Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 2. prosinec 2015 12:58

Ono i tak... chápu, že je to ujeté, ale třeba šedé vousy mi moc nesedí, přijde mi, že se moc muchlal s čertem; taky že má celé oči zelené... jestli není posedlý :twisted:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 2. prosinec 2015 12:59

Mně se ten styl líbí. Jenom maličkosti - tu a tam je na křivce ostrý uzel, který by bylo třeba vyhladit, berla by možná byla lepší trochu šikměji, aby se nedotýkala levého cípu oděvu (nebo upravit o pár milimetrů právě ten oděv). Mitra by měla být nahoře do špičky. Červená barva by mohla být sytější, spíše něco jako vínová. Světle zelená se k Mikuláši moc nehodí, spíše bych nahradila zlatou (lemy rukávů a mitry), rukavice k tomu asi hnědé. A oči nebesky modré ;)
Ale jinak všechna čest, mně figurky moc nejdou.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 13:40

To byla jen ukázka návrhu už je úplně jiný a už je i v bance na posouzeni oči má hnědé a všechny linky sou do kulata. A ten další bude úplně jinak barevný a ty vousy mohou být šedé přeci je to starý pán a má šedé vousy protože ještě nezestárl úplně pak je bude mít bílé. :lol: Jinak dík za posouzení za rady a návrhy. Taky sem můžete něco dát co tvoříte teď.
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 14:55

Ravennka mám pro tebe návrh chceš ho poslat?
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 2. prosinec 2015 14:59

Pošli mi co chceš.. i když takhle mi to zní, jako kdybys mě chtěl poslat někam :lol:
Ravennka

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 15:09

Ravennka píše:Pošli mi co chceš.. i když takhle mi to zní, jako kdybys mě chtěl poslat někam :lol:

Nene to bych si nedovolil ale pod semnou množit Mikuláše když je jich tak málo udělal sem ti malinký návrh můžeš to obkreslit a použít já to nikdy nepoužiji toho se nemusíš bát. Aspoň budeš mít co dělat a namnožíme Mikuláše. :D Navíc se to k tobě moc hodí tento návrh sou to přeci tvé postavičky.

Trvalo to jen 5 minut.
Přílohy
ravennka.jpg
ravennka.jpg (46.95 KiB) Zobrazeno 2094 krát
vikinek

Příspěvekod sedmicka7a » 2. prosinec 2015 17:01

vikinek píše:
Ravennka píše:Pošli mi co chceš.. i když takhle mi to zní, jako kdybys mě chtěl poslat někam :lol:

Nene to bych si nedovolil ale pod semnou množit Mikuláše když je jich tak málo udělal sem ti malinký návrh můžeš to obkreslit a použít já to nikdy nepoužiji toho se nemusíš bát. Aspoň budeš mít co dělat a namnožíme Mikuláše. :D Navíc se to k tobě moc hodí tento návrh sou to přeci tvé postavičky.

Trvalo to jen 5 minut.

Ty ukázky jsou boží :) , myslím, že by se i dobře prodávaly. Třeba jako omalovánky nebo do nějakých dětských časopisů, na obaly od perníků, atp. Taky bych chtěla umět takhle kreslit a mít takovéhle nápady :? , já většinou nevím, co kreslit, proto mám vektorů v portfoliu tak málo (nemám nápady). Vždycky jednou za několik týdnů mám den, kdy mě něco napadá, a dokážu za den nakreslit několik v obrázků v několika verzích. Škoda, že ty dny nejsou častěji :roll: . Ještěže se blíží Vánoce, to se k tomu vždycky doženu a docela dost toho nakreslím. :D
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 17:13

Sedmicka dík ale na tom přeci nic není je to jen par koleček a pár čárek no téma máš teď dobrý budou vánoce tak klasika jen to chce namalovat nějak jinak.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 2. prosinec 2015 18:12

Já bych tyhle smajlíky dávno rozvíjela, problém je, že na SS (na BigStocku a myslím, že ještě někde jinde) je nevzali pro trademark... ty, co mám v portfoliu, jsou jpg, se kterými jsem prošla testem... a pak už se mi nikdy nepodařilo je tam procpat :?

Ale jinak jsou to v Tvém provedení sympaťáci ;)
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 2. prosinec 2015 18:18

Možná by prošly kdybys je dala jako tuhle trojku a místo žluté barvy např. tělovou, tedy viditelně jiné zaměření než smajlíci. Mám podezření, že ta žlutá barva v tom trademark hraje také dost důležitou roli. (také stále zvažuji zkusit své smajlíky poslat s jinou barvou než žlutou)
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse