Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit?

Re: Tak to mi hlava nebere - jak tohle mohli schválit?

Příspěvekod majo4688 » 23. srpen 2015 07:38

Aha ved ono sú to fotky, mne sa už zatvárali oči pomaly a nejak som myslel, asi kvôli tomu textu, že je to celé grafika :) No aspoň mám inšpiráciu na zimu :)
Hodnocení: 0
majo4688

Reputace: +3

Příspěvekod Bananaboy » 23. srpen 2015 20:52

Ja to nechápem. Nechápem ani toho, čo tam dá toľko rovnakých obrázkov, ani toho čo to schváli. Mňa hanba fackuje a cítim sa trápne, keď dávam na fotobanky ešte len piatu farebnú variantu toho istého obrázku.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod lacodk » 23. srpen 2015 21:15

bananik :D
ale aku mas ty pravdepodobnost predaja voci nemu kedze mas portfolio tvorene z roznych veci
a do buducnosti co sa tyka tvorby kto bude mat navrch
ty sa skor prisposobis ako on :lol: :lol:
lacodk

Reputace: +14

Příspěvekod Bananaboy » 23. srpen 2015 21:28

Tak spolieham na to, že sa mu to aspoň nebude predávať. Tak nejak som bol od malička vedený k tomu, že peniaze si treba zaslúžiť. Možno to nebol zrovna dobrý výchovný prístup od rodičov, ale tak to je a on sa na tých svojích obrázkoch určite tak nenadrel ako ja na mojích. Škoda len tej balastom zanesenej databázy. Mohlo tam byť viacej miesta pre nás, ktorí skutočne tvoríme.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod shalom3 » 23. srpen 2015 21:49

Souhlas, mám pocit, že fotobanky se stávají kupou sena, kde se jehla nenajde. ;) Ale je fakt, že ten expert asi neuspokojí lidi, kteří hledají něco jiného, než tu stokrát omletou věc, kterou má právě on v portfoliu. Nechápu fotobanky, proč to berou, zákazník snad jedině uteče, než aby se hrabal v takovém balastu. Není však vyloučeno, že někde na pozadí mohou běžet skripty, které vyhodnocují různá kriteria, jako třeba počet prohlédnutí, počet stažení a ta kvalitní portfolia pak posunují při vyhledávání na lepší pozice. Jinak bych si totiž nedovedla vysvětlit, jak je možné, že vůbec někdy někdo najde obrázky od lidí, kteří mají portfolio o zlomkové velikosti, leč mnohonásobně originálnější, kvalitnější apod.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod lacodk » 23. srpen 2015 22:57

bananik na toto si sa pytal 21.8.2015

http://www.shutterstock.com/pic-2301883 ... M8T5Q-1-17

panda ti zistil nejake stiahnutia k tomu, vies zakaznik si najde kvalitu a to ti poviem, viem o com vravim
ktovie dokedy budu fotobanky drzat takychto ludi, prip. mozu premazat portfolio ako tu niekto pisal ze uz kdesi nechcu brat vianoce ,kludne moze prist doba kedy sa aj zakaznici ozvu ze sa im v tom nechce hrabat, alebo staci ak budes hladat cez KW a ono sa ti zas az tolko z nich neukaze ( dufam ze nema KW vsade rovnake ) :D
lacodk

Reputace: +14

Příspěvekod Návštěvník » 24. srpen 2015 06:33

Proc se porad tak hloupe utesujete ? Kdyz si kupujici zada do hledani "tablet what word" vyhodi mu to mix a on si vybere a koupi. Nezkoupá, ze nekdo ma v portfoliu 10k stejneho obrazku.
Návštěvník

IP: 89.24.137.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 24. srpen 2015 07:37

Protože jsou líní těch 10 000 verzí dělat. Což chápu, taky mě to po dvacáté variaci přestává bavit. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Jirik » 24. srpen 2015 16:21

SS preci zacatkem roku psala neco ve smyslu, ze kvalitnejsi veci bude klientum agentur nejak tridit a odlisovat od balastu. Jinak pokud se vam zacne novy obrazek na SS prodavat hned od zacatku, je velka sance ze se pak tento obrazek zobrazi pri vyhledavani na prednich strankach v oblibenych a zustane tam na nejakou dobu, nez vas zase nekdo preskoci. Takova je moje zkusenost.

Odesláno z mého LG-D405 pomocí Tapatalk
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod IM_foto » 10. prosinec 2015 22:35

Tenhle člověk má ve vyhledávání už dlouho "top" fotku na klíčová slova "New York". Šel jsem k němu jen ze zvědavosti a uplně zírám co je je možný protlačit na SS... Polovina portfólia jsou ouplně pitomý fotky, jejihž jediná deviza je, že jsou rozostřený (schválně v PS očividně).
Nechápu jak takový kvantum mazanců mohlo projít přes editora...

http://www.shutterstock.com/gallery-862258p1.html
IM_foto

Reputace: +26

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock