PandaWild píše:Asi nerozumím. TexiGen není určený na úpravu fotek.
| Hodnocení: 0 |
Lenka píše:Panda: co kecáš?
vikinek: Ten generátor je celá sada generátorů a jmenuje se image. Když to rozklikneš, tak tam máš image mosaic (vezme si do mozaiky barvy z fotky), image party (obalí fotkou balónky), 3d - upravíš vloženej obrázek na reliéf, já mám třeba ráda snowing image - dáš tam kontrastní ilustraci v nižší kvalitě a on ti to překreslí sněhovejma vločkama - a tak dále. Dá se s tím vyblbnout. Až se rozkoukáš, postavíš si vlastní generátory, je to stavebnice a dá se s tím vyřádit.
PandaWild píše:Stále nerozumím ani ťuk, tak třeba Lenka jestli neporozumí.
Generátory jako metal, wood, to jsou procedurální generátory, které počítají obrázky (generují). Nedají se do nich vkládat nějaké jiné obrázky.
Ty bmp - to jsou jen zmenšené náhledy jak vypadá výstup z toho generátoru, nepoužívá se to nijak jako vstup do generátoru.
host píše:To je tak, když je někdo líný si pročíst dokumentaci k programu a chce to přinést na zlatém podnose.
http://www.breatharian.eu/TexiGen/
Ravennka píše:Naprostý offtopic, ale tady je spousta podnikavců, kteří by mi mohli poradit. Jak jsem psala už před nějakou dobu v jiném threadu, chceme prodat nějaká trička (1 500ks, 4 různé střihy)... tak jsem si myslela, že to prostě hodím někde od nabídek na internetu - alespoň pro začátek.
S hrůzou jsem zjistila, že žádný adekvátní portál k tomu nemůžu najít... nemohl by mě někdo popostrčit správným směrem? (S googlem jsme nic nedohledali, ale je možné, že se ho jenom neumím dobře zeptat.)
Já znám jenom ty klasické, provařené, spíš pro soukromé účely... a 1500ks triček zrovna není nabídka na annonci, kde se prodávají tak jako bundičky po dětech
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.