Upload na iStock

Re: Upload na iStock

Příspěvekod Ravennka » 14. září 2015 21:23

google tvrdí "purged" = očištěn :mrgreen: purge pak jako čistka (a to projímadlo, samozřejmě)

Možná to tedy prošlo nějakým rituálem očištění a teď jsou čisté jako slovo bóží ;)

(jinak já mám 1200 ilustrací a jenom 1 purged :geek:)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 14. září 2015 21:40

Asi mi chcú taktne naznačiť, aby som si loknul projímadla a na nahrávanie nejakých trápnych rastrov sa radšej vys... :lol:

Ale aj tak by ma zaujímalo, čo to znamená? Keď si nebudeme všímať to projímadlo, tak by to malo znamenať niečo s prečistením. Ale prečistením čoho? Keywordov? Tie mi prečisťovali predsa aj u vektorov a napriek tomu mám u vektorov purged 0.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod soim » 14. září 2015 21:48

Bananaboy píše:Ale aj tak by ma zaujímalo, čo to znamená?
Něco jako smazané/deaktivované soubory.
soim

Reputace: +44

Příspěvekod Bananaboy » 14. září 2015 21:57

soim píše:Něco jako smazané/deaktivované soubory.

Aha, teda to mám chápať tak, že keď to náhodou nejaký editor pustí dnu a nedá do rejected, tak to ešte kontroluje niekto nad ním a maže a deaktivuje už prijaté obrázky? No to je teda pekné svinstvo od nich. :lol:
Dajú sa tie purged obrázky niekde pozrieť? Aby som vedel o ktoré sa jedná. Predpokladám, že sú to nejaké so sample textom na gradiente, ale nie som si istý.
Bananaboy

Příspěvekod PandaWild » 14. září 2015 22:01

Odpadní sr**ky :-) když přerušíš nahrávání nebo obrázek ručně smažeš a už se obrázku přidělilo ID, protože ID nelze smazat, tak tam zůstane jen jakési torzo. Nejde to ještě přes editory. Proto se v DeepMeta dá vypnout zobrazování purge, protože se smazat nedá (a obvykle ani se podívat co to bylo).
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Bananaboy » 14. září 2015 22:12

PandaWild píše:Odpadní sr**ky :-) když přerušíš nahrávání nebo obrázek ručně smažeš a už se obrázku přidělilo ID, protože ID nelze smazat, tak tam zůstane jen jakési torzo. Nejde to ještě přes editory. Proto se v DeepMeta dá vypnout zobrazování purge, protože se smazat nedá (a obvykle ani se podívat co to bylo).

Díky Pando. Už asi viem o aké obrázky sa jedná. Minulý týždeň mi nejako blbol buď internet, alebo DeepMeta a niekoľko obrázkov mi to nahralo na IStock 2x aj 3x. Neviem, či ich bolo zrovna 13, ale musel som ich ručne mazať z IStocku. Takže to sú zrejme ony. Nabudúce, keď mi to zase nahrá nejaký obrázok 2x a jeden z nich budem mazať, tak si už lepšie všimnem, či pribudne ten zmazaný do kolónky purged. To som rád, že sa táto záhada vyriešila. :D
Bananaboy

Příspěvekod PandaWild » 26. září 2015 18:05

Kdo nahráváte videa na iStock přes espaws.com - jak je to tam s keywordy? To se musí kliknout na každé slovo a vybrat variantu podobně jako u obrázků, přičemž obvykle žádná varianta nevyhovuje a musí se to omezovat tak na 30 slov jinak ban? Nemyslí to doufám tak, nebo snad ano? To bych videa na iStock vzdal, to by bylo nepoužitelné.
PandaWild

Příspěvekod Miles » 27. září 2015 20:49

PandaWild píše:Kdo nahráváte videa na iStock přes espaws.com - jak je to tam s keywordy? To se musí kliknout na každé slovo a vybrat variantu podobně jako u obrázků, přičemž obvykle žádná varianta nevyhovuje a musí se to omezovat tak na 30 slov jinak ban? Nemyslí to doufám tak, nebo snad ano? To bych videa na iStock vzdal, to by bylo nepoužitelné.

Jak to myslíš "30 slov jinak ban"? Za špatně upřesněná slova se dává ban?
Petr
Miles

Reputace: +10

Příspěvekod PandaWild » 27. září 2015 20:55

Za opakované nepřesnosti v keywordech posílají varování a po 3 varování je nejspíš ban. Ten není potvrzený, jen domněnka lidí na fórech. Napsané v podmínkách jsem to neviděl a k více varováním než 3 jsem neviděl se nikoho dostat, já mám 2. Za spamování považují např. 50 keywords, povolují je jen v opodstatněných případech, doporučují asi tak max. 25 až 30 keywords.
PandaWild

Příspěvekod Ravennka » 27. září 2015 21:09

Já posílám 38 - 42 kw (víc mám většinou problém umazat) a zatím *ťuk ťuk* žádné varování...
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na iStock