mohla nacpat děti do vany a přimontovat k tomu oceán... ale kdo to má ořezávat, že?

Rozmazaný fotky (záměrně) mi vzali akorát jednou na Fotolii, dokonce se jednou prodaly. Teďka zkouším, jak půjdou rozpixelovaný. Berou je teda, ale zatím se neprodalo z tý série nic. Zato kreslenej Mikuláš, to je prostě sázka na jistotu. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 20. červenec 2015 22:11

Což mi připomíná, že mám stále v lednici marcipán, že budu dělat nějaké blbiny s Halloweenskou tématikou a když jsem si šla pro recept na dort, tak jsem narazila na cukroví... tak až opadnou ta vedra, tak pomalu bude čas :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 20. červenec 2015 22:29

Cute kawaii ghosts and pumpkins in manga style. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 20. červenec 2015 23:14

Lenka píše:...Teďka zkouším, jak půjdou rozpixelovaný....
Pixely se mi prodávají hodně dobře. Sejmul jsem svých pár starších her v malém rozlišení a zvětšil bez vyhlazení, aby zůstaly výrazné pixely, a prodává se to hodně dobře. Jistě by tohle šlo udělat i s jakoukoliv ilustrací - zmenšit a opět zvětšit s vypnutým vyhlazováním (aby to byla kostičkovaná grafika, příp. ještě převést do 16-palet) a označit to jako "80s retro pixelated graphics".
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 21. červenec 2015 06:08

To mě podrž, kdo na co tohle POTŘEBUJE? :shock:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 21. červenec 2015 08:01

Podobně jako se mi dobře prodávají Pacmani (jen tam nesmí být to chráněné jméno) - lidi mají asi často potřebu vracet se ke "starým dobrým časům".
PandaWild

Příspěvekod Návštěvník » 21. červenec 2015 16:58

Pro Lenku: Fabriky ze stylu "děti , mír a umění" budou bezva, jen klíčová slova už budou jiná... :D Globální oteplování, skleníkový efekt, boj za životní prostředí, zachraňte lední medvědy, kupujte tučňákům nanuky, atd., atd., "Kupředu levá, zpátky ni krok."... :? :lol:
Návštěvník

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 21. červenec 2015 17:17

Návštěvník píše:Pro Lenku: Fabriky ze stylu "děti , mír a umění" budou bezva, jen klíčová slova už budou jiná... :D Globální oteplování, skleníkový efekt, boj za životní prostředí, zachraňte lední medvědy, kupujte tučňákům nanuky, atd., atd., "Kupředu levá, zpátky ni krok."... :? :lol:

!
A v neposlední řadě BOJ PROTI GENDEROVÝM STEREOTYPŮM. Tam se vejde COKOLI. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse