Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Anika » 27. červenec 2015 20:21

Žirafa super!
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod thor83 » 27. červenec 2015 21:00

Ravennka píše:Náhodou, ta je dobrá ;) vypadá rozpustile, jako když toho právě bumbala až dost, ale ta se mi fakt líbí!

No popravdě když sem to kreslil tak sem taky trochu bumbal ale děkuji za každou pozitivní odezvu .-))
No i když to prd zatím vydělává tak je hezký že člověk aspoň zpětně vidí nějakej pokrok.
Pak proleze portofila jako http://www.shutterstock.com/portfolio/search.mhtml?gallery_landing=1&gallery_id=216823&page=1&safesearch=1&sort_method=popular
a říká si že je úlpný játro .-)) no na profíky se musíme učit a to je na tom to krasný
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 27. červenec 2015 21:42

Petře, jestli Tě to potěší, tak google mi cpe Tvou fotku http://www.dreamstime.com/stock-photogr ... ge34929782 na dotaz "young policeman" na první místo ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod petr35 » 27. červenec 2015 22:38

A jak jsi přišla na "young policeman" ??? :o :-)
No je fakt, že policajti ode mě se na Shutterstocku prodávají celkem dobře a pravidelně.
Zadej si do vyhledavače Shutterstocku - "policeman" a v oblibených na prvních stránce je hned 5 fotografií policajtů ode mě z nějakých cca 18 000 fotografií :-)
petr35

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 27. červenec 2015 22:59

Nic si zadávat nebudu... já tyhle podivný (případně přiteplený) týpky nechci! Stejně jako když jsem si zadala "tough policeman" - http://www.shutterstock.com/pic-1802025 ... shirt.html =/
Jsem hledala jednu ilustrační fotku, když jsem chatovala a potřebovala k tomu hodit právě fotku pro lepší představu... no, co si budeme povídat, nenašla jsem. Nemůžu si pomoct, ale mi přijde každej model (obecně) buď přitelplenej (alespoň metrosexuál), a nebo úplně nezajímavej (takovej jako že na ulici bych ani okem nezavadila). A nebo mi to google děla naschvál, abych ho víc používala :ugeek:
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 28. červenec 2015 07:19

Tak to se teď petr35 HODNĚ urazí :shock:
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 28. červenec 2015 08:43

Nema duvod se urazit - na mem nazoru nesejde, ja nic nekupuju ;) a o prachy jde prece az v prvni rade :) navic - treba ma zrovna on v zasobe modela, u ktereho bych mohla znenit svuj obecny nazor, neni to dogma :)
Ravennka

Příspěvekod návštěvník » 28. červenec 2015 08:49

Nemá důvod se urazit - právě jsi o něm napsala, že je podivný případně přiteplený...
návštěvník

IP: 109.231.160.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 28. červenec 2015 09:35

Nemyslela jsem to na něj, to mělo být obecně o modelech (i když přiznávám, že jak to po sobě zpětně čtu, tak to asi nevyznívá zrovna tak, jak jsem chtěla).
NIcméně já neznám fotku modela, která by ukazovala normálního chlapa. Já chápu, že prostě ty retuše a případná kosmetika (aby na fotce vypadal lépe) udělají svoje, ale stejně - alespoň sem tam by se někdo najít mohl, ne?! ;)

A konkrétně týpek na Petrově fotce je z mého hlediska absolutně nezajímavý. Z policajta by měl jít respekt, to z tohohle pro mne nejde... na toho platila ta nezajímavost.

Ale jak říkám, o mne nejde, hlavně jestli se prodává... pak je úplně jedno, co si myslí nějaká potrhlice ;)
Ravennka

Příspěvekod styna » 28. červenec 2015 10:12

Ravennka píše: Ale jak říkám, o mne nejde, hlavně jestli se prodává... pak je úplně jedno, co si myslí nějaká potrhlice ;)

Když je to tu téma, tak se taky přidám k diskuzi ;) Ty osvalený přeslazený fotky taky moc nemusím. Když je to třeba reklama nebo video na nějaký vhodný téma, tak to jde a žakludeční šťávy se mi drží kde mají být.

Ale když vidím tu reklamu na nejmenovanou jahodovou zmrzlou pochoutku tak mi žaludek udělá kotrmelec. Do té doby jsem měla "mrože" ráda. Od té doby mi to příjde jako reklama na kondom s jahodovou příchutí 8-)

Ale hold co se prodává, to se prodává...
styna

Reputace: +40

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse