Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 4. leden 2016 22:37

thor83: krásná, úplně ji vidím v televizi jako upoutávku na bořitele mýtů nebo tak něčeho :)
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod thor83 » 4. leden 2016 22:45

.-)) dík nebo ve videu opilý pilot veselý sebevrah.

Někde na forum sem tu viděl vlákno ohledně té zelené vrstvy ve videu myslím že banaboy tam někde psal že by to mělo být R=0 G=1 B=0 nevím jestli to půjde například takto udělat.
strange_spc_vacuum_energy_02.jpg
strange_spc_vacuum_energy_02.jpg (21.88 KiB) Zobrazeno 2239 krát

nevadí když dám objektu průhlednost a jde to vůbec tímto způsobem ?
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Bananaboy » 4. leden 2016 23:05

thor83 píše:.-)) dík nebo ve videu opilý pilot veselý sebevrah.

Někde na forum sem tu viděl vlákno ohledně té zelené vrstvy ve videu myslím že banaboy tam někde psal že by to mělo být R=0 G=1 B=0 nevím jestli to půjde například takto udělat.
strange_spc_vacuum_energy_02.jpg

nevadí když dám objektu průhlednost a jde to vůbec tímto způsobem ?

Myslím, že je to vec slušnosti od grafika dať tam čistú zelenú R=0 G=255 B=0, ale už som videl aj iné odtiene, takže neviem či na tom nejako záleží, alebo nie.

Čo sa týka tej priehľadnosti, tak Panda tu dávnejšie písal, že treba video vyrenderovať do priesvitného png a potom spojiť do videa. Praktické skúsenosti s tým ale zatiaľ nemám žiadne, takže neporadím ako presne sa to robí.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 4. leden 2016 23:20

Průhlednost z PNG bere ale jen Pond5, ostatní fotobanky tenhle formát neznají. U ostatních fotobank se musí použít buď zelená barva nebo alfa matte maska.

Se zelenou barvou je potíž, že v obraze nesmí být nic jiného zelené, jako např. zelená obloha. :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod thor83 » 4. leden 2016 23:28

No tak to bude víc pracný četl sem to vlákno ale moc rozumu sem z toho neměl.Sem si říkal jestli to nepujde nějak jednoduše v blenderu třeba vrstvy nějak nebo plugin ale to se na to vyprdnu .-))
thor83

Příspěvekod Bananaboy » 5. leden 2016 00:42

thor83 píše:No tak to bude víc pracný četl sem to vlákno ale moc rozumu sem z toho neměl.Sem si říkal jestli to nepujde nějak jednoduše v blenderu třeba vrstvy nějak nebo plugin ale to se na to vyprdnu .-))

Ak tam chceš dať priesvitnosť, tak to skús s tou zelenou. Veď ono si to už zákazníci nejako preberú. ;) Akurát tú vlajku budeš musieť dať inou farbou, lebo takáto zelená bude tiež priesvitná. Ako sa dáva zelené pozadie v Blenderi to neviem. Ja by som ho dal zrejme cez "World", ale to by nechávalo asi odrazy na predmetoch a celá scéna by bola tak trochu "do zelena". Hmm... ak prídeš na lepší postup tak ho sem napíš. Keďže by som sa rád naučil lepšie pracovať s Blenderom, tak sa mi to možno zíde.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod thor83 » 5. leden 2016 00:51

Tak sem to trošku vylepšil .-)) https://www.youtube.com/watch?v=0AvjuRw_tC8

Já to asi nějak řešit nebudu zatím .Jen sem koukal že lidi dělají takovou tu oponu z divadla v blenderu s tím pozadím ale zas je jich tam asi dost ,takže zbytečný zkoušet co už je tam více krát.

jinak zas mi zamítly tento obrázek že prej Reason: POTENTIAL COPYRIGHT/TRADEMARK/PRIVACY
http://www.shutterstock.com/pic-357452261/stock-vector-race-sport-car-tuning-coupe-auto-flat-style-vector-transportation-vehicle-illustration-isolated.html?src=zW6qfD3fHrp7GQcTxQEDYQ-1-46
Nevím co jim tam drbe na BS na SS to poršlo bez problémů a obratem se prodal
thor83

Příspěvekod Ravennka » 6. leden 2016 10:32

Tak mi přišlo do SS appky, že mám 1. prodej obrázku... fajn, kliknu na to a koukám, že je to obrázek, který mám na SS i jako video (obrázek - spirála, video - spirála se točí). Nenačetlo mi to peníze, takže jsem si říkala... tyvoe, že by jako se stáhlo video?! No jak tohle mohlo dopadnout...?! Samozřejmě obrázek za subs :lol: Ale tak, nemusí pršet, jen když kape (tyo, kéžby to šlo tak dobře, jako venku chumelí :lol:)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Ravennka » 7. leden 2016 11:01

Dnes ráno se mi na Depositphoto stáhla EL licence... jaká je pravděpodbnost, že zítra (max do týdne) budou peníze zase pryč, protože bude karta kradená? :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 7. leden 2016 11:45

Ravennka píše:Dnes ráno se mi na Depositphoto stáhla EL licence... jaká je pravděpodbnost, že zítra (max do týdne) budou peníze zase pryč, protože bude karta kradená? :lol:
Buďme optimističtí ... 99,999% ?
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse