Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod thor83 » 30. listopad 2015 21:28

"a proto se asi nemohu naučit ze žádným jiným programem" to je cesta do pekel . už jen proto že nemůžu nebo nechci bude vždy konkurence napřed .-)
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Pan Český jazyk » 30. listopad 2015 21:50

Ano, souhlasím s thor83. Je to cesta do pekel...
Pan Český jazyk

IP: 46.151.57xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 30. listopad 2015 22:01

Vikinek> Chtěla jsem tím říct, že jsem neměla žádné zkušenosti s žádným grafickým programem; nejdříve jsem zkoušela Gimp (ano, díky ceně), ale tam jsem nebyla schopna vytvořit nic. Pak jsem zkusila Photoshop a hned jsem intuitivně udělala hafo věcí, které jsem s Gimpem ani s příručkou nezvládla ;) Ale každému dle libosti...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Ravennka » 1. prosinec 2015 06:59

Tak máme za sebou listopad a hlásím - rekordní příjmy na Fotolii, rekordní počet stažení na SS, mírný propad na iStocku (o cca 8% méně než minulý měsíc)

A jak nám hezky stoupá dolar, tak i v czk to dělá hnedle hezčí čísla :mrgreen:

pořadí fb dle příjmů: SS (40% zisku), Fotolie (22%), iStock(21%), BigS (5%), 123RF(4%), Dreams(4%), Deposit(3%), CanS(1%); a Pond klasicky za 0 8-)
Ravennka

Příspěvekod vikinek » 1. prosinec 2015 07:37

Přeji všem hezký den a teď něco pro mě zajímavého. Někdo mě tu říkal že mám malovat Mikuláše a tak sem si na to vzpomenul a jen tak pro jistotu napsal do vyhledávače Mikuláš a ejhle skoro tam žádní nejsou sem tam něco málo myslím samozřejmě kreslené a tak sem se vydal na průzkum do fotobank a tam Mikuláši jaksi taky nějak málo což mě vede k myšlence že naši Mikuláši se nějak moc nemalují a nevím proč? Když zadáte Santa tak je všude mraky Santů tak proč nejsou Mikuláši? Je to divné zjištění jaká je mizerná nabídka Mikulášu na trhu proto asi jak tu někdo poslal odkaz na toho pěkného Mikuláše
že ho má Lidl v nabídce a samozřejmě je i na prvních stránkách fotobank se tak dobře prodává. Takže malovat Mikuláše se asi vyplatí ale už je na ně pozdě. Já bych to už nestihl. Kolik jste namalovali Vy Mikulášů?
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 1. prosinec 2015 09:07

Presne 0 8-) kdyz nepocitam ty 2 naskenovane obrazky. Ano, je jich malo, ale taky je "maly" trh a pouziti prakticky pro 1 den v roce, zainteresovanych je asi... hm asi 6 zemi?. Ten Santa ma sirsi zaber - na cele Vanoce (takze prakticky od zari do ledna celosvetove). Ale je to na kazdem, kudy se vyda, jenom je dobre to videt trochu se sirsim zaberem :-)
Ravennka

Příspěvekod vikinek » 1. prosinec 2015 09:30

Ravennka píše:Presne 0 8-) kdyz nepocitam ty 2 naskenovane obrazky. Ano, je jich malo, ale taky je "maly" trh a pouziti prakticky pro 1 den v roce, zainteresovanych je asi... hm asi 6 zemi?. Ten Santa ma sirsi zaber - na cele Vanoce (takze prakticky od zari do ledna celosvetove). Ale je to na kazdem, kudy se vyda, jenom je dobre to videt trochu se sirsim zaberem :-)

Neboj já to vidím dobře vím že je to na jeden den ale je mě tak trochu líto toho že je jich opravdu málo celá Evropa má Mikuláše a to je trochu málo co je k vidění a k nabídce nehledě nato že se dělají čokoládové figurky a na nich je taky obrázek Mikuláše perník a jiné věci ale stejně mě to hodně překvapilo že je to mizérie stou nabídkou.
vikinek

Příspěvekod Neznamy » 1. prosinec 2015 09:47

vikinek píše:
Ravennka píše:ale je mě tak trochu líto toho že je jich opravdu málo

Je to business - nabídka a poptávka. Kde není poptávka, není ani nabídka (anebo je, ale minimální). Lítost není na místě. :-)
Neznamy

IP: 88.208.91.xx

Příspěvekod vikinek » 1. prosinec 2015 09:55

Neznamy píše:
vikinek píše:
Ravennka píše:ale je mě tak trochu líto toho že je jich opravdu málo

Je to business - nabídka a poptávka. Kde není poptávka, není ani nabídka (anebo je, ale minimální). Lítost není na místě. :-)

Mě nejde o nabídku a prodej ale o to že když bys chtěl ukázat dítěti a nebo vnoučkovi Mikuláše tak ho ani nenajdeš. Prostě malí roztomilí kreslení Mikuláši nejsou tak si hned jednoho namaluji. :D
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 1. prosinec 2015 10:34

Jasně, namaluj, nech si ho na příští podzim a máš to ;)

Jako takhle já když něco dělám, tak rovnou recykluju k dalším svátkům, když lze použít... pak mám hotovo dopředu :mrgreen:
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse