Všechny možný události ke kterejm se dá fotit nebo kreslit

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Všechny možný události ke kterejm se dá fotit nebo kresl

Příspěvekod Miky » 8. únor 2016 16:29

Anika píše:Ale když už jsme na to narazili - šíření nenávisti k nám evropanům mezi muslimy Ti taky vadí?

Samozdrejme ze vadi, ale snazim se vytvaret si vlastni nazory na zaklade svych zkusenosti a vedomosti a ne jen tupe nasledovat nejaky nazor abych se zalibil vetsine kolem sebe.
Napr. kdyz jsem byl naposledy v Maroku tak na me jeden muslim kricel at okamzite vypadnu, ze je to jeho zeme a ja nejsem vytany. To cele jen proto, ze jsem odmitl jeho sluzby jako pruvodce a trval jsem na tom, ze si chci projit tu starou cast mesta sam. Nebo jsem odmitl obdarovat par nactiletych kluku a najednou jsem zjistil, ze neumi jen smutne koukat a natahovat ruce, ale i perfektne nadavat v anglictine. Na zly lidi proste narazis vsude, to ale neznamena, ze budu brat Maroko jako zem zlych muslimu. Kdepak, mam plno pozitivnich zkusenosti. Je to krasna zem, plna dobrych lidi(totiz ne uplne plna) a rad se tam zas vratim. 8-)
Hodnocení: 0
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod majo4688 » 8. únor 2016 16:45

Minule som v mainstreamovom médiu (aby niekto nepovedal, že som konšpirátor) čítal o prieskume, kde boli vyjadrené názory moslimov v jednotlivých krajinách na Islamský štát. Najviac moslimov odsudzovalo aktivity IS v Izraeli- až 99%. Ale ked sa pozrieme na opačný koniec rebríčka, v Nigérii odsudzovalo, stavalo sa negatívne k aktivitám IS len 60% moslimov. Nechcem tým v podstate nič povedať, aj ked sa to môže zdať. Len pre zaujímavosť...
majo4688

Reputace: +3

Příspěvekod Host » 8. únor 2016 18:06

Dovolil bych si dotaz na Miky: Proč je Maroko obehnáno plotem jako zoologická zahrada? http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -land.html
Zvenčí to vypadá jako by uvnitř žili lidé, kteří rádi zevšeobecňují a nechtějí ty hodné sousedy pouštět dovnitř.
K tématu: pokud chcete být v reklamě úspěšní, tak právě zevšeobecňovat musíte, abyste vystihli podstatu věci a to co zákazník očekává. Ne to, co si vy osobně o věci myslíte. Profesionál by měl zvládat témata od "hate free" po ultrakonzervatiní křesťanské "protiproudy" aby vydělal na obou skupinách a pokud ve státě existuje svoboda slova, tak by s tím neměl mít problém. Zároveň vás to naučí pochopit tu druhou stranu. Dobrý příklad je třeba Leni Riefenstahl.
https://www.jewishvirtuallibrary.org/js ... stahl.html
+Lenka, +Miky, +Ravennka Hodnocení: +3
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod artus » 8. únor 2016 23:01

No hlavne nech sa to nezvrhne na nadávanie na USA, lebo sa z vás ľahko môže stať militantný lefebvrista :lol: že jo ;)
+Miky Hodnocení: +1
artus

Reputace: +13

Příspěvekod shalom3 » 9. únor 2016 11:33

A nemohli bychom tu politiku z fóra vůbec vypustit? Myslím jako ze všech vláken, já jsem si sem od toho politického sajrajtu vždycky chodila odpočinout.
+Miky, +Pedro, +admin, +soim Hodnocení: +4
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Miky » 9. únor 2016 11:35

artus píše:No hlavne nech sa to nezvrhne na nadávanie na USA, lebo sa z vás ľahko môže stať militantný lefebvrista :lol: že jo ;)

No to vis, nekdo rad nadava a kritizuje jine skupiny lidi a nekoho jineho to zas nebavi ani cist, natoz to delat. Jsme proste zvlastni tvorove. Ale neboj, bude lip - naucili jsme se totiz pouzivat palec!
Miky

Příspěvekod Miky » 9. únor 2016 11:35

shalom3 píše:A nemohli bychom tu politiku z fóra vůbec vypustit? Myslím jako ze všech vláken, já jsem si sem od toho politického sajrajtu vždycky chodila odpočinout.

Naprosto souhlasim. 8-)
Miky

Příspěvekod Bananaboy » 9. únor 2016 11:38

Tak napokon ten opičí rok nebude asi až také terno, ako to prezentovali v televízii. Už je to takmer 24 hodín, čo mi schválili dva obrázky s tématikou roku opice a ešte sa nepredal ani jeden. :( Ale možno pomôže práve toto posťažovanie. ;)
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Pedro » 9. únor 2016 11:41

shalom3 píše:A nemohli bychom tu politiku z fóra vůbec vypustit? Myslím jako ze všech vláken, já jsem si sem od toho politického sajrajtu vždycky chodila odpočinout.

Souhlasím, 100 lidí, 100 různých názorů. Pokud má někdo potřebu zviditelnit své pseudohumanistické, rádoby výchovné názory, ať si je zveřejní na fórech k tomu určeným.
-Miky Hodnocení: -1
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod artus » 9. únor 2016 12:21

Bananaboy píše:Tak napokon ten opičí rok nebude asi až také terno, ako to prezentovali v televízii. Už je to takmer 24 hodín, čo mi schválili dva obrázky s tématikou roku opice a ešte sa nepredal ani jeden. :( Ale možno pomôže práve toto posťažovanie. ;)

určite áno...alebo sa predá v roku kanca ako karnevalová maska :)
+Lenka Hodnocení: +1
artus

Reputace: +13

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách