Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 17. leden 2016 11:32

Já má vztah k zimním sportům, a tak sedím u bedny a čučím na biatlon :mrgreen:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 17. leden 2016 14:29

vikinek píše:Ještě jedna věc z k té Americe a tomu sdílení. Možná to tam za tebe nebylo ale teď tam máš u každého obrázku jak přikládám foto ikonky sdílení takže konkretně když přijdu na tvůj účet a líbí se mi nějaký obrázek kliknu na FB a během chviličky se u všech mých přátel což je 4000 lidí objeví tvůj obrázek na zdi kde si ho mohou prohlídnout a následně sdílet dál svými přáteli a toto můžeš u dělat u 5 takových sociálních sítí po celém světě. Právě toto ti zaručuje že během pár hodin se na tvůj obrázek podívá obrovsky počet lidí a to po celém světe a mezi nimi se najdou takový co na obrázek kliknou a jdou se podívat na tvůj účet do fotobanky a tím získáš tu velkou návštěvnost která tě posouvá na přední místa ve vyhledávači aby tě líp našli kupci. Takže je strašně důležité aby ti tam ti lidi chodili a psali ti že tě budou sdílet propagovat mezi svými přáteli protože tak si zajistíš velkou šanci na prodej protože takhle tě najdou i lidi co nakupují třeba na SS.

Pozrel som si pár tvojich diel a všade tam máš u tých sociálnych sietí 0 zdieľaní, takže ľudia ti to vôbec nezdieľajú tak ako píšeš. Proste zase len kecy v kleci. :lol: :lol: Realita je iná. Je utópia veriť, že konkurenční umelci budú niektoré z tvojich diel zdielať keď ťa osobne nepoznajú. A ak si to mám sám propagovať na Facebooku, tak to predsa vôbec nemusím byť na FineArtAmerica, nie?
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 15:11

Já jsem koukala na tvůj fb profil, a máš asi o třetinu přátel víc než já, propagace je shrnutá do jedný fotky a jinak mastíš hry, tak to mi přijde, že máš celkem solidní výsledky na to, jak málo se propagaci věnuješ. :-D
Ještě technický dotaz: jak do těch obrazů dostáváš ty muslimský důstojníky?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Bananaboy » 17. leden 2016 15:21

Lenka píše:Já jsem koukala na tvůj fb profil, a máš asi o třetinu přátel víc než já, propagace je shrnutá do jedný fotky a jinak mastíš hry, tak to mi přijde, že máš celkem solidní výsledky na to, jak málo se propagaci věnuješ. :-D

Tento príspevok sa týka mňa? Pretože nerozumiem ani jedinej vete z neho. :lol: :D
Bananaboy

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 15:30

Bananaboy píše:
Lenka píše:Já jsem koukala na tvůj fb profil, a máš asi o třetinu přátel víc než já, propagace je shrnutá do jedný fotky a jinak mastíš hry, tak to mi přijde, že máš celkem solidní výsledky na to, jak málo se propagaci věnuješ. :-D

Tento príspevok sa týka mňa? Pretože nerozumiem ani jedinej vete z neho. :lol: :D

Ne, to je samozřejmě na Viktora. Jak vypadá tvoje fb stránka netuším. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod vikinek » 17. leden 2016 16:02

Takže mládeži zaprvé se to sdílení každý den nuluje za druhé pro lenku já nesdílím sám sebe i když mohu je tam nato tlačítko proto tam nemohou být mé fotky na mém učtu ale jsou na účtech úplně jiných lidí. před pár minutami mi teď napsal člověk toto.

Theresa Campbell 28 Minutes AgoReply | DeleteWindsor, IL - United StatesVery unique technique! LFTG! And Following! -------If you'd like to follow me on Facebook, Twitter, Google+, and Pinterest, I'll follow back!-- https://www.facebook.com/DAugustArtTheresaCampbell53 --- --- https://twitter.com/campbells53 --- --- https://plus.google.com/116150721123501477257 --- --- https://www.pinterest.com/DAUGUSTART

A zde se můžete podívat že mě ten člověk má na svých stránkách.

https://plus.google.com/116150721123501477257
https://www.facebook.com/DAugustArtTheresaCampbell53

Takže malinký důkaz toho že mě ty lidi propagují na svých stránkách. A navíc hovoří za vše konkrétní návštěvnost co tam mám. Víc to nehodlám probírat a nemám chuť pořád někoho přesvědčovat o tom jestli jo nebo ne
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 17. leden 2016 16:09

O.K. tak sa idem skúsiť trochu "pozdieľať" a "olajkovať" a uvidím či sa tým aspoň trochu zviditeľním a či si ma aspoň niekto všimne. ;)
Bananaboy

Příspěvekod vikinek » 17. leden 2016 16:13

Já vám sem nepíši bludy ale zkušenosti co tam získávám aby jste měli přehled jak to tam teď funguje kdyby náhodou se tam někdo přihlásil tak ať ví jak nato.
vikinek

Příspěvekod vikinek » 17. leden 2016 16:30

Jasně že mastím hry potřebuji taky trochu relax ale věnuji jim velice málo času včera mě jedna dáma nabídla na svou fotobanku nahrát mé fotky a k tomu sem dostal další dvě firmičky co dělají jen pohlednice takže nevím co dřív a jako kdyby toho bylo málo dělám na prodej své www stránky včera sem je založil protože potřebuji nějaké prezentační stránky abych mohl nabízet své zboží po světě.
Tady je máš ať máš na co pak koukat, http://vikinek-art.com/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Co tyče tohoto (Ještě technický dotaz: jak do těch obrazů dostáváš ty muslimský důstojníky?) tomu fakt nerozumím musíš to napsat česky. :D :D :D :D :D
vikinek

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 16:44

vikinek píše:Co tyče tohoto (Ještě technický dotaz: jak do těch obrazů dostáváš ty muslimský důstojníky?) tomu fakt nerozumím musíš to napsat česky. :D :D :D :D :D

No psal si, že tam dáváš arabskou gumu....
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse