Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 21. listopad 2015 22:20

Panda už tu napsal skript pro ilustrator... ;)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 22. listopad 2015 09:56

PandaWild píše:Asi nerozumím. TexiGen není určený na úpravu fotek.

Pando přeji hezký den a hned ti to vysvětlím asi to píšu spatně. Máš tam několik generátorů napevno nastavených třeba metal natural stone wood atd. Když bych chtěl použít do něj nějaký jiný obrázek vezmeme třeba wood hned první je Barrel když vezmu nějaký obrázek zmenším ho na požadovanou velikost a přeuložím ho do formátu bmp pojmenuji stejně a obrázky vyměním tak se stejně pořád načítá ten původní ale ne ten můj. Chtěl sem prostě jen použít ty generátory co tam už sou. Vím že ve složce images sou generátory k použití ale já chtěl použít generátor wood ale s jinými obrázky protože se mě zdá být dobrý a dokáže z jednoho obrázku udělat spoustu věcí a omluvám se že těm obrázkům říkám fotka rozhodně sem nemyslel vtom upravovat třeba portrét.
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod vikinek » 22. listopad 2015 09:59

Lenka píše:Panda: co kecáš?

vikinek: Ten generátor je celá sada generátorů a jmenuje se image. Když to rozklikneš, tak tam máš image mosaic (vezme si do mozaiky barvy z fotky), image party (obalí fotkou balónky), 3d - upravíš vloženej obrázek na reliéf, já mám třeba ráda snowing image - dáš tam kontrastní ilustraci v nižší kvalitě a on ti to překreslí sněhovejma vločkama - a tak dále. Dá se s tím vyblbnout. Až se rozkoukáš, postavíš si vlastní generátory, je to stavebnice a dá se s tím vyřádit. :-)

Leni dík to vím všechno co píšeš ale já sem myslel úplně něco jiného už sem to Pandovi psal.
vikinek

Příspěvekod PandaWild » 22. listopad 2015 10:04

Stále nerozumím ani ťuk, tak třeba Lenka jestli neporozumí.

Generátory jako metal, wood, to jsou procedurální generátory, které počítají obrázky (generují). Nedají se do nich vkládat nějaké jiné obrázky.

Ty bmp - to jsou jen zmenšené náhledy jak vypadá výstup z toho generátoru, nepoužívá se to nijak jako vstup do generátoru.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod host » 22. listopad 2015 10:09

To je tak, když je někdo líný si pročíst dokumentaci k programu a chce to přinést na zlatém podnose.

http://www.breatharian.eu/TexiGen/
host

IP: 46.135.149xx

Příspěvekod vikinek » 22. listopad 2015 10:27

PandaWild píše:Stále nerozumím ani ťuk, tak třeba Lenka jestli neporozumí.

Generátory jako metal, wood, to jsou procedurální generátory, které počítají obrázky (generují). Nedají se do nich vkládat nějaké jiné obrázky.

Ty bmp - to jsou jen zmenšené náhledy jak vypadá výstup z toho generátoru, nepoužívá se to nijak jako vstup do generátoru.

Aha no to sem potřeboval vědět já pravě nevěděl že je to tak jak píšeš sem myslel že je to generátor a vychází právě s toho obrázku nevím jak to funguje proto sem se nato vlastně ptal tak dík za vysvětlení hlavně že už vtom mám jasno. ;)
vikinek

Příspěvekod vikinek » 22. listopad 2015 10:35

host píše:To je tak, když je někdo líný si pročíst dokumentaci k programu a chce to přinést na zlatém podnose.

http://www.breatharian.eu/TexiGen/

To ani ne já vůbec nevím že ty stránky existují dostal sem texigen od kamaráda a až tady sem se dověděl že ho Panda vyrobil proto se ptám jeho co a jak.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 22. listopad 2015 11:15

Jenom malá poznámka - děláš si to zbytečně složité. OKej, chceš tvořit, to je v pořádku, ale pokud chceš rychle na SS, tak nekoumej zbytečně a udělej to tak, jak Ti psal Panda :mrgreen: (jak posílal odkazy na rozličné generátory, s kterými bys mohl projít)
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 22. listopad 2015 13:52

Naprostý offtopic, ale tady je spousta podnikavců, kteří by mi mohli poradit. Jak jsem psala už před nějakou dobu v jiném threadu, chceme prodat nějaká trička (1 500ks, 4 různé střihy)... tak jsem si myslela, že to prostě hodím někde od nabídek na internetu - alespoň pro začátek.

S hrůzou jsem zjistila, že žádný adekvátní portál k tomu nemůžu najít... nemohl by mě někdo popostrčit správným směrem? (S googlem jsme nic nedohledali, ale je možné, že se ho jenom neumím dobře zeptat.)

Já znám jenom ty klasické, provařené, spíš pro soukromé účely... a 1500ks triček zrovna není nabídka na annonci, kde se prodávají tak jako bundičky po dětech :lol:
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 22. listopad 2015 15:27

Ravennka píše:Naprostý offtopic, ale tady je spousta podnikavců, kteří by mi mohli poradit. Jak jsem psala už před nějakou dobu v jiném threadu, chceme prodat nějaká trička (1 500ks, 4 různé střihy)... tak jsem si myslela, že to prostě hodím někde od nabídek na internetu - alespoň pro začátek.

S hrůzou jsem zjistila, že žádný adekvátní portál k tomu nemůžu najít... nemohl by mě někdo popostrčit správným směrem? (S googlem jsme nic nedohledali, ale je možné, že se ho jenom neumím dobře zeptat.)

Já znám jenom ty klasické, provařené, spíš pro soukromé účely... a 1500ks triček zrovna není nabídka na annonci, kde se prodávají tak jako bundičky po dětech :lol:

Předpokládám, že Fler ti nevyhovuje? Jsi na facebooku?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse