Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod vikinek » 20. listopad 2015 00:35

Ravennka ono možná v tu dobu kdy jste se přihlašovali vy nebyli ještě tak přísní a určitě se od té doby hodně změnilo posuzování neboť toho mají tuny a mohou si už hodně vybírat co vezmou a co ne. No já zatím chystám další várku obrázku a dbám vašich rad. Mimochodem jste tu všichni super lidičky a ani jsem si nemyslel že se najde tolik lidí co je ochotno mi nějak pomoci. Díky všem.
Hodnocení: 0
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod sedmicka7a » 20. listopad 2015 19:16

tak pro mě listopad naprostý překvapení na FT už nyní nejlepší měsíc ever, ostatní fotobanky, kromě SS, jedou v normálu. Na SS se mi za listopad zatím nic neprodalo :oops: , takhle blbý měsíc na SS jsem ještě neměla :? , doufám, že se tam ještě něco prodá. :roll:
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod majo4688 » 20. listopad 2015 22:10

Tak toto je rekord - za tento týždeň mám 1 predaj a to na SS. Minulý týždeň som mal asi 25 predajov. Existuje na to nejaké logické vysvetlenie ? :D Ale tak prvá polovica mesiaca bola dobrá, no... :)
majo4688

Reputace: +3

Příspěvekod Ravennka » 20. listopad 2015 22:17

Já mám takhle schizofrenní Fotolii... prvních cca 14 dní super super super! A pak jako když někdo značně utáhne kohouty...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod majo4688 » 20. listopad 2015 22:28

Presne tak to mám i ja, 15. som mal posledný predaj :) Akurát mne sa to isté stalo i na 123RF, ktoré išlo v životnom tempe :)
majo4688

Reputace: +3

Příspěvekod vikinek » 21. listopad 2015 04:04

To mate ještě dobré aspoň jste tam už ale já se o to snažím už skoro měsíc a pořád nic. Jinak je tu nějaké ticho dneska.
A teď pro Pandu jaký ten generátor mě doporučuješ napiš prosím jak se jmenuje ať nemusím hodiny všechno zkoušet. Dík a všem hezký den přeji.
vikinek

Příspěvekod Rastislav13 » 21. listopad 2015 07:16

Ahojte, všimol som si, že napr. facebook je plný animovaných gifov. Vyzerá to na slušnú mániu. Ako je to s fotobankami? Berú niečo také?
Rastislav13

Příspěvekod Lenka » 21. listopad 2015 07:36

vikinek píše:To mate ještě dobré aspoň jste tam už ale já se o to snažím už skoro měsíc a pořád nic. Jinak je tu nějaké ticho dneska.
A teď pro Pandu jaký ten generátor mě doporučuješ napiš prosím jak se jmenuje ať nemusím hodiny všechno zkoušet. Dík a všem hezký den přeji.

Ahoj,

jestli tě to uklidní, já jsem se na šutr probojovávala rok a půl nebo tak nějak. Nic jim nebylo recht. V každý sadě si vybrali cca 3 věci, příště 2 z nich vyhodili a podobně. Nakonec jsem prolezla s ilustracema ve formátu jpg. Tady na té stránce úplně dole http://www.shutterstock.com/portfolio/s ... fesearch=1 , najdeš, s čím jsem prolezla a s čím jsem tam začínala. Ta modrá tapeta ve druhém řádku od konce je dělaná v Gimpu. Učila jsem se za pochodu, dělám v Inkscape, v Gimpu a Texigenu. Původně jsem tam šla jako fotograf, ale vzali mi jen několik fotek. Tak se podívej, třeba se něčím inspiruješ. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod vikinek » 21. listopad 2015 07:51

Jo leni dík makám na tom máš dobrý a ty nemáš žádný grafický program gimp sem měl kdysi taky jen tak na vyzkoušení ale nejraději sem vždy kreslil v corelu mám i zoner a photoshop a moc to nevyužiji.
vikinek

Příspěvekod Lenka » 21. listopad 2015 08:07

Nemám nic, teď jsem se zmohla na silnější (trochu) bednu, utáhne Texigen natolik, že si můžu dovolit vytvářet textury v neuvěřitelný velikosti 6000x6000 px, což bylo ještě před půl rokem nereálný. :lol: Na všechno si musím napřed vydělat, živíme čtyři malý děti, tři choděj do školy, jedno je nezařaditelný, protože (asi) pervazivní porucha, takže ho všude tahám s sebou, nejstarší dítě je naštěstí už z domu a živí se samo. Naštěstí mám k tomu vdovskej důchod, byť minimální, jinak bych si to už hodila. (Kecám, možná bych přepadla banku). :lol:

edit: Ono totiž já nemám ani Windows, tak by mi většina těch vašich programů stejně nefungovala. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse